هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
آره هردو چین خورده هستن -
کاری که یک لیوان اب جوش زعفران
و کمی دارچین با خورشت می کنه فوقالعاده است️
و کمی سبزیجات خشک با اون عطرشون
️
-
دیروز داشتم به این فکر میکردم من دلمه و پاستا رو با یه طعم شگفت انگیز درست میکنم ولی قورمه سبزیم طعمش معمولیه
-
دنیال یه رسپی خاص میگردم
-
️
️
-
jahad_121
رسپی قورمه سبزیت رو میدی؟ -
jahad_121
رسپی قورمه سبزیت رو میدی؟@هویججج قرمه سبزی رو زیاد هنوز اون طور حرفه ای که باید درست نمی کنم
اینو واقعا باید کنار مامان بزرگ ها یا مامان یادگرفتامروزم خورشت هویج و سب زمینی درست کردم اصلا ماه
️
(خودم تعریفش نکنم کی بکنه)
-
@هویججج قرمه سبزی رو زیاد هنوز اون طور حرفه ای که باید درست نمی کنم
اینو واقعا باید کنار مامان بزرگ ها یا مامان یادگرفتامروزم خورشت هویج و سب زمینی درست کردم اصلا ماه
️
(خودم تعریفش نکنم کی بکنه)
-
@هویججج قرمه سبزی رو زیاد هنوز اون طور حرفه ای که باید درست نمی کنم
اینو واقعا باید کنار مامان بزرگ ها یا مامان یادگرفتامروزم خورشت هویج و سب زمینی درست کردم اصلا ماه
️
(خودم تعریفش نکنم کی بکنه)
jahad_121
باشه هروقت به دستور پخت خاصی از قورمه سبزی رسیدی بهم بگو 🥲 -
@هویججج
شرمنده هویج، جان
هویج ها ریز و نگینی خورد کردم الان حسابی تو خورشت جا افتادن
️
️
-
دغدغه های همسن و سالام
دغدغه های من :
-
-
فراااااار
️
️
️
️
-
jahad_121
باشه هروقت به دستور پخت خاصی از قورمه سبزی رسیدی بهم بگو 🥲@هویججج
چشم الان خیلی بهش وارد نیستماما بزار یک فن برای ته دیگ بگم
روغ ته قابله می ریز می زاری یک ذره کم بشهبعد نون ها رو تیکه تیکه و دو لایه و نهایت 3 لایه می زاری این طوری اگر لایه زیر سوخت بعدی خوب میشه
اولم که خواستی برنج دم بدی یک م شلعه بیشتر از حد معمول می زاری بعد یک چند دقیقه کمش می کنی اینطوری روغن اماده میشه که ته دیگه خوب بشه
-
Hhh Hh
سلام خانوم وقتتون بخیر باشه
شرمنده شما صفحات رو میزاشتین
چون ۲ شب پیش گذاشته بودید گفتم حتما مشکلی پیش اومده خودم صفحات رو گذاشتم
شما هر موقع وقت داشتید صفحات رو بزارید
ممنون -
@هویججج
چشم الان خیلی بهش وارد نیستماما بزار یک فن برای ته دیگ بگم
روغ ته قابله می ریز می زاری یک ذره کم بشهبعد نون ها رو تیکه تیکه و دو لایه و نهایت 3 لایه می زاری این طوری اگر لایه زیر سوخت بعدی خوب میشه
اولم که خواستی برنج دم بدی یک م شلعه بیشتر از حد معمول می زاری بعد یک چند دقیقه کمش می کنی اینطوری روغن اماده میشه که ته دیگه خوب بشه
jahad_121
من یه فن دیگه یادت بدم
به جای ته دیگ درست کردن
بیا یه کار دیگه کن
وقتی برنج رو گذاشتی رو آب کش
ته قابلمه ات زرد چوبه یا زعفرون بریز + کنجد
بعد برنجا رو بریز تو قابلمه
وقتی برنج دم کشید قابلمه رو بر عکس کن
نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه ولی خیلی خوشگل و خوشمزه میشه -
Blue28
آره هردو چین خورده هستن -
Michael Vey واقعا
بعضیاشون الکی فقط اومدن که رد کنند
دقیقاا یکی دیگه از افسرا اینجا دور موتور و گاز این چیزا براش مهمه دنده عوض کردی ها ولی از نظر اون خوب گاز ندادی دور موتور خوب نبود و... این چیزا
jahad_121 هعی زندگانی