هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
....
-
حالا مثلا یک رگ و خراب کنم تو بیمارستان چی میشه ها؟
هیچی تو غلط کردی دانشجوی من باشی رگ مریض و خراب کنی:)))jahad.20 +
-
همیشه روی دارو ها حساس بودم
یه بار اسم یه دارویی رو نوشته بود روی جعبه اش
بعد من وسط راه از انبار به اتاق بازش کردم دیدم اون نیست و اخراسمشو نمیتونستم بخونم چون شرایط حساس بود زودم ازم میخواستن رفتم تو اتاق و به دکتر گفتم این اون دارویه که شما میخواستین؟
سوال کردم
حتی دارو رو نشکسته بودم
حتی نکشیده بودم
بعد کل اتاق عمل و پر کرد دانشجو میخواسته دارو اشتباه بزنه به مریض :)) -
یه ۲۵ من میگیرم، یه ۳۵ تو
بسه دیگهههههه بابا -
زهرا بنده خدا 2 حالا بره تو جوب یا دفعه اول رد بشیم چی میشه ؟ درواقع هیچی نباید بشه ولی
اون لحظات استرس آوره واقعا و ممکنه تو ذهن خودمون هی روی شکست های دیگه تلنبارش کنیمjahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا بره تو جوب یا دفعه اول رد بشیم چی میشه ؟
چیزی نمیشه. قبول میشی. (یارو پارک دوبل اولشو بد رفت، افسر یه فرصت دیگه با یه ماشین دیگه بهش داد خورد به جدول. قبول شد)
-
زهرا بنده خدا 2 حالا بره تو جوب یا دفعه اول رد بشیم چی میشه ؟ درواقع هیچی نباید بشه ولی
اون لحظات استرس آوره واقعا و ممکنه تو ذهن خودمون هی روی شکست های دیگه تلنبارش کنیمjahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون لحظات استرس آوره واقعا و ممکنه تو ذهن خودمون هی روی شکست های دیگه تلنبارش کنیم
آره...
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا بره تو جوب یا دفعه اول رد بشیم چی میشه ؟
چیزی نمیشه. قبول میشی. (یارو پارک دوبل اولشو بد رفت، افسر یه فرصت دیگه با یه ماشین دیگه بهش داد خورد به جدول. قبول شد)
Michael Vey یعنی ها بعضی بی عدالتی هارو میبینی دلت میخواد سر خودتو و اون نفر و باهم بکوبی به همون جدولی که ماشین کنارش پارک کرده:))))
اینی که شما گفتی حکایت ما و پسرای کلاسمونه تو دانشگاه
-
همیشه روی دارو ها حساس بودم
یه بار اسم یه دارویی رو نوشته بود روی جعبه اش
بعد من وسط راه از انبار به اتاق بازش کردم دیدم اون نیست و اخراسمشو نمیتونستم بخونم چون شرایط حساس بود زودم ازم میخواستن رفتم تو اتاق و به دکتر گفتم این اون دارویه که شما میخواستین؟
سوال کردم
حتی دارو رو نشکسته بودم
حتی نکشیده بودم
بعد کل اتاق عمل و پر کرد دانشجو میخواسته دارو اشتباه بزنه به مریض :))jahad.20 من خودم حواسم نبود اون درپوش سرنگو همراه با جلد سرنگ انداختم بیرون،به یه پرستار گفتم بعد تا آخر وقت بهم میگفت حواست باشه سوتی ندی دیگه :///////////
-
برم خونه رو جمع و جور کنم
یه کم سعی کنم برنامه ریزی کنم که کم کم بخونم درسامو
که نیفتم
️
-
Michael Vey یعنی ها بعضی بی عدالتی هارو میبینی دلت میخواد سر خودتو و اون نفر و باهم بکوبی به همون جدولی که ماشین کنارش پارک کرده:))))
اینی که شما گفتی حکایت ما و پسرای کلاسمونه تو دانشگاه
jahad.20 یه یارو دیگه هم دو بار ماشینو خاموش کرد هر دو پارک دوبلشو خراب کرد. اونم قبول شد :>
این دلیلیه که صبح بعد قبولی زار زار زار زار تو خیابون گریه کردم و غر زدم و فحش دادم و الانم سردرد و چشم درد شدید دارم :>
-
jahad.20 یه یارو دیگه هم دو بار ماشینو خاموش کرد هر دو پارک دوبلشو خراب کرد. اونم قبول شد :>
این دلیلیه که صبح بعد قبولی زار زار زار زار تو خیابون گریه کردم و غر زدم و فحش دادم و الانم سردرد و چشم درد شدید دارم :>
Michael Vey تو پیروزی ولی هر شکستی مقدمه ای بر کماله ...
به قول خودت تنها جایی که خراب کردی کنکور اولت بوده و خب تجربش رو نداشتی ....
و خب مگه حالا بار اول قبول نشدن چی میشه حاجی ؟سخت نگیر به خودت بگو فدا سرم به پشت کلم که بار اول قبول نشدم ..گریه ؟؟ -
jahad.20 من خودم حواسم نبود اون درپوش سرنگو همراه با جلد سرنگ انداختم بیرون،به یه پرستار گفتم بعد تا آخر وقت بهم میگفت حواست باشه سوتی ندی دیگه :///////////
Maaah بابا ما استادمون تعریف میکرد میگفت من دانشجو بودم حین انتوبه زدم دندون مریض و شکستم چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
بعد من بچه چهار پنج ساله که دندون شیری داشت انتوبه کردم به دندونشم نخورم ده دقه یه ربع از انتوبه من گذشت
دکتر گوش حلق بینی داشت لوزه اشو عمل میکرد یه دستگاه میذاره تو دهن مریض بعد ده دقه یه ربع از انتوبه من گفت تو دهن مریضم دندون شو میبینم افتاده
تو خوردی بهش؟
گفتم من اگه میخوردمش کور که نبودم میدیدم برمیداشتم نره تو ریه اش
بعد میگفت خوبه آدم کاری که میکنه رو گردن بگیره
درحالیکه دستگاه خودش به دندون بچه خورده بود:)))) -
Michael Vey قبول دارم دیدن این چیزا ازار میده ادمو
ولی من دیدم میومدی از تمرین هات تعریف میکردی اینجوری بودم که ایول چقدر رانندگی ش خوبه
پس غصه نخور چون تو حتی اگه بار صدم قبول بشی
اون چیزی که مهمه دست فرمونته :)) -
Maaah بابا ما استادمون تعریف میکرد میگفت من دانشجو بودم حین انتوبه زدم دندون مریض و شکستم چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
بعد من بچه چهار پنج ساله که دندون شیری داشت انتوبه کردم به دندونشم نخورم ده دقه یه ربع از انتوبه من گذشت
دکتر گوش حلق بینی داشت لوزه اشو عمل میکرد یه دستگاه میذاره تو دهن مریض بعد ده دقه یه ربع از انتوبه من گفت تو دهن مریضم دندون شو میبینم افتاده
تو خوردی بهش؟
درحالیکه دستگاه خودش به دندون بچه خورده بود:))))jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
آره خب، ما هم مریض غر میزد استادمون همچین دادی میزد بعد میومد تو اتاق رست میگفت ببخشید ترسیدین اینا باید احترام بزارن
🤌
-
تو خوردی بهش؟
درحالیکه دستگاه خودش به دندون بچه خورده بود:)))) -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون دانشجو بودم هیچکس جرات نکرده بهم حرف بزنه
آره خب، ما هم مریض غر میزد استادمون همچین دادی میزد بعد میومد تو اتاق رست میگفت ببخشید ترسیدین اینا باید احترام بزارن
🤌
-
mr.vinyzo یه لوله رو از راه نای وارد بدن میکنن
اگه اشتباه نکنم البته -
Maaah واقعا خوش به حالتون
چون ما یه استادی داشتیم که کارای نکرده هم گردنمون مینداخت:)))
همیشه خدا هم داد و بیداد و غر میزد
واقعا تصور اینکه بخوام باهش همکار شم قلبم و به درد میارهjahad.20 الهیییی
خانومه؟