هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعی ولی چقدر گواهی نامه گرفتنم عقب افتاد
دقیقا از روزی که ۱۸ سالم شد اصرار کردم ک میخوام گواهینامه بگیرم
گفتن کنکور داری
کنکور تموم شد
گفتن ن کنکورتو ریدی چ گواهی نامه ای
پشت موندم کنکور ۴۰۳ هم تموم شد
باز دیر رفتم سراغش نتونستم کلاسای عملی رو برم
شد تااا الان ک ۲۰.۵ سالمه دیگ
️ ۹۹ درصد تو این سن گواهینامشونو گرفتن دیگه بین شهری هم میتونن برن
️
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شد تااا الان ک ۲۰.۵ سالمه دیگ️ ۹۹ درصد تو این سن گواهینامشونو گرفتن دیگه بین شهری هم میتونن برن
منم ۲۱ام ها ولی ندارم
یه بار جدی با بابام حرف زدم میگه ۳ سال کارشناسی، ۲ سالم ارشد میشه ۵ سال بعد ۲ سالم بری طرح، ۲,۳ سالم بر خودت کار کن میشه ۹, ۱۰ سال بعدش که پولات جمع شد گواهینامه بگیر بعد ماشین -
ولی این روزا دونه دونه رویاهام دارن نابود و غیرممکن میشن :>
کیک بوکسینگ خواستم برم.. فهمیدم هزینه اولیهش برای لباسا و ... ۱۰ تومنه :>
و شهریهش هم ماهی ۱.۵ تومن :> -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شد تااا الان ک ۲۰.۵ سالمه دیگ️ ۹۹ درصد تو این سن گواهینامشونو گرفتن دیگه بین شهری هم میتونن برن
منم ۲۱ام ها ولی ندارم
یه بار جدی با بابام حرف زدم میگه ۳ سال کارشناسی، ۲ سالم ارشد میشه ۵ سال بعد ۲ سالم بری طرح، ۲,۳ سالم بر خودت کار کن میشه ۹, ۱۰ سال بعدش که پولات جمع شد گواهینامه بگیر بعد ماشینMaaah مگه پدرتون ماشین نداره؟
ماهم والا به امید ماشین بابامون رفتیم سراغ گواهی نامه دیگه.. -
ولی این روزا دونه دونه رویاهام دارن نابود و غیرممکن میشن :>
کیک بوکسینگ خواستم برم.. فهمیدم هزینه اولیهش برای لباسا و ... ۱۰ تومنه :>
و شهریهش هم ماهی ۱.۵ تومن :> -
Maaah مگه پدرتون ماشین نداره؟
ماهم والا به امید ماشین بابامون رفتیم سراغ گواهی نامه دیگه..Michael Vey چرا بابا ۲ تام دارن آقا
میگه ماشین با پول زحمتکشی آدم یه چیز دیگه -
Michael Vey
این همون دلیلیه که احتمالا این تابستونو نتونم برم برا گواهینامه:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Anzw 18 اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :>
من با اینکه پارسال ک ۶ تومن بود ثبت نام کردن، گفتن چون الان اومدی نرخ جدید حساب میشه :> -
Michael Vey چرا بابا ۲ تام دارن آقا
میگه ماشین با پول زحمتکشی آدم یه چیز دیگهMaaah خببب دیگه
آدم تو جوونی که دوق داره یاد میگیره
بعدا واسه خودش میخره
معلومه که ماشین خود آدم یه جیز دیگست تا اخر عمر که نمیخوایم با ماشین بابامون ایتور اونور بریم
ایشالله درس میخونیم پول درمیاریم وام میگیریم ماشینم میخریم. -
Anzw 18 اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :>
من با اینکه پارسال ک ۶ تومن بود ثبت نام کردن، گفتن چون الان اومدی نرخ جدید حساب میشه :> -
آره دقیقا قبل عید حوالی 6 تومن اینا بود
پارسالم تا قبل مرداد بچه ها با 3 تومن رفتنالبتهههه نمی دونم بشه قسطی هم داد یا نه باید بپرسم... شهریه مدرسه رو چون کلشو باید بدیم دیگه برا این No money احتمالا
Anzw 18 نه قسطی و بدون بهره میشه نگران نباش
ما دو تومن پارسال دادیم امسال بقیهشو دادیمیعنی درواقع قسطی نیست. تیکه تیکه میتونی پولشونو بدی
-
Maaah خببب دیگه
آدم تو جوونی که دوق داره یاد میگیره
بعدا واسه خودش میخره
معلومه که ماشین خود آدم یه جیز دیگست تا اخر عمر که نمیخوایم با ماشین بابامون ایتور اونور بریم
ایشالله درس میخونیم پول درمیاریم وام میگیریم ماشینم میخریم.Michael Vey دیگه حالا فعلن گفتیم چشم تا ببینم میتونم نرمش کنم، ماشینا به جونش وصله انگار
-
Anzw 18 نه قسطی و بدون بهره میشه نگران نباش
ما دو تومن پارسال دادیم امسال بقیهشو دادیمیعنی درواقع قسطی نیست. تیکه تیکه میتونی پولشونو بدی
-
کاش انقدر سخت نگیرم همه چیو...
-
Michael Vey دیگه حالا فعلن گفتیم چشم تا ببینم میتونم نرمش کنم، ماشینا به جونش وصله انگار
Maaah این بده
ولی سرسخت باش دختر
تو میتونی
این حق توعه -
Michael Vey
اوووو نمی دونستم
چه خوب مرسی🩵
Anzw 18 بوووس
-
Michael Vey
اسونه بابا
من همون بار اول قبول شدم یکم تمرکز و تمرین میخواد مطمئنم تو میتونی -
mr.vinyzo
سبک زندگیمه -
Anzw 18 اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :>
من با اینکه پارسال ک ۶ تومن بود ثبت نام کردن، گفتن چون الان اومدی نرخ جدید حساب میشه :>Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اوهوم... ۸ و خوردی شهریهشه :
یا خداااا من پارسال به 3 تومن گرفتم