هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
خیلی مودبانه توصیفش کردی
اون قضیه فحش ندادنه بود؟یادته؟
تا اطلاع ثانوی کنسله فعلاRamos9248 آفرین دقیقا
-
الان چجوری بدون خلاصه هوش مصنوعی گوگل سر کنم...
-
واقعا یکی از نیازهای زندگی شده
دیگه ببین دوران کنکور که کمترین ربطو به اینترنت داره باز من از صبح کرکره لپ تاپو میدادم بالا تا شب
حالا که الان دوران دانشجوییه اصن برنمیتابم این قطعیارو
هشتاد درصد کارا با جهان برطرف میشه
هوش مصنوعی سایت های آموزشی یوتیوب تلگرام :(( -
حالا اینترنت بین الملل قطع میشه بعد برق دیگه قطع نمیشه چون فعالیت ماینر ها متوقف میشه
تو همون ۱۲ روز که اینترنت ملی بود 5 درصد از کل فعالیت ماینر ها کاهش پیدا کرد
اونوقت مث سگ میان میشینن تو رسانه مِیلی میگن مردم برق کمتر مصرف کنید ما برق نداریم -
با همین پسر داییم وقتی دعوام میشد دو سه نفر نمیتونست جدامون کنه من موهاشو میکشیدم اون گاز میگرفت بعد حالا کی جدامون کنه هیچکی ول نمیداد
-
باهم آبله گرفتیم ( تنها جایی که اشتراک داشتیم )
-
برخلاف گفته بعضی کانال ها
انگار اینترنت ملی نیست
چون پروکسی وصل میشه(وقتی ملی بود؛ حتی پروکسی هم وصل نمیشد)
میگن اختلالی تو زیرساخت ها بوجود اومده:
️اختلال شدید در اینترنت ایران
شرکت ارتباطات زیرساخت:
ارتباط بین الملل برخی مسیرهای زیرساخت کشور با مشکل مواجه شده و اختلال به صورت سراسری روی بیشتر ISP های کشور اتفاق افتاده
امیدوارم زودتر حل بشه
️
-
برخلاف گفته بعضی کانال ها
انگار اینترنت ملی نیست
میگن اختلالی تو زیرساخت ها بوجود اومده:
️اختلال شدید در اینترنت ایران
شرکت ارتباطات زیرساخت:
ارتباط بین الملل برخی مسیرهای زیرساخت کشور با مشکل مواجه شده و اختلال به صورت سراسری روی بیشتر ISP های کشور اتفاق افتاده
امیدوارم زودتر حل بشه
️
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این احتمال منه، فکر میکنم یه سری از پروکسی ها از سرورای داخلی متصل میشن، بعد از جنگ که نت ها به اون روز افتادن، ظاهرا یه سری پروکسی ها از داخل وصل میشن. یه اسمی هم بعضی ها براش گذاشتن میگن پروکسی ملی. الان هم که لیست پروکسی هام رو میبینم فقط اونایی وصل میشن که آدرس ها و لینکای IR و ... دارن و چیزهای دیگه اصلا وصل نمیشن.
-
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این احتمال منه، فکر میکنم یه سری از پروکسی ها از سرورای داخلی متصل میشن، بعد از جنگ که نت ها به اون روز افتادن، ظاهرا یه سری پروکسی ها از داخل وصل میشن. یه اسمی هم بعضی ها براش گذاشتن میگن پروکسی ملی. الان هم که لیست پروکسی هام رو میبینم فقط اونایی وصل میشن که آدرس ها و لینکای IR و ... دارن و چیزهای دیگه اصلا وصل نمیشن.