هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ هعی....حالا میمرد بگه با یکی از رفیقام دارم بازی میکنم
ولی حاجی برین با هم اشتی کنین من دوتا از پسرخاله هام باهم قهر کردن بخدا پدرم در اومده از بس دارم جای همدیگه رو براشون پر میکنم
mr.vinyzo باهم قهر نیستیم ولی خب هیچوقت با هم مثل قبل نشدیم
یه عدم اعتماد بینمون وجود داره مخصوصا من که هیچوقت بهش اعتماد نمیکنم چون هربار که کردم تهش یکاری کرد پشیمون شدم واقعا بعضی از آدما اینطورن مریضن کرم دارن نمیشه اعتماد کرد خب پس باید دوری دوستی کرد باهاشون ... ما وارد خونه شون شدیم بعد تا قیافه خودشو دیدم فمیدم یه داستانی شده سریع بازی و از گوشیم پاک کردم توی ۱۰ ثانیه
بعد داییم ( باباش ) گوشیمو گرفت گشت چیزی پیدا نکرد ضایع شد با اینکه الان بود عمرا میزاشتم گوشیمو بگرده چون بچه بودم گشت ولی خب ضایع شدن جفتشون من خیلی زرنگ بازی دروردم
-
یارو یه جایی نوشته سعی کنید به زندگی عادی خودتون ادامه بدید. کدوم زندگی عادی وقتی اینترنتم رو ازم گرفتن؟ کارایی که بعضی مواقع انجام میدم، با اینترنته. درس؟ بخشیش با اینترنته. زبان و بقیه مهارتا؟ با اینترنته، تفریحاتم؟ بازیم؟ موسیقی؟ فیلم؟ همش با اینترنته. عملا بدون اینترنت بین الملل 12 ساعت از زندگی روزنام نابود میشه. یعنی فقط چیزایی مثل خوردن و خوابیدن و ورزش رو میشه بدون اینترنت انجام داد. مثل اینه که برق رو قطع کنن.
-
Michael Vey
حالا ذره بین رو دانلود کنی یه چند تا فحش جدید یاد میگیری پشمای شیطون میزیزهRamos9248 یبار دان کردم دیدم هیچییی نمیاره :| مزخرف تمام
-
باز دوست من میگفت شما از کجا میدونین کشورایی مثل آمریکا و اینا خوبن. اونام بدبختن نشون نمیدن. انقدر ناامید و بدبین نباشین!
هاه هاه هاه هاه! درست میگی رفیق. کاملا حق با توعه. خاک تو سر من که انقدر ناامید و بدبینم. انگل ایرانم اصلا از لحاظ بدبینی.Michael Vey این رفیقت قطعا خیلی پاورقی میبینه
-
Ramos9248 یبار دان کردم دیدم هیچییی نمیاره :| مزخرف تمام
Michael Vey
خیلی مودبانه توصیفش کردی
اون قضیه فحش ندادنه بود؟یادته؟
تا اطلاع ثانوی کنسله فعلا -
Michael Vey این رفیقت قطعا خیلی پاورقی میبینه
Ramos9248 قطعا
-
یارو یه جایی نوشته سعی کنید به زندگی عادی خودتون ادامه بدید. کدوم زندگی عادی وقتی اینترنتم رو ازم گرفتن؟ کارایی که بعضی مواقع انجام میدم، با اینترنته. درس؟ بخشیش با اینترنته. زبان و بقیه مهارتا؟ با اینترنته، تفریحاتم؟ بازیم؟ موسیقی؟ فیلم؟ همش با اینترنته. عملا بدون اینترنت بین الملل 12 ساعت از زندگی روزنام نابود میشه. یعنی فقط چیزایی مثل خوردن و خوابیدن و ورزش رو میشه بدون اینترنت انجام داد. مثل اینه که برق رو قطع کنن.
واقعا یکی از نیازهای زندگی شده
دیگه ببین دوران کنکور که کمترین ربطو به اینترنت داره باز من از صبح کرکره لپ تاپو میدادم بالا تا شب
حالا که الان دوران دانشجوییه اصن برنمیتابم این قطعیارو
هشتاد درصد کارا با جهان برطرف میشه
هوش مصنوعی سایت های آموزشی یوتیوب تلگرام :(( -
من خیلی مارمولک بودم بچگی خیلی زیاد
-
Michael Vey
خیلی مودبانه توصیفش کردی
اون قضیه فحش ندادنه بود؟یادته؟
تا اطلاع ثانوی کنسله فعلاRamos9248 آفرین دقیقا
-
الان چجوری بدون خلاصه هوش مصنوعی گوگل سر کنم...
-
واقعا یکی از نیازهای زندگی شده
دیگه ببین دوران کنکور که کمترین ربطو به اینترنت داره باز من از صبح کرکره لپ تاپو میدادم بالا تا شب
حالا که الان دوران دانشجوییه اصن برنمیتابم این قطعیارو
هشتاد درصد کارا با جهان برطرف میشه
هوش مصنوعی سایت های آموزشی یوتیوب تلگرام :(( -
حالا اینترنت بین الملل قطع میشه بعد برق دیگه قطع نمیشه چون فعالیت ماینر ها متوقف میشه
تو همون ۱۲ روز که اینترنت ملی بود 5 درصد از کل فعالیت ماینر ها کاهش پیدا کرد
اونوقت مث سگ میان میشینن تو رسانه مِیلی میگن مردم برق کمتر مصرف کنید ما برق نداریم -
با همین پسر داییم وقتی دعوام میشد دو سه نفر نمیتونست جدامون کنه من موهاشو میکشیدم اون گاز میگرفت بعد حالا کی جدامون کنه هیچکی ول نمیداد
-
باهم آبله گرفتیم ( تنها جایی که اشتراک داشتیم )