هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist بعله شده
-
بدتر از هرچیز اینه که دستت بخوره سریع سین شه یارو فکر میکنه تو پیویش علاف بودی حس بدی میده
سریع سین کردن رو مشکلی ندارم ولی بعضی وقتا تو صدم ثانیه پیامش میره زیر دستت سین میشه
-
ولی نه جدی، کافیه بشناسنت و بلد باشی و دلشو داشته باشی
-
....
-
مثلن انقدر بلد باشی که بدونی برای هر زخمی چه پماد یا دارویی جوابه. پولشم خوبه 🤌
-
فردوسی اگه دورهشو بزاره خوبه یا جهاددانشگاهی
-
Michael Vey فععععک نکنم خیلی به شهر ربط داشته باشه
Anzw 18 تا ی حدی داره بنظرم... بی تاثیر نیست
-
خواب دارم...
-
@mr.vinyzoواس ما که نیست
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بستگی به گزارش نویسی هم داره
مثلا ما تو تمام گزارش هامون قید میکنیم
اینتوبیشن توسط دکتر بیهوشی انجام شد
خب قید نکرده باشی ممکنه پای خودت گیر باشهاینطوری، کار رو شما انجام دادین، و پولشو پزشکه میبره
اصلا این چیزا یکی از دلایلیه که از پزشکا آدم بدش میاد
تو درمانگاه ها هم همینطوره
تو درمانگاه باز بخیه و یا خیلی از پروسیجر هارو پرستار یا حتی کمک پرستار انجام میده
ولی توی اون تعرفه درمونگاه، معمولا اینطوره که پزشک تو اغلب بندهای پروسیجرها یه درصدی بهش تعلق میگیره، حالا چه واقعا اونکارو انجام داده باشه چه نداده باشه
مثلا پزشکه اصن رفته تعطیلات، ولی چون تو سیستم بیمار به اسم پزشکه داره ویزیت میشه، و همه پرسنل کارشو انجام میدن تهش یه ۱۰ درصد ۲۰ درصد از پولی که بیمار میده، میره تو جیب پزشک
و این واقعا خوب نیست
تو بیمارستانم کارانه اشون زیادتر میشهInfinitie. A والا از اوناش خبر ندارم
انقد بی عدالتی میشه
هر بیهوشی میتونه توی اتاق باشه یا ریکاوری گاها حتی پذیرش
بعد اگه تو اتاق باشه تازگیا به ازای هر عمل یه تعرفه ای بهش تعلق میگیره
از اون روزا که تعرفه نبوده طرحی های بدبخت جور همه کارها رو میکشیدن بعد به محض اومدن تعرفه طرحی هارو از اتاقا بیرون کردن و گذاشتنشون ریکاوری و پذیرش -
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A موقع سی پی ار کد که اعلام میشه یه نفر از بیهوشی اتاق عمل برای اینتوبیشن میاد هربخشی که باشید
آره خب
ولی طول میکشه
خود این مسیرو بخواد طی کنه
بعد من دیدم یارو اومده اینتوبه کرده، آمبوبگ رو داده پرستارااستادمون میگفت پ چرا خودش رفته کارو داده به شماها
Infinitie. A طول که اره میکشه و خب چه بهتر اصلا یه نفری که جز کادر درمانه حالا پرستار اتاق عملی هوشبری هرچی از هر کاری تو بیمارستان یه سر رشته ای داشته باشه
ولی عمدتا استادمون به ما میگفت اصلا برقراری راه هوایی پیشرفته تو سی پی ار اونقدر حیاتی نیسن مهم ترین چیز ماساژه حالا ده دقه هم بگذره یکی بیاد انتوبه کنه
دیگه بعدشم که انتوبه میشه امبوبگ زدن کاری نداره که هوشبر و علاف نکنید یه امبو رو بزنید
شوخی میکنم ها -
این تاپیک پروژه من قوی چقدر خوبه
چند وقت هست دلم میخواد نوشابه شکلات تا حدی بستنی اینارو کلا حذف کنم
ورزش هم بکنم
بعد یه روز میشه یه روز نمیشه
شاید شرکت کردم -
_ Reza _ ینی تو نمیخوای ؟من اگه یکی باشه که تو پیویم علاف باشه اولش خوشحال میشم بعدش بستگی داره