هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
هویججج تو جزوه شما نوشته که تیغه الاستیک خارجی مثل داخلی یه ساختار چین داره یا نه؟
-
حال ندارم برم جان کوییرا رو بیارم و چک کنم🥲
-
کاری که یک لیوان اب جوش زعفران
و کمی دارچین با خورشت می کنه فوقالعاده است️
و کمی سبزیجات خشک با اون عطرشون
️
-
️
️
-
هویججج قرمه سبزی رو زیاد هنوز اون طور حرفه ای که باید درست نمی کنم
اینو واقعا باید کنار مامان بزرگ ها یا مامان یادگرفتامروزم خورشت هویج و سب زمینی درست کردم اصلا ماه
️
(خودم تعریفش نکنم کی بکنه)
-
هویججج قرمه سبزی رو زیاد هنوز اون طور حرفه ای که باید درست نمی کنم
اینو واقعا باید کنار مامان بزرگ ها یا مامان یادگرفتامروزم خورشت هویج و سب زمینی درست کردم اصلا ماه
️
(خودم تعریفش نکنم کی بکنه)
-
-
هویججج
چشم الان خیلی بهش وارد نیستماما بزار یک فن برای ته دیگ بگم
روغ ته قابله می ریز می زاری یک ذره کم بشهبعد نون ها رو تیکه تیکه و دو لایه و نهایت 3 لایه می زاری این طوری اگر لایه زیر سوخت بعدی خوب میشه
اولم که خواستی برنج دم بدی یک م شلعه بیشتر از حد معمول می زاری بعد یک چند دقیقه کمش می کنی اینطوری روغن اماده میشه که ته دیگه خوب بشه