هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18
تقصیر دوستمه بردمش کافه میگه من الان میل فست فود ندارم آب هویج بستنی با باقلوا میخوام

تازه اندیا دخترخاله ام از همه بدتره نوشیدنی موردعلاقه اش آب کرفسه🥸 -
یه فیلم کره ای جدید اومده پسره میخواد به دختره کمک کنه وزن کم کنه چون چاقی حدس بزن دختره چند کیلوعه؟58 🥸

-
@هویججج
اشکال نداره بابا طرف حتی اگه متوجه هم شده باشه اونقدر مشکل و دغدغه داره که مهم نباشه براش
منم یه بار پارسال تو اصفهان این کارو کردم... رفتیم یه جا برا ناهار بعد من رفتم برا خودم از اون رستوران بغلی یه چیزی گرفتم اومدم اینور خوردم(اینا بیرون سرو می کردن غذاها رو... صندلی هاش تقریبااااا کنار هم بود)... خ حس بدیه

-
یه فیلم کره ای جدید اومده پسره میخواد به دختره کمک کنه وزن کم کنه چون چاقی حدس بزن دختره چند کیلوعه؟58 🥸

-

@هویججج بابا خب ۵۸ برای قد ۱۶۰ زیاده :///
چاق نیستا، یه جوریه -
jahad_121
آره داره... سخته و یه جاهایی زشت می شه ولی به اندازه خودش ارزش توجه و زیستن داره -
@هویججج
no... not for me
یه مطلبی می دیدم راجع به درصد چربی مناسب هر بدن بود که بدن تو اون فرم و اون میزان از چربی بهترین فعالیتش رو داره(کمترش هم آسیب می زد و بیشترش هم از فرم خارج می شد)... خیلی جالب بود. فکر کنم برا همچون چیزی برنامه بریزم
🪄البته که این عکسو بخوامم نمی تونماااااااااا

باید برم استخونامم بتراشم

|
شعردانه

️🩵

️

ولی ادمو خیلی اذیت می کنه