هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey چرا بابا ۲ تام دارن آقا
میگه ماشین با پول زحمتکشی آدم یه چیز دیگهMaaah خببب دیگه
آدم تو جوونی که دوق داره یاد میگیره
بعدا واسه خودش میخره
معلومه که ماشین خود آدم یه جیز دیگست تا اخر عمر که نمیخوایم با ماشین بابامون ایتور اونور بریم
ایشالله درس میخونیم پول درمیاریم وام میگیریم ماشینم میخریم. -
@Anzw-18 اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :>
من با اینکه پارسال ک ۶ تومن بود ثبت نام کردن، گفتن چون الان اومدی نرخ جدید حساب میشه :> -
آره دقیقا قبل عید حوالی 6 تومن اینا بود
پارسالم تا قبل مرداد بچه ها با 3 تومن رفتنالبتهههه نمی دونم بشه قسطی هم داد یا نه باید بپرسم... شهریه مدرسه رو چون کلشو باید بدیم دیگه برا این No money احتمالا
@Anzw-18 نه قسطی و بدون بهره میشه نگران نباش
ما دو تومن پارسال دادیم امسال بقیهشو دادیمیعنی درواقع قسطی نیست. تیکه تیکه میتونی پولشونو بدی
-
Maaah خببب دیگه
بعدا واسه خودش میخره
معلومه که ماشین خود آدم یه جیز دیگست تا اخر عمر که نمیخوایم با ماشین بابامون ایتور اونور بریم
ایشالله درس میخونیم پول درمیاریم وام میگیریم ماشینم میخریم.Michael Vey دیگه حالا فعلن گفتیم چشم تا ببینم میتونم نرمش کنم، ماشینا به جونش وصله انگار
-
@Anzw-18 نه قسطی و بدون بهره میشه نگران نباش
ما دو تومن پارسال دادیم امسال بقیهشو دادیمیعنی درواقع قسطی نیست. تیکه تیکه میتونی پولشونو بدی
-
کاش انقدر سخت نگیرم همه چیو...
-
Michael Vey دیگه حالا فعلن گفتیم چشم تا ببینم میتونم نرمش کنم، ماشینا به جونش وصله انگار
Maaah این بده
ولی سرسخت باش دختر
تو میتونی
این حق توعه -
Michael Vey
اوووو نمی دونستم
چه خوب مرسی🩵
@Anzw-18 بوووس
-
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونی -
mr.vinyzo
سبک زندگیمه -
@Anzw-18 اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :>
من با اینکه پارسال ک ۶ تومن بود ثبت نام کردن، گفتن چون الان اومدی نرخ جدید حساب میشه :>Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :
یا خداااا من پارسال به 3 تومن گرفتم
-
بچهها اگه کسی بهتون احساس ناکافی بودن داد، شمام بهش احساس وجود نداشتن بدید.
@ParsTwt | s
-
ولی دلم میخواد دانشگاه کلا زود تموم بشه...
هر چند اولشم.
-
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونیدروغ میگه گایز
این چار بار رفت امتحان داد قبول نشد
آخرش رفت پیش یه سرهنگ آشنا باباش قبولش کرد.گول این مجازیا رو نخورید.
-
Maaah خببب دیگه
بعدا واسه خودش میخره
ایشالله درس میخونیم پول درمیاریم وام میگیریم ماشینم میخریم.