هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هرچند که در پاسخ بیت آخر علیرضا بدیع باید گفت: «گلهای نیست من و فاصلهها همزادیم/گاهی از دور تو را خوب ببینم کافیست» ولی خب شعرش شعر زیباییه.
-
تو وقتی رو پولی که هیچ زحمتی براش نکشیدی کنترل داشته باشی، پسفردا اون پولی که خودت میگیری رو که محاله الکی خرج کنی.
-
هنوزم باور نکردنیه
منو اون پیوی -
@هویججج اه بابامم میگه، حتی دوستامم میگن خسیسم. ولی من فقط دوست ندارم چیزای الکی بخرم. امیدوارم حرف من درست باشه 🥲
-
@هویججج اه بابامم میگه، حتی دوستامم میگن خسیسم. ولی من فقط دوست ندارم چیزای الکی بخرم. امیدوارم حرف من درست باشه 🥲
-
@هویججج واااااا مشهدیا اصلنم خسیس نیستن
احیانا اون اصفهانیا نیستن؟

-
-
Rover
چت باز میکنی؟
یه چیزی بگم ؟ زوج سریالمون این قسمت یا قسمت بعدی بچه دار میشن بچه شون هم little peanut صدا میکنن بادوم زمینی کوچولو
-
هوش مصنوعی چند باری انداختم بیرون نمیدونم چه مرگشه مجبورم وی پی ان روشن کنم که دوباره لاگین کنم.
-
Maaah حرف تو درسته
-
در واقع با منطق من همخوانی داره
از نظر یه نفر دیگه میتونه اشتباه باشه
ولی من این ویژگی آینده نگر بودن رو می پسندم -
پرستو بابایی آره یکم سخته شروع هر ترم دیگه
دوست من که خیلی ناراحتهبابونــــه
بابت اینکه خوابگاهیه؟ -
برای پول خرج کردن برای یک وسیله یا چیزی که از ضروریات نیست یک دوراهی هم وجود داره
اولیش اینه که آدم میگه دنیا دو روزه، بخرمش و شاد باشم
و دومیش اینه که: ممکنه این پول برای یه چیز مهم تر نیاز بشه -
بابونــــه
بابت اینکه خوابگاهیه؟پرستو بابایی باید از تهران بره سمنان
البته دور نیست
ولی خب هم اتاقی هاش هم جالب نیستن
وابسته به خانواده هم هست -
Maaah حرف تو درسته
بابونــــه واییی مرسییی :)))
هماتاقیام نمیفهمن حرفامو وقتی میگم لازم نیست هفتهای یه بار بریم کافه، هفتهای یه بار غذا از بیرون سفارش بدیم، هرشب مهمونی بگیرم تو اتاق کلی خوراکی بخریم. اینا فک میکنن از یه سیاره دیگه اومدم
-
پرستو بابایی باید از تهران بره سمنان
البته دور نیست
ولی خب هم اتاقی هاش هم جالب نیستن
وابسته به خانواده هم هستبابونــــه
چقدر فاصله س؟
ای وای وابستگی بده خیلی سخته -
برای پول خرج کردن برای یک وسیله یا چیزی که از ضروریات نیست یک دوراهی هم وجود داره
اولیش اینه که آدم میگه دنیا دو روزه، بخرمش و شاد باشم
و دومیش اینه که: ممکنه این پول برای یه چیز مهم تر نیاز بشهبابونــــه آفرین، اصلن من میگم با پول یه ماه کافه رفتناتون میشه کلی چیزای خوب خرید، گوش نمیدن که

-
بابونــــه واییی مرسییی :)))
هماتاقیام نمیفهمن حرفامو وقتی میگم لازم نیست هفتهای یه بار بریم کافه، هفتهای یه بار غذا از بیرون سفارش بدیم، هرشب مهمونی بگیرم تو اتاق کلی خوراکی بخریم. اینا فک میکنن از یه سیاره دیگه اومدم
Maaah نه
من هم مثل تو هستم
و از ولخرجی زیاد متنفرم
اسمش خساست نیست آینده نگریه
ترجیح میدم به این جمله عمل کنم:
خیر الامور اوسطها
تعادل در هر چیزی بخصوص خرج کرد

|
شعردانه