هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Neo......
هدف کوتاه مدت به درد این آدما میخوره
من خودمم اینطوری بودم
هدف بلند مدت گذاشتن برای این تیپ شخصیتی اصلا بدرد نمیخوره
احتمالا کمال گرام باشی یه هدف سنگین میچینی میگی خب من از هدفم عقبم پس کاری نمیکنم.. باید کوتاه مدت برای همین امروز بچینی
هدف بلند مدت نه اینکه نداشته باشی ولی تمرکزت رو هدفا روزانت باشهامتحانش کن معجزه میکنه
-
Neo......
هدف کوتاه مدت به درد این آدما میخوره
من خودمم اینطوری بودم
هدف بلند مدت گذاشتن برای این تیپ شخصیتی اصلا بدرد نمیخوره
احتمالا کمال گرام باشی یه هدف سنگین میچینی میگی خب من از هدفم عقبم پس کاری نمیکنم.. باید کوتاه مدت برای همین امروز بچینی
هدف بلند مدت نه اینکه نداشته باشی ولی تمرکزت رو هدفا روزانت باشهامتحانش کن معجزه میکنه
-
هیچ کار خدا بیهوده نیست چون یکی از صفات خدا حکیم هست و هر کار خدا حکمت داره
وقتی شما هنوز دارید نفس میکشید و حس شرمندگی دارید در برابر خدا
این ها الکی نیست ...
چون کار خدا الکی نیست ...
هنوز دوستون داره که نگهتون داشته ...
اگه شما با خدا قهر نکنید خدا با شما قهر نمی کنه ... -
من دلیل حال بدم رو میدونم چون معیار و ارزشم روی بر مبنای اون چیز گذاشتم ولی اینکه دقیقا باید چیکار کنم رو نمیدونم...
-
1111
Neo......
https://forum.alaatv.com/post/3699229
براش دعا کنید -
1111 چی بگم . شاید هنوز خیلی بچم نمیفهمم این چیزارو یا شایدم به خاطر لجبازیمه . در کل نمیدونم امیدوارم زودتر بشه
-
۴ صفحه برگه امتحانی پر کردم که آخر به کسی که خونده و نخونده از دم ۱۸ بده استاد گرامی
-
Neo......
همین که مشکل رو از طرف خودتون میدونید نه از طرف خدا ، یعنی دل صافی دارید ...
یعنی بچه نیستید ، بزرگید که بزرگوارانه فکر می کنید ...
یعنی لجباز نیستید ، چون عناد ندارید ... -
mahdi.ek کمال گرا که هستم خیلی بیشتر از هر ادم کمالگرایی که تا حالا دیدی. فکر کنم الان دیره واسه اینی ک گفتی ولی سعی میکنم انجامش بدم ببینم چی میشه . در هر صورت مرسی بابت راهنماییت.
Neo...... مگه ۴۰۵ ای نیستی ؟ کجا دیره؟
بنظرم این برای همه صادقه ، ولی برای این تیپ شخصیتی که میگی واجب ترم هست ، نباید به این فکر کنی به برنامه ها بلند مدتت میرسی یا نه اصلا چی میشه آخرش و... فقط هر روز موظفی برنامه های روز خودشو انجام بدی ، هر چقدر زودتر خودتو به این نوع درس خوندن و هدف کوتاه مدت عادت بدی ، عمل گراییت خیلی بیشتر میشه تا صرفا برنامه ریزی کنی بدون عمل -
Neo...... مگه ۴۰۵ ای نیستی ؟ کجا دیره؟
بنظرم این برای همه صادقه ، ولی برای این تیپ شخصیتی که میگی واجب ترم هست ، نباید به این فکر کنی به برنامه ها بلند مدتت میرسی یا نه اصلا چی میشه آخرش و... فقط هر روز موظفی برنامه های روز خودشو انجام بدی ، هر چقدر زودتر خودتو به این نوع درس خوندن و هدف کوتاه مدت عادت بدی ، عمل گراییت خیلی بیشتر میشه تا صرفا برنامه ریزی کنی بدون عمل -
ولی تا همینجاشم قدم بزرگی بود شاید تا آخر این کتاب تونستم مشکلمو حل کنم
.
-
دارم کم میارم خدایا