هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
برخلاف گفته بعضی کانال ها
انگار اینترنت ملی نیست
چون پروکسی وصل میشه(وقتی ملی بود؛ حتی پروکسی هم وصل نمیشد)
میگن اختلالی تو زیرساخت ها بوجود اومده:
️اختلال شدید در اینترنت ایران
شرکت ارتباطات زیرساخت:
ارتباط بین الملل برخی مسیرهای زیرساخت کشور با مشکل مواجه شده و اختلال به صورت سراسری روی بیشتر ISP های کشور اتفاق افتاده
امیدوارم زودتر حل بشه
️
-
برخلاف گفته بعضی کانال ها
انگار اینترنت ملی نیست
میگن اختلالی تو زیرساخت ها بوجود اومده:
️اختلال شدید در اینترنت ایران
شرکت ارتباطات زیرساخت:
ارتباط بین الملل برخی مسیرهای زیرساخت کشور با مشکل مواجه شده و اختلال به صورت سراسری روی بیشتر ISP های کشور اتفاق افتاده
امیدوارم زودتر حل بشه
️
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این احتمال منه، فکر میکنم یه سری از پروکسی ها از سرورای داخلی متصل میشن، بعد از جنگ که نت ها به اون روز افتادن، ظاهرا یه سری پروکسی ها از داخل وصل میشن. یه اسمی هم بعضی ها براش گذاشتن میگن پروکسی ملی. الان هم که لیست پروکسی هام رو میبینم فقط اونایی وصل میشن که آدرس ها و لینکای IR و ... دارن و چیزهای دیگه اصلا وصل نمیشن.
-
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این احتمال منه، فکر میکنم یه سری از پروکسی ها از سرورای داخلی متصل میشن، بعد از جنگ که نت ها به اون روز افتادن، ظاهرا یه سری پروکسی ها از داخل وصل میشن. یه اسمی هم بعضی ها براش گذاشتن میگن پروکسی ملی. الان هم که لیست پروکسی هام رو میبینم فقط اونایی وصل میشن که آدرس ها و لینکای IR و ... دارن و چیزهای دیگه اصلا وصل نمیشن.
-
Hhh Hh ظاهرا قطعی ها کمی کمتره، الان که گزارش نت بلاکس رو میدیدم حدود 85 درصد نت بین الملل ایران قطع شده، زمان جنگ یادمه یه چیزی حدود زیر ده درصد وصل بودن.
-
تلگرام باید ویژگی سرچ مثل گوگل رو هم به خودش اضافه کنه...
یا لااقل یه بات برای سرچ میداشت...
فلج شدم رسما -
تلگرام باید ویژگی سرچ مثل گوگل رو هم به خودش اضافه کنه...
یا لااقل یه بات برای سرچ میداشت...
فلج شدم رسماMichael Vey
تو سری جدیدش یه هوش مصنوعی مختص خودش میاد خیلی باحال میشه -
Hhh Hh ظاهرا قطعی ها کمی کمتره، الان که گزارش نت بلاکس رو میدیدم حدود 85 درصد نت بین الملل ایران قطع شده، زمان جنگ یادمه یه چیزی حدود زیر ده درصد وصل بودن.