هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
1111 /:
-
______ توروخدا به منم بگو
-
ناراحت نشید من با عالم و آدم حرف میزنم چه حضوری چه مجازی و از زندگی هاشون خبر دارم و سعی میکنم کمکشون کنم اما خودم در مورد خودم خیلی حرف نمیزنم و کسی خیلی خبر ازم نداره کلا
1111 متاسفم ولی ناراحتم
-
MSina
الان شما چرا قسم خوردین ما رو ناامید کنین؟
فک نمیکنی زدن این حرفا به کسی ک چندین ساله پشت مونده حرفای خوبی نیس؟بدتر افسرده ترش میکنه@خسته
حرفتون درست
ولی به نظرم تشکیل جماعت دانشجویی که با هزار امید و آرزو میان دانشگاه و همون روزهای اول چنان میخوره تو پرشون که میگن ای کاش بجای این رشته، بجای کنکورهای پشت هم ، هزار کار دیگه میکردم...خیلی بدتره
و بعد ۴ یا ۷ سال رو با افسردگی میگذرونن
این رو فقط من نمیگم...از هر دانشجویی رندومی که دوس دارین بپرسین...و ته حرفم اینه...اگه میاین دانشگاه، فقققط با علاقهی واقعی بیاین
در غیر این صورت حال و هوای به مراتب بدتری نسبت به الان کنکورتون خواهید داشت
دانشگاه اون مدینه فاضلهای که تو ذهن ما ساختن نیست -
حسیکه طرف پیام داده بعد تو 3 روز بعدش آن میشی میبینی تاریخچه رو پاک کرده ولی پروفش مونده رو گوشیت<<<
-
خب دارم میمیرم از فضولی ک چی گفتی
-
پیام های گاهو بیگاهت برام ارزشی ندارن
-
وقتی یکی از چشم افتاد
تمام -
@خسته
حرفتون درست
ولی به نظرم تشکیل جماعت دانشجویی که با هزار امید و آرزو میان دانشگاه و همون روزهای اول چنان میخوره تو پرشون که میگن ای کاش بجای این رشته، بجای کنکورهای پشت هم ، هزار کار دیگه میکردم...خیلی بدتره
و بعد ۴ یا ۷ سال رو با افسردگی میگذرونن
این رو فقط من نمیگم...از هر دانشجویی رندومی که دوس دارین بپرسین...و ته حرفم اینه...اگه میاین دانشگاه، فقققط با علاقهی واقعی بیاین
در غیر این صورت حال و هوای به مراتب بدتری نسبت به الان کنکورتون خواهید داشت
دانشگاه اون مدینه فاضلهای که تو ذهن ما ساختن نیستMSina
خودکشی کنیم پس از همه چیز بهتره -
-
وقتی یکی از چشم افتاد
تمام -
منو ک میشناسی
من بکشنم هیچ وقت شروع کننده پیام نیستم
باید اینقد بمونی پشت اون اکانت تا بمیری -
گزافه گویی بسه برم سر درسم