هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کاش میشد نفرین کنم...شاید درد قلبم کمتر شد...
-
Blue28 عه من اینو تو بیوشیمی خوندم
-
یعنی میشه که بشه
-
با دوستم این یه هفته رو برنامه نوشتیم و هرروز خوندیم خیلی خوب بود امیدوارم تو طول ترمم بتونیم:")
-
امروز رفتم دوره فوریت های پزشکی جهاد دانشگاهی رو دیدم وشونزده جلسه هر هفته یه جلسه از اخر شهریور فکر کنم شروع میشه بعد قیمتش سه ملیون و خورده ای بود گفتم چه عالی ولی هزینه رفت و آمد من تا تهران بیست سی تومن میشه با احتساب هر هفته
-
با دوستم این یه هفته رو برنامه نوشتیم و هرروز خوندیم خیلی خوب بود امیدوارم تو طول ترمم بتونیم:")
Blue28 درس خوندن با دوستت تا ابد >>>>>
-
بعدش سر فصل ها رو دیدم گفتم تقریبا از هرکدوم یه نَمه به ما گفتن و بعد ارزو کردم هنوز دانشجو میبودم و تو کارگاه ها ی ترم شرکت میکردم
بعد یادم اومد کارگاه ها خیلی ها فرمالیته است و چیزی یاد نمیگیریjahad.20 عهههه این کارگاهها چجوریه؟
ما این ترم یه کارگاه ۴ ساعته ایمنی مددجو داریم -
دیگه بعدش گفتم کاش مثلا منم مثل استاد تراز یا خیلی های دیگه میتونستم بخش های مختلف و تجربه کنم اونم تخصصی نه مثل دوران کارورزی اورژانس و ای سیو که کار نمیدادن بهت یا تئوری زیاد نمیدونستی
و بعد با اینکه خیلی ساله هرکی گفت پزشکی گفتم واقعاااااا نه من نمیخوام و دوست ندارم
یه این نتیجه رسیدم برای کارورزی تو بخش های مختلف به صورت تخصصی باید پزشکی بخونم که من آدمش نیستم -
کارآموزیای پزشکیا تو یه لول دیگه از جذابیته.
-
شاید اگه پرستاری میخوندم انتخاب های بهتر و بیشتری برای ارشد داشتم و ارشد داخلی میخوندم و این حس و تجربه میکردم
jahad.20 شما میدونین ارشد داخلیجراحی کدوم بخش میتونه کار کنه؟