هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
انصافا فرمولمو برا پارک دوبل استفاده کنین خداست
-
Michael Vey
واییییی رانندگی با بابا یعنی تمرینات فشرده کنترل اعصاب و بالا بردن آستانه صبر و تحملAnzw 18 تهش با گریه و تنفر از رانندگی تموم میشه طبق تجربم
-
هویججج
اینکه میگه ظرف می شوریم یعنی خودشم پول نداره؟! سارا فکر کنم دارن می برنت به عنوان مادر خرج مراقب باش
خب ببین اگه واقعا نمی خوای بری بهشون بگو ماه بعد برید باهم اونجا که جمع نمی کنه بره -
هویججج
اینکه میگه ظرف می شوریم یعنی خودشم پول نداره؟! سارا فکر کنم دارن می برنت به عنوان مادر خرج مراقب باش
خب ببین اگه واقعا نمی خوای بری بهشون بگو ماه بعد برید باهم اونجا که جمع نمی کنه بره -
Anzw 18
باید دست پیش رو بگیری پس نیافتی من قبلا از اینکه غر بزنه غر میزنم میگم چرا حرف زدی حواسم رو پرت کردی؟هویججج مگه میخوای کتک بخورممم؟
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا به زور
چون تاحالا کافه شهرزاد نرفتن
بعد این قیمتش سه برابر تهرانه
لیز تهران اسپرسو33تومنه این 88 تومن🥲هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این 88 تومن
اووو برا اسپرسو زیاده ها!
وای ببین من امروز از این رو به رو(همونجا که مامانم گفته نرو
) آیس لته رو ۷۰ گرفتم و واقعا هم خوشمزه بود... رسیدشو باید ببرم بزنم تو صورت مصیبی که فکر کنم داره می کنه تو پاچهم
-
روش آموزش رانندگیم با بابام (درحالی که تازه برای اولین بار سوار ماشین شدی و تو یه زمین بزرگ خالی هستی):
یه وقت راهنما نزنییی! همین الان یه قطار از سمت چپ تو رو زیررر گرفت!
آره آرهه بروو سرعتتو بیشتر کن تو دنده عقب. ۴ تا بچه رو زیر گرفتی بیشتر گاز بدهه!!
آفرین آفرین خیلی خوب داری میری. الان قشنگ رو همه ماشینای پارک شده سمت راستت خط انداختی آینشونو شکوندی ادامه بده.Michael Vey
پدر من نیومد باهام گفت قطع نخاع میشیم
با مادرم تمرین کردم( البته اونم حوصله نداشت) -
Michael Vey
مراحل پارک دوبل دقیق درمیاد
ماشینتو با فاصله یدونه اینه از ماشین بغلی نگه دار
دنده عقب بگیر تا جایی که گوشه صندوق ماشین بغلیو از شیشه عقب ماشین خودت ببینی
فرمونو بچرخون تا جایی که همون گوشه صندوق ماشین پارک شده بیفته وسط شیشه سمت شاگرد خودت
فرمون بگیر صااااف و تمیز دوبل تحویل بگیرlO_Ol ن همون فاصله رو مشکل داشتم
فرمولی که مربیم بهم یاد داد همش با وسط شیشه جلوی ماشینه اوکیه
مگه اینکه اون ماشینی که پشتش میخوای پارک کنی بزرگ باشه که اولش باید از سه گوش شیشه عقب استفاده کنی -
هویججج مگه میخوای کتک بخورممم؟
-
Michael Vey
پدر من نیومد باهام گفت قطع نخاع میشیم
با مادرم تمرین کردم( البته اونم حوصله نداشت) -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این 88 تومن
اووو برا اسپرسو زیاده ها!
وای ببین من امروز از این رو به رو(همونجا که مامانم گفته نرو
) آیس لته رو ۷۰ گرفتم و واقعا هم خوشمزه بود... رسیدشو باید ببرم بزنم تو صورت مصیبی که فکر کنم داره می کنه تو پاچهم
-
Michael Vey
نه نترسآخه میدونی الان شما تو اون جلسات آموزشی صرفا یه دونه فرمون دستته یه دونه گاز
فکر کنم تو این جلسه ای که رفتی یه بند میگه گاز بده گاز بده گاز بیشتر
چون خودش گاز نداره وگرنه خودش زحمت اونم میکشیداین مربی ها به خاطر هزینه شمع ماشین اصلا نمیذارن ماشین یه بار هم بیشتر خاموش بشه
بنابراین یکی از اولین حرکت مهم تو رانندگی یعنی شروع به حرکت رو باز نمیذارن خوب یادبگیری چون کلاچ رو خودشون تنظیم میکنن و فقط گاز رو از شما میخوان
و حتی موقعی که میگن کلاچ رو بردار باز پاشون تنظیمه که اگه یهو ول کردی بخوره به پای اونا
حقیقتا با این همه مانع نمیشه بعد اون دوازده جلسه رفت آزمون عملی و قبول شد
پس حتما با پدر در ژانر وحشت تمرین کن که سریع بری بار اول قبول بشی برگردیf.nalist بزار یکم بیشتر برم
جرئتم بیشتر شد ژانر وحشتو میرم
-
Anzw 18
باید دست پیش رو بگیری پس نیافتی من قبلا از اینکه غر بزنه غر میزنم میگم چرا حرف زدی حواسم رو پرت کردی؟ -
f.nalist بزار یکم بیشتر برم
جرئتم بیشتر شد ژانر وحشتو میرم
Michael Vey
باشهو حتما از فرمول = چشم شما درست میگید بله اشتباه کردم باید اینجوری میکردم ببخشید سعی میکنم این دفعه اینجوری نشه تا ژانر وحشت به ژانر عطوفت تبدیل بشه
-
به همراه گفتم: نمیتونی از خونه غذا بیاری. گفت: آب گوشته. گفتم: فرقی نداره. گفت: شما اصلاً متوجه نیستی؛ الان به دکتر میگم. رفت به دکتر گفت: ببخشییید آقای دکتررر آب گوشت میتونم از خونه بیارم برای مریضم؟! دکتر رو به من گفت: میتونه بیاره؟! گفتم نه. دکتر بهش گفت: نه. گفت: ممنون.
#آیس_موکا
@medtweeet | مدتوئیت
Instagram | اینستاگرام
-
میگن بابام سااال هاا پیش موقع یاد دادن رانندگی به عموهام انقدر عصبی شد از دستشون که زد رو کاپوت و شکست
لطفا ازم نخواین با بابام پشت فرمون تنها باشم لطفااا -
هویججج
اتفاقا یه بار متاسفانه برا چند ثانیه دعواااامون شد که تهشم بابا برگشت کاملااااا پوکر فیس گفت "وا چته بیا بزن منو"
حالا سر چی بود؟ داشتم ماشینو می بردم تو دیوار که نذاشت -
Michael Vey
باشهو حتما از فرمول = چشم شما درست میگید بله اشتباه کردم باید اینجوری میکردم ببخشید سعی میکنم این دفعه اینجوری نشه تا ژانر وحشت به ژانر عطوفت تبدیل بشه
f.nalist جواب نمیده
تنها راهش اینه که خودش پیاده شه از دور نظاره گر باشه