هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
گوشیم هنگ هنگه
الاااان بر میگردمممم -
f.nalist بزار یکم بیشتر برم🤧😂😂😂 جرئتم بیشتر شد ژانر وحشتو میرم😂😂😂
Michael Vey
باشه😂 و حتما از فرمول = چشم شما درست میگید بله اشتباه کردم باید اینجوری میکردم ببخشید سعی میکنم این دفعه اینجوری نشه تا ژانر وحشت به ژانر عطوفت تبدیل بشه😂 -
به همراه گفتم: نمیتونی از خونه غذا بیاری. گفت: آب گوشته. گفتم: فرقی نداره. گفت: شما اصلاً متوجه نیستی؛ الان به دکتر میگم. رفت به دکتر گفت: ببخشییید آقای دکتررر آب گوشت میتونم از خونه بیارم برای مریضم؟! دکتر رو به من گفت: میتونه بیاره؟! گفتم نه. دکتر بهش گفت: نه. گفت: ممنون.🙏🏻
#آیس_موکا
🌐 @medtweeet | مدتوئیت
📱Instagram | اینستاگرام
-
میگن بابام سااال هاا پیش موقع یاد دادن رانندگی به عموهام انقدر عصبی شد از دستشون که زد رو کاپوت و شکست🤧😂😂😂😂😂
لطفا ازم نخواین با بابام پشت فرمون تنها باشم لطفااا🤧😂😂😂😂🤣 -
@هویججج
اتفاقا یه بار متاسفانه برا چند ثانیه دعواااامون شد که تهشم بابا برگشت کاملااااا پوکر فیس گفت "وا چته بیا بزن منو😐😐😐" 😂
حالا سر چی بود؟ داشتم ماشینو می بردم تو دیوار که نذاشت😂😂😂 -
Michael Vey
باشه😂 و حتما از فرمول = چشم شما درست میگید بله اشتباه کردم باید اینجوری میکردم ببخشید سعی میکنم این دفعه اینجوری نشه تا ژانر وحشت به ژانر عطوفت تبدیل بشه😂f.nalist جواب نمیده😂
تنها راهش اینه که خودش پیاده شه از دور نظاره گر باشه🤣🤣 -
پرنیا اهنگ محسن لرستانی پلی کن
-
میگن بابام سااال هاا پیش موقع یاد دادن رانندگی به عموهام انقدر عصبی شد از دستشون که زد رو کاپوت و شکست🤧😂😂😂😂😂
لطفا ازم نخواین با بابام پشت فرمون تنها باشم لطفااا🤧😂😂😂😂🤣Michael Vey
🤣🤣🤣🤣 -
امشو میام خانه تان
دنده 4 ویژژژژژژ
بوممممم
نااااا -
من همینکه دارم رانندگی رو بعد از اون یکی دو جلسه که چند سال پیش با بابام رفتم ادامه میدم هنر کردم😂😂😂
-
@هویججج
چه خوب -
ولی جدی خیلی دوست دارم تمرین کنم
مخصوصا سر ترمز خودمم حس میکنم که خودش میگیره نمیزاره من بگیرم گگگ
امروز اخرا برگشت بهم گفت ترمز نگیر من برات میگیرم😭🤧 -
@هویججج منتظرم😂
-
منی که بابام میگه تو که فعلن نمیتونی ماشین بخری، گواهینامه بر چی مبخوای :///
-
لطفا ازم نخواین با بابام پشت فرمون تنها باشم لطفااا🤧😂😂😂😂🤣Michael Vey عه وا خاک عالم باشه ببخشید😂💔
-
هعی ولی چقدر گواهی نامه گرفتنم عقب افتاد
دقیقا از روزی که ۱۸ سالم شد اصرار کردم ک میخوام گواهینامه بگیرم
گفتن کنکور داری
کنکور تموم شد
گفتن ن کنکورتو ریدی چ گواهی نامه ای
پشت موندم کنکور ۴۰۳ هم تموم شد
باز دیر رفتم سراغش نتونستم کلاسای عملی رو برم
شد تااا الان ک ۲۰.۵ سالمه دیگ🚶🏻♀️ ۹۹ درصد تو این سن گواهینامشونو گرفتن دیگه بین شهری هم میتونن برن🚶🏻♀️ -
این پست پاک شده!
-
Maaah :||| 💔
-
خستمه
-
هعی ولی چقدر گواهی نامه گرفتنم عقب افتاد
دقیقا از روزی که ۱۸ سالم شد اصرار کردم ک میخوام گواهینامه بگیرم
گفتن کنکور داری
کنکور تموم شد
گفتن ن کنکورتو ریدی چ گواهی نامه ای
پشت موندم کنکور ۴۰۳ هم تموم شد
باز دیر رفتم سراغش نتونستم کلاسای عملی رو برم
شد تااا الان ک ۲۰.۵ سالمه دیگ🚶🏻♀️ ۹۹ درصد تو این سن گواهینامشونو گرفتن دیگه بین شهری هم میتونن برن🚶🏻♀️Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شد تااا الان ک ۲۰.۵ سالمه دیگ️ ۹۹ درصد تو این سن گواهینامشونو گرفتن دیگه بین شهری هم میتونن برن
منم ۲۱ام ها ولی ندارم 😂
یه بار جدی با بابام حرف زدم میگه ۳ سال کارشناسی، ۲ سالم ارشد میشه ۵ سال بعد ۲ سالم بری طرح، ۲,۳ سالم بر خودت کار کن میشه ۹, ۱۰ سال بعدش که پولات جمع شد گواهینامه بگیر بعد ماشین 🚶