هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2 دعا کن برام
Kosar.ab
محتاجم...
چشم... -
ما از 9 صب تا 1 ظهر اب نداریم
از 2 تا 4 5 برق نداریم@خسته
ما فک کنم ۵روز یه بار آب داریم
اونم یه روز کامل نیست
نهایتا در حد ۶_۷ساعت
برق و آنتن هم ۲ساعت در روز میره
#عهدِقدیم
روستاییم البته... -
@خسته
ان شاءالله امسال برات سال رسیدن به رویات باشه
و برای بقیهی بچه های کنکوری... -
E.B.BUTTERFLY ولی این حرفم به این معنی نیست با اینایی که یه بند حرف میزنن خیلی اوکیم ، داخل پنج دقیقه آدم نباید زندگی کسی دیگه رو کامل خبردار بشه اونم رفتار خوبی نیست یا همش حرف بزنی واقعا آدمایی که کلا همش دوست دارن حرف بزنن هم خیلی به دل نمی شینن
من در اصل خودم میانگرام یه میانگینی از هر دو
و بنظرم تعادلش خیلی قشنگ ترهmahdi.ek حالا اینکه بحث شروع بشه و هر دو طرف سرگرم بشن به کنار، اینکه چجوری بحث رو ادامه بدن هم باز خودش یه مسئله هست. من به شخصه در این زمین هنوز اونقدرا وارد نیستم. مثلا طرف مقابل میگه: جدیدا توی رویه زندگیم تغییر ایجاد کردم، کسب و کار جدیدی رو راه انداختم یا میشینه یک ساعت درباره یه نفر غیبت میکنه که من حتی طرف رو نمیشناسم.
بعد من اینجوریم که: خب به من چه ارتباطی داره
واقعا بدم میاد از اینکه بشینم به روتین های زندگی مردم گوش بدم. -
E.B.BUTTERFLY درونگرایی به معنی گوشه گیری نیست
اصلا درونگرا به آدمی نمیگن که با بقیه حرف نزنه ، چقدر بروز میده احساسات درونشو یا با چی انرژی میگیره و... درونگرایی ایناست
من چون خودم تقریبا درونگرا هام میتونم درک کنم من دوست درونگرا کم نداشتم برونگرا هم داشتم ، ولی این رفتار کلا قشنگ نیست
حالا شما خوبی ، یسریا سلامم نمیدنmahdi.ek خب شاید خجالتی ان
-
امشب باهاش حرف میزنم...( :
-
عصر،
میان
نم و
باران و
بــوی خـاک و
بـرگ درخــتـان و
نفس عمیق بعد از باران و
صدای گنجشکان و
ارتفاع و سنگ و
زیبــایــی
گذشت -
بچه ها شما هم اینطوری هستین یا فقط من اینجوریم؟ کسی رو ندارم باهاش صحبت کنم. به معنای واقعی کلمه هیچکس! خانواده که انقدر غرق در کار و مشغله ذهنی زیاد هستن، بندگان خدا دیگه حوصله خودشونو ندارن چه برسه به من. از طرفی نمیخوام با گفتن: «به من توجه نمیکنید» یا «هیچوقت برای من زمان خالی حتی در حد یک ربع نمیذارید» بهشون عذاب وجدان بدم. چون میدونم واقعا سرشون شلوغه. از طرفی نقش اون نفر سومی (مثل خاله کوچیکه یا اون دوست صمیمیت که از همه چی هم خبر دارید) که میگن توی زندگی من خیلی کمرنگه یعنی نزدیک عدم وجوده!
نمیدونم مشکل از منه شاید...E.B.BUTTERFLY
آره خیلی وقت ها
انگار دنیا یه جوری شده که واقعا آدم ها احساس تنهایی میکنن. نه از این بابت که کسی دور و برشون نباشه. از این بابت که نشه با کسی خالصانه حرف بزنی و خودت باشی. -
فردا رسما آزمون شهری دارم
باورم نمیشه -
فردا رسما آزمون شهری دارم
باورم نمیشهMichael Vey در کل پروسه اش چقد طول میکشه ؟ از اولین جلسه تا اخرین امتحان؟
-
ساعت 10 اینا در حال امتحان دادنم
یعنی فردا این موقع ها چه حسی دارم؟
800 900 تومن رفته تو پاچم بخاطر مردودی؟ یا خرکیفم؟ -
800 900 تومن رفته تو پاچم بخاطر مردودی؟ یا خرکیفم؟Michael Vey قرار شد کامل توضیح بدیاااا. بنویس برامون لطفا فردا
-
هویججج این چیه؟
-
Michael Vey در کل پروسه اش چقد طول میکشه ؟ از اولین جلسه تا اخرین امتحان؟
Neo...... هومممممم بزار فکر کنم
برای ثبت نام کلاس باید پلیس +10 و پزشک بری و بعد از ثبت نام بهت زنگ بزنن برای کلاسای تئوری
8 ج تئوریه
بعدش یه چند روز طول میکشه تا مربیت زنگ بزنه یا هر چی
12 جلسه عملیه
بعدشم دیگه تمومه... اول آیین نامه میدی و وقتی قبول شدی میری برای آزمون شهردیگه کمتر از یه ماه نیست فکر کنم. چون این وسط باید جمعه ها و تعطیل رسمی هارو در نظر بگیری
-
800 900 تومن رفته تو پاچم بخاطر مردودی؟ یا خرکیفم؟Michael Vey
فایتینگگگگگ -
Michael Vey قرار شد کامل توضیح بدیاااا. بنویس برامون لطفا فردا
Neo...... چشمممممممممم :>>
-
Michael Vey
فایتینگگگگگ -
E.B.BUTTERFLY
میتونی یه بیوگرافی بدی؟