هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
1111
Neo......
https://forum.alaatv.com/post/3699229
براش دعا کنید -
1111 چی بگم . شاید هنوز خیلی بچم نمیفهمم این چیزارو یا شایدم به خاطر لجبازیمه . در کل نمیدونم امیدوارم زودتر بشه
-
۴ صفحه برگه امتحانی پر کردم که آخر به کسی که خونده و نخونده از دم ۱۸ بده استاد گرامی
-
Neo......
همین که مشکل رو از طرف خودتون میدونید نه از طرف خدا ، یعنی دل صافی دارید ...
یعنی بچه نیستید ، بزرگید که بزرگوارانه فکر می کنید ...
یعنی لجباز نیستید ، چون عناد ندارید ... -
mahdi.ek کمال گرا که هستم خیلی بیشتر از هر ادم کمالگرایی که تا حالا دیدی. فکر کنم الان دیره واسه اینی ک گفتی ولی سعی میکنم انجامش بدم ببینم چی میشه . در هر صورت مرسی بابت راهنماییت.
Neo...... مگه ۴۰۵ ای نیستی ؟ کجا دیره؟
بنظرم این برای همه صادقه ، ولی برای این تیپ شخصیتی که میگی واجب ترم هست ، نباید به این فکر کنی به برنامه ها بلند مدتت میرسی یا نه اصلا چی میشه آخرش و... فقط هر روز موظفی برنامه های روز خودشو انجام بدی ، هر چقدر زودتر خودتو به این نوع درس خوندن و هدف کوتاه مدت عادت بدی ، عمل گراییت خیلی بیشتر میشه تا صرفا برنامه ریزی کنی بدون عمل -
Neo...... مگه ۴۰۵ ای نیستی ؟ کجا دیره؟
بنظرم این برای همه صادقه ، ولی برای این تیپ شخصیتی که میگی واجب ترم هست ، نباید به این فکر کنی به برنامه ها بلند مدتت میرسی یا نه اصلا چی میشه آخرش و... فقط هر روز موظفی برنامه های روز خودشو انجام بدی ، هر چقدر زودتر خودتو به این نوع درس خوندن و هدف کوتاه مدت عادت بدی ، عمل گراییت خیلی بیشتر میشه تا صرفا برنامه ریزی کنی بدون عمل -
ولی تا همینجاشم قدم بزرگی بود شاید تا آخر این کتاب تونستم مشکلمو حل کنم
.
-
دارم کم میارم خدایا
-
-
Neo...... ولی این چیزا ربطی به کنکور نداره
بدرد زندگی آدم میخوره
این چیزایی که تعریف کردی
وضعیت آدماییه که برنامه ریزی های قشنگی میکنن ولی اجراییش نمیکنن ، کنکور خودش تمرین خوبیه برای از بین بردن این کمال گراییه
ولی کنکور هم که بگذره این به درد زندگی هم میخوره
قطعا کنکور تنها جایی نیست که تلاش و برنامه ریزی نیاز داره