هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج سارا یادته اولا ک اومده بودم هی سر به سرم میزاشتی؟ فکر میکردی فیکم اومدم سر کارتون بزارم
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
یه چیزی بگم
ببین دخترا عاشق پول پسره نمیشن ( البته نه همه شون ) عاشق عرضه اون شخص میشن
با وجود اون قضیه فمنیسم و... بازم ذاتا خانما دوست دارن به یکی اعتماد کنن و بهشون حس امنیت بده
حالا این حس امنیت از کجا میاد وقتی مطمئن هستن اون اقاعه هدف داره و دراستا اون هدف تلاش میکنه و آدم سخت کوشیهاگه اینجوری باشه خوب و قشنگه
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist خیلییی بستگی داره.
همه چی برمیگرده به بابای طرف.
فرضا اگه باباهه از صفر شروع کرده و رسیده به یه جای خوب دختره اینجوریه که آره از زیرصفرم میشه شروع کرد و ساخت. دختری رم دیدم که باباهه وضعیت مالی خوبی نداشته و دختره عقدهای شده و تصورشم از زندگی مشترک در حد مولتیمیلیارداس.چرا یهو بحثو انقدر جدی کردی
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
یه چیزی بگم
ببین دخترا عاشق پول پسره نمیشن ( البته نه همه شون ) عاشق عرضه اون شخص میشن
با وجود اون قضیه فمنیسم و... بازم ذاتا خانما دوست دارن به یکی اعتماد کنن و بهشون حس امنیت بده
حالا این حس امنیت از کجا میاد وقتی مطمئن هستن اون اقاعه هدف داره و دراستا اون هدف تلاش میکنه و آدم سخت کوشیهاگه اینجوری باشه خوب و قشنگه
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist خیلییی بستگی داره.
همه چی برمیگرده به بابای طرف.
فرضا اگه باباهه از صفر شروع کرده و رسیده به یه جای خوب دختره اینجوریه که آره از زیرصفرم میشه شروع کرد و ساخت. دختری رم دیدم که باباهه وضعیت مالی خوبی نداشته و دختره عقدهای شده و تصورشم از زندگی مشترک در حد مولتیمیلیارداس.چرا یهو بحثو انقدر جدی کردی
f.nalist
یهو رگ منتور بودنم میزنه بالا، فلسفیش میکنم مسئله رو -
به حرف امروز بابام فکر میکنم..
میگفت: «تو سال 70 و خوردی تو یه برگه که هنوزم دارمش برنامه ریزی زندگیم رو کرده بودم. مثلا نوشتم فلان سال زمین میخرم. 3 سال بعد خونه میسازم. بهمان سال ماشین میخرم. تو سال x باغ میخرم و ....»
مودم اینجوریه که حاجی، من خودمو بکشم هم نمیتونم یه همچین برنامه ای تو زندگیم بریزم.
به قول اون چیزه که:
«بابام: من از صفر شروع کردم. تو هم مثل من از صفر شروع کن.
آخه پدر من، تو اون زمان 2 تا وام میگرفتی خونه میخریدی، من الان با وام فوقش بتونم گوشیمو عوض کنم» -
به حرف امروز بابام فکر میکنم..
میگفت: «تو سال 70 و خوردی تو یه برگه که هنوزم دارمش برنامه ریزی زندگیم رو کرده بودم. مثلا نوشتم فلان سال زمین میخرم. 3 سال بعد خونه میسازم. بهمان سال ماشین میخرم. تو سال x باغ میخرم و ....»
مودم اینجوریه که حاجی، من خودمو بکشم هم نمیتونم یه همچین برنامه ای تو زندگیم بریزم.
به قول اون چیزه که:
«بابام: من از صفر شروع کردم. تو هم مثل من از صفر شروع کن.
آخه پدر من، تو اون زمان 2 تا وام میگرفتی خونه میخریدی، من الان با وام فوقش بتونم گوشیمو عوض کنم»Michael Vey من معتقدم الانم میشه، خیلیییی سخته ولی نشدنی نیست واقعن. من یه بار بابام جدی نشست حرف زد باهام دیدم اون زمانم سختی های خودشو داشته
-
Michael Vey من معتقدم الانم میشه، خیلیییی سخته ولی نشدنی نیست واقعن. من یه بار بابام جدی نشست حرف زد باهام دیدم اون زمانم سختی های خودشو داشته
-
هویججج مثلن تو بشینی حساب کنی در سال چقدر کافه رفتی، چقدر پول الکی دادی بابت غذایی که خودت میتونستی درست کنی میبینی خیلییییی پول حروم کردی.