هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من وقتی تیپ میزنم و فکر میکنم واسه خودم مدل شدم
:
-
منم چیز زیادی نمیخاستم فقط یکم شادی.. ینی سهمم نبود تو دنیای بزرگت؟
باشه خب قبول -
بی تو اما سرسپردن بی تو و عشق تو بودن ، تو غبار جاده موندن بی تو خوب من محاله ...
-
ببین زندگی چ هیولایه امروز یکی میگفت روزهایی میاد ک آرزو میکنی برگردی به موقعیت الانت
من ...بخورم اگ بگم میخام برگردم ب موقعیت الانم
نمیدونم زندگی چی داشت که بعضیا خودشونو جر میدن واسش یا ادمای پیر زیادی میبینم برای ی روز بیشتر بودن دستوپا میزنن -
ببین زندگی چ هیولایه امروز یکی میگفت روزهایی میاد ک آرزو میکنی برگردی به موقعیت الانت
من ...بخورم اگ بگم میخام برگردم ب موقعیت الانم
نمیدونم زندگی چی داشت که بعضیا خودشونو جر میدن واسش یا ادمای پیر زیادی میبینم برای ی روز بیشتر بودن دستوپا میزنن@فرمیسک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نمیدونم زندگی چی داشت که بعضیا خودشونو جر میدن واسش یا ادمای پیر زیادی میبینم برای ی روز بیشتر بودن دستوپا میزنن
یه روزی یه دلیل پیدا میکنی برای زندگی و هیچوقت دوس نداری تموم شه دنیا
-
@فرمیسک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نمیدونم زندگی چی داشت که بعضیا خودشونو جر میدن واسش یا ادمای پیر زیادی میبینم برای ی روز بیشتر بودن دستوپا میزنن
یه روزی یه دلیل پیدا میکنی برای زندگی و هیچوقت دوس نداری تموم شه دنیا
-
کاش یه سری خانوادههای کنکوریها دست از خودخواهیهاشون بردارن و به اسم آینده و خیر و صلاح و کوفت از بچهشون مرگ عزیزترین دوستش رو مخفی نکنن... بیماری خواهرشو که تهش مرگ میشه مخفی نکنن... اون دختر ۱۹ یا ۲۰ ساله تا عمر داره خودشو نمیبخشه که نتونسته برای بار آخر با عزیزش درست و حسابی خداحافظی کنه... کاش لااقل فرصت درست و حسابی خداحافظی کردنو ازشون نمیگرفتند