هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
من کیستم؟ عمر در غمی سر شدهای!
چشم ز غم شکستگی، تر شدهای!از دست تو افتادم و حالم این است:
تنهایی استکان لبپر شدهای! -
من کیستم؟ عمر در غمی سر شدهای!
چشم ز غم شکستگی، تر شدهای!از دست تو افتادم و حالم این است:
تنهایی استکان لبپر شدهای!melancholy
کیام من؟ آرزو گم کردهای تنها و سرگردان
نه آرامی، نه امیدی، نه همدردی، نه همراهی -
یه خوابیدن چیه؟ اونم بلد نیستم.
-
Infinitie. A قانونی با پزشک بیهوشیه حتی تنظیمات دستگاه بیهوشی هم با خودشه ولی عموما نمیرسن یا نمیان و باید یک هوشبر همه کار و بلد باشه چون خودش تنها باید انجام بده
اما اگه بحث دیه برسه واقعا نمیدونم چجوری تقسیم میشه و چند درصد با پزشکه و چند درصد بامادر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A قانونی با پزشک بیهوشیه حتی تنظیمات دستگاه بیهوشی هم با خودشه ولی عموما نمیرسن یا نمیان و باید یک هوشبر همه کار و بلد باشه چون خودش تنها باید انجام بده
اما اگه بحث دیه برسه واقعا نمیدونم چجوری تقسیم میشه و چند درصد با پزشکه و چند درصد باماهعی، این موضوع جابجایی شرح وظایف همه جا هست انگاری
و واقعا نمیشه یا خیلی سخت میشه آدم انجام نده
از طرفی قانونا پاش گیره -
Infinitie. A موقع سی پی ار کد که اعلام میشه یه نفر از بیهوشی اتاق عمل برای اینتوبیشن میاد هربخشی که باشید
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A موقع سی پی ار کد که اعلام میشه یه نفر از بیهوشی اتاق عمل برای اینتوبیشن میاد هربخشی که باشید
آره خب
ولی طول میکشه
خود این مسیرو بخواد طی کنه
بعد من دیدم یارو اومده اینتوبه کرده، آمبوبگ رو داده پرستارااستادمون میگفت پ چرا خودش رفته کارو داده به شماها
-
Infinitie. A واقعن وظیفه دکتره؟
پس چرا تو اورژانس پرستارا داشتن بخیه میزدن؟
بعد تازه تو پراتیک یادمون دادندر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A واقعن وظیفه دکتره؟
پس چرا تو اورژانس پرستارا داشتن بخیه میزدن؟
بعد تازه تو پراتیک یادمون دادنبله
خب دیگه اینم مثل اینتوبه
بخیه کار پزشکه ولی پرستار انجام میده
به مام یاد دادن، ولی اگه از استاد پراتیکتون بپرسید که پرستار باید بزنه یا نه، میگه بهتون
تازه پرستارا معمولا به خاطر همین قضیه که بیشتر کار بالین میکنن، بهتر پزشکا بخیه میزنن
و پزشک معمولا تجربه اش کمتره -
بستگی به گزارش نویسی هم داره
مثلا ما تو تمام گزارش هامون قید میکنیم
اینتوبیشن توسط دکتر بیهوشی انجام شد
خب قید نکرده باشی ممکنه پای خودت گیر باشهjahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بستگی به گزارش نویسی هم داره
مثلا ما تو تمام گزارش هامون قید میکنیم
اینتوبیشن توسط دکتر بیهوشی انجام شد
خب قید نکرده باشی ممکنه پای خودت گیر باشهاینطوری، کار رو شما انجام دادین، و پولشو پزشکه میبره
اصلا این چیزا یکی از دلایلیه که از پزشکا آدم بدش میاد
تو درمانگاه ها هم همینطوره
تو درمانگاه باز بخیه و یا خیلی از پروسیجر هارو پرستار یا حتی کمک پرستار انجام میده
ولی توی اون تعرفه درمونگاه، معمولا اینطوره که پزشک تو اغلب بندهای پروسیجرها یه درصدی بهش تعلق میگیره، حالا چه واقعا اونکارو انجام داده باشه چه نداده باشه
مثلا پزشکه اصن رفته تعطیلات، ولی چون تو سیستم بیمار به اسم پزشکه داره ویزیت میشه، و همه پرسنل کارشو انجام میدن تهش یه ۱۰ درصد ۲۰ درصد از پولی که بیمار میده، میره تو جیب پزشک
و این واقعا خوب نیست
تو بیمارستانم کارانه اشون زیادتر میشه -
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه جمله مینویسم ده تا غلط تایپی توشه
تا الان که تونستیم بخونیم پیاماتونو
بزارین اول یکم رو تایپ کردنم کار کنم.
باشه
کمک خواستید برای پیدا کردن دکمه ها بگید حتمابله ان شاء الشیطن از هفته دیگه فقط فساد و کار های زشت و دل بستن به زندگی زود گذر دنیوی!
حالا بهتر شد
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه جمله مینویسم ده تا غلط تایپی توشه
تا الان که تونستیم بخونیم پیاماتونو
خوبه پس همینجوری ادامه میدم
بزارین اول یکم رو تایپ کردنم کار کنم.
باشه
کمک خواستید برای پیدا کردن دکمه ها بگید حتمابله ان شاء الشیطن از هفته دیگه فقط فساد و کار های زشت و دل بستن به زندگی زود گذر دنیوی!
حالا بهتر شد
نه بابا حالا اونقدرام کارایی که میخوام بکنم شیطانی نیست. میخوام قوانینی که رعایت می کردم رو کنار بزارم.
مثلا دیگه ۶ صبح بیدار نمیشم ۱۲ ظهر بیدار میشم. -
چین فقط ۱۳ میلیون نفر کنکورشو شرکت میکنن
میدونی یعنی چقدر سخت تر
میدونی یعنی چه رقابت سنگین تریه؟
کنکور ایرانم راحت نیست
ولی کنکور اونا بدتره
آمار خودکشی برای کنکورشون رو شنیدی ؟
این همه دانشگاه ما داریم ، فکر کردی اونا چقدر دانشگاه دارن ؟ بعد جمعیت ما با جمعیت اونا قابل مقایسه است ؟
نه دیگه این چیزا تو فیلم که نیست ، تو فیلم یه نفر رویایی درس میخونه و رویایی هم به هدفش میرسهنگفتم دانشگاهشون خوبه یا کشورشون خوبه!
لطفاً چیزی که گفتم رو کامل بخون بعد میتونی راجع به بد بودن یا نبودن دانشگاه های کشور های دیگه نظر بدی.
اصلا منظور من از اون کامنت تعریف کردن از کشوری مثل چین نبود!
بعدم اونا بخاطر بی عدالتی خودکشی نمیکنن بخاطر اینکه انتظار والدینشون ازشون زیاده دست به همچین کاری میزنن مثلا اینکه تو کشور کره پزشکی قبول شی زحمت زیادی میخواد ولی خیلی از دانشجو های پزشکیشون خودکشی می کنند. چرا؟ چون درساشون سخته!
بی خیال دیگه بیا ادامه ندیم. -
هویججج من اون روز می خواستم لاک بزنم، از قضا زنگ زدن که بیا اولین جلسه رانندگی، مامانم گفت نزن اگه می خوای بری گفتم چرا؟گفت چون جلب توجه می کنه🥸🥸🥸
این درحالیه که تو همون کلاس سه نفر ناخن کاشته بودن
بله سارا جان تو زمونه ای که مردم ناخن می کارن و عادی شده خونواده من معتقدن لاک نزن جلب توجه نامحرم می کنه! -
کل تصمیمای زندگیم داره نسبت به موجودی به اسم پسر گرفته میشه.
-
از پسرا متنفرم.
-
نهه مرتیکه اون ماشین با اون آهنگ مزخرفشو ببر یه جا دیگه بچه بیدار میشهههه
-
هویججج من اون روز می خواستم لاک بزنم، از قضا زنگ زدن که بیا اولین جلسه رانندگی، مامانم گفت نزن اگه می خوای بری گفتم چرا؟گفت چون جلب توجه می کنه🥸🥸🥸
بله سارا جان تو زمونه ای که مردم ناخن می کارن و عادی شده خونواده من معتقدن لاک نزن جلب توجه نامحرم می کنه!Blue28 بگو قم زندگی میکنی بدون اینکه از کلمه قم استفاده کنی:
-
بله سارا جان تو زمونه ای که مردم ناخن می کارن و عادی شده خونواده من معتقدن لاک نزن جلب توجه نامحرم می کنه!