هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کل تصمیمای زندگیم داره نسبت به موجودی به اسم پسر گرفته میشه.
-
از پسرا متنفرم.
-
نهه مرتیکه اون ماشین با اون آهنگ مزخرفشو ببر یه جا دیگه بچه بیدار میشهههه
-
هویججج من اون روز می خواستم لاک بزنم، از قضا زنگ زدن که بیا اولین جلسه رانندگی، مامانم گفت نزن اگه می خوای بری گفتم چرا؟گفت چون جلب توجه می کنه🥸🥸🥸
این درحالیه که تو همون کلاس سه نفر ناخن کاشته بودن
بله سارا جان تو زمونه ای که مردم ناخن می کارن و عادی شده خونواده من معتقدن لاک نزن جلب توجه نامحرم می کنه!Blue28 بگو قم زندگی میکنی بدون اینکه از کلمه قم استفاده کنی:
-
هویججج من اون روز می خواستم لاک بزنم، از قضا زنگ زدن که بیا اولین جلسه رانندگی، مامانم گفت نزن اگه می خوای بری گفتم چرا؟گفت چون جلب توجه می کنه🥸🥸🥸
بله سارا جان تو زمونه ای که مردم ناخن می کارن و عادی شده خونواده من معتقدن لاک نزن جلب توجه نامحرم می کنه! -
ملت تمام زورشونو میزنن تا بهت حس ناکافی بودن بدن.
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه جمله مینویسم ده تا غلط تایپی توشه
تا الان که تونستیم بخونیم پیاماتونو
خوبه پس همینجوری ادامه میدم
بزارین اول یکم رو تایپ کردنم کار کنم.
باشه
کمک خواستید برای پیدا کردن دکمه ها بگید حتمابله ان شاء الشیطن از هفته دیگه فقط فساد و کار های زشت و دل بستن به زندگی زود گذر دنیوی!
حالا بهتر شد
نه بابا حالا اونقدرام کارایی که میخوام بکنم شیطانی نیست. میخوام قوانینی که رعایت می کردم رو کنار بزارم.
مثلا دیگه ۶ صبح بیدار نمیشم ۱۲ ظهر بیدار میشم.Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا دیگه ۶ صبح بیدار نمیشم ۱۲ ظهر بیدار میشم.
آها. اینکه جزو عبادات حساب میشه
#ترک_خستگی_حاصل_از_کنکور_به_نیت_افزایش_توان_برای_عمل_به_وظایف_الهی
-
Blue28 بگو قم زندگی میکنی بدون اینکه از کلمه قم استفاده کنی:
Michael Vey قمcore:
نه آخه می دونی چیه، تو شهر هست، نه به اندازه شهرای دیگه ولی هست، حتا شاید عادی شده باشه ولی برا خونواده هنوز عادی نشده
-
من ۹ ۱۰ ساله بودم دیگه نذاشتن برم دوچرخه بازی کنم، چون زشته!چون بزرگ شدی!
-
نمیدونم این چیه؟عقایده؟ارزشه؟فرهنگه؟هرچی هست مزخرفه.
-
خیلی عجیبه خیلی عجیبه
چی به چیه
هیچ️
-
نگفتم دانشگاهشون خوبه یا کشورشون خوبه!
لطفاً چیزی که گفتم رو کامل بخون بعد میتونی راجع به بد بودن یا نبودن دانشگاه های کشور های دیگه نظر بدی.
اصلا منظور من از اون کامنت تعریف کردن از کشوری مثل چین نبود!
بعدم اونا بخاطر بی عدالتی خودکشی نمیکنن بخاطر اینکه انتظار والدینشون ازشون زیاده دست به همچین کاری میزنن مثلا اینکه تو کشور کره پزشکی قبول شی زحمت زیادی میخواد ولی خیلی از دانشجو های پزشکیشون خودکشی می کنند. چرا؟ چون درساشون سخته!
بی خیال دیگه بیا ادامه ندیم. -
Blue28
یه روزی خودت تمام این عقاید رو رها میکنی
دقیقا اولین روزی که از خانواده مستقل بشی
چون قشنگ مشخصه اگه اجبار خانواده نبود اینجوری نمیکردی
و اصلا خوب نیست چون معمولا کسی که داخل خانواده تحت اجباره
اگه به خودش بود دو پله میومد پایین ، بعد از استقلال تصمیم گیری خودش ۸ تا پله میاد پایین ، حتی بدتر از چیزی که خودش دوست داشت
این چیزارو نباید به آدما تحمیل کرد
به طور صد در صدی تحمیل در آینده باعث میشه طرف این عقایدو رها کنه آدم باید خودش به این نتیجه برسه یکاری خوبه -
بله سارا جان تو زمونه ای که مردم ناخن می کارن و عادی شده خونواده من معتقدن لاک نزن جلب توجه نامحرم می کنه! -
متوجه نشدم=||||||
منظورش چیه -
متوجه نشدم=||||||
منظورش چیهبابونــــه
:// تنها چیزی که به ذهنم میاد اینه ۴۰ رو اشتباه ۴۰۰ نوشته
و زمان کنکور ۴۰۲ هم این سوالو طرح کرده باشه
وگرنه ۴۰۰ درصد که ... :/// -
Michael Vey قمcore:
نه آخه می دونی چیه، تو شهر هست، نه به اندازه شهرای دیگه ولی هست، حتا شاید عادی شده باشه ولی برا خونواده هنوز عادی نشده