هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist
️
️
️
️
️
️
️
عجببب
ببخشید،
حالا که فکر ش کردم خیلی هم گذشته(حالا من خودم خونه نبودم دیگه همون موقع که خواستم از دانشگاه بیام برای دادشم گرفتم
ولی حتما به یادتون بودن خواهر ها خیلی با وفا ان)منتها دیگه بستگی به دادش ها داره
-
jahad_121
پشت تلفن میگن برگشتی فلان برگشتی داستان
متاسفانه درگیر مشغله ها میشن
هعییییی چقدر زود فراموش میشیم -
f.nalist
️
️
️
️
️
️
️
عجببب
ببخشید،
حالا که فکر ش کردم خیلی هم گذشته(حالا من خودم خونه نبودم دیگه همون موقع که خواستم از دانشگاه بیام برای دادشم گرفتم
ولی حتما به یادتون بودن خواهر ها خیلی با وفا ان)منتها دیگه بستگی به دادش ها داره
-
ما یه مثلی داریم که میگیم
خار ( خواهر ) مسلمون و برادر کافره ...
یعنی خواهر به حق برادرش هست و خیلی به داداشش میرسه اما برادر در حق خواهرش کم کاری میکنه
-
ما یه مثلی داریم که میگیم
خار ( خواهر ) مسلمون و برادر کافره ...
یعنی خواهر به حق برادرش هست و خیلی به داداشش میرسه اما برادر در حق خواهرش کم کاری میکنه
1111
برای من برعکسه
داداشم بیشتر به فکرمه من بفکرش نیستم -
@مورچه
خب اخه چنبار آیناز چند بااااااار -
1111
برای من برعکسه
داداشم بیشتر به فکرمه من بفکرش نیستم@خسته الان این طور به نظر می رسه ولی واقعا هر دو طرف به وقت ش نیاز باشه خیلی پشت هم دیگه هستن و به فکر هم هستن
-
@مورچه
خب اخه چنبار آیناز چند بااااااار -
@خسته الان این طور به نظر می رسه ولی واقعا هر دو طرف به وقت ش نیاز باشه خیلی پشت هم دیگه هستن و به فکر هم هستن
jahad_121 امیدوارم...
-
دلیل نگرانیم
احساسات و حرفاییه که خجالت میکشم بهش بگم...
این دفعه باید تلاشمو کنم که خجالتمو بذارم کنار و ته حرفامم بزنم...
تمام چیزایی که این روزا نگرانم کرده...
رک و راست و بدون خجالت باید بهش بگم همه چیو...ان شاءالله...
#تودلی -
1111
برای من برعکسه
داداشم بیشتر به فکرمه من بفکرش نیستم -
1111 این مثل سر موارد جزئی کوچیک صدق می کنه
ولی به دور از شوخی برادار ها هم خیلی جا ها احترام و هوا خواهر ها رو دارند و پشت هم دیگه هستن
دیگه سر و کله زدن ها و سر به سر هم گذاشتن و شوخی ها خودشونم دارد
-
روزیکه قراره با مامانم برم خرید برای دانشگاه>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.
-
من از آن روز که در بند توام آزادم...
-
روزیکه قراره برم ی عالمه مانتو خوشگل بخرم برای دانشگاه>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
وسایل آرایشی بخرم تیتنای خوشگل رنگی . فرمژه کانسیلر رژگونه>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
ارایش کردن یادم رفته<<<<<<<<<<<<<