هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به حرف امروز بابام فکر میکنم..
میگفت: «تو سال 70 و خوردی تو یه برگه که هنوزم دارمش برنامه ریزی زندگیم رو کرده بودم. مثلا نوشتم فلان سال زمین میخرم. 3 سال بعد خونه میسازم. بهمان سال ماشین میخرم. تو سال x باغ میخرم و ....»
مودم اینجوریه که حاجی، من خودمو بکشم هم نمیتونم یه همچین برنامه ای تو زندگیم بریزم.
به قول اون چیزه که:
«بابام: من از صفر شروع کردم. تو هم مثل من از صفر شروع کن.
آخه پدر من، تو اون زمان 2 تا وام میگرفتی خونه میخریدی، من الان با وام فوقش بتونم گوشیمو عوض کنم» -
به حرف امروز بابام فکر میکنم..
میگفت: «تو سال 70 و خوردی تو یه برگه که هنوزم دارمش برنامه ریزی زندگیم رو کرده بودم. مثلا نوشتم فلان سال زمین میخرم. 3 سال بعد خونه میسازم. بهمان سال ماشین میخرم. تو سال x باغ میخرم و ....»
مودم اینجوریه که حاجی، من خودمو بکشم هم نمیتونم یه همچین برنامه ای تو زندگیم بریزم.
به قول اون چیزه که:
«بابام: من از صفر شروع کردم. تو هم مثل من از صفر شروع کن.
آخه پدر من، تو اون زمان 2 تا وام میگرفتی خونه میخریدی، من الان با وام فوقش بتونم گوشیمو عوض کنم»Michael Vey من معتقدم الانم میشه، خیلیییی سخته ولی نشدنی نیست واقعن. من یه بار بابام جدی نشست حرف زد باهام دیدم اون زمانم سختی های خودشو داشته
-
Michael Vey من معتقدم الانم میشه، خیلیییی سخته ولی نشدنی نیست واقعن. من یه بار بابام جدی نشست حرف زد باهام دیدم اون زمانم سختی های خودشو داشته
-
هویججج مثلن تو بشینی حساب کنی در سال چقدر کافه رفتی، چقدر پول الکی دادی بابت غذایی که خودت میتونستی درست کنی میبینی خیلییییی پول حروم کردی.
-
Michael Vey من معتقدم الانم میشه، خیلیییی سخته ولی نشدنی نیست واقعن. من یه بار بابام جدی نشست حرف زد باهام دیدم اون زمانم سختی های خودشو داشته
Maaah ببین من بابام معلمه خب
این داستانی که امروز برام تعریف کرد برای زمان شروع کارش بود. میگفت اون زمان چندغاز حقوق میدادن. من بهش گفتم در مقایسه با الان چند تومن میشد. گفت لااقل دو برابر. چون باهاش تونستم این همه کار کنم از صفر برم زمین بخرم و خونه بسازم و اینا. سخت بود ولی شدنی بود. -
یه چیزی این هفته خیلی بهش فکر میکنم
امسال تا اونجایی که فهمیدم قراره 16000 پزشکی قبولی داشته باشه سنجش
چه قبول بشم چه نشم برام سواله
وضعیت کاری این 16000 نفر 7 سال دیگه چطوریه؟ -
یه چیزی این هفته خیلی بهش فکر میکنم
امسال تا اونجایی که فهمیدم قراره 16000 پزشکی قبولی داشته باشه سنجش
چه قبول بشم چه نشم برام سواله
وضعیت کاری این 16000 نفر 7 سال دیگه چطوریه؟