هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 عه من اینو تو بیوشیمی خوندم
-
یعنی میشه که بشه
-
با دوستم این یه هفته رو برنامه نوشتیم و هرروز خوندیم خیلی خوب بود امیدوارم تو طول ترمم بتونیم:")
-
امروز رفتم دوره فوریت های پزشکی جهاد دانشگاهی رو دیدم وشونزده جلسه هر هفته یه جلسه از اخر شهریور فکر کنم شروع میشه بعد قیمتش سه ملیون و خورده ای بود گفتم چه عالی ولی هزینه رفت و آمد من تا تهران بیست سی تومن میشه با احتساب هر هفته
-
با دوستم این یه هفته رو برنامه نوشتیم و هرروز خوندیم خیلی خوب بود امیدوارم تو طول ترمم بتونیم:")
Blue28 درس خوندن با دوستت تا ابد >>>>>
-
بعدش سر فصل ها رو دیدم گفتم تقریبا از هرکدوم یه نَمه به ما گفتن و بعد ارزو کردم هنوز دانشجو میبودم و تو کارگاه ها ی ترم شرکت میکردم
بعد یادم اومد کارگاه ها خیلی ها فرمالیته است و چیزی یاد نمیگیریjahad.20 عهههه این کارگاهها چجوریه؟
ما این ترم یه کارگاه ۴ ساعته ایمنی مددجو داریم -
دیگه بعدش گفتم کاش مثلا منم مثل استاد تراز یا خیلی های دیگه میتونستم بخش های مختلف و تجربه کنم اونم تخصصی نه مثل دوران کارورزی اورژانس و ای سیو که کار نمیدادن بهت یا تئوری زیاد نمیدونستی
و بعد با اینکه خیلی ساله هرکی گفت پزشکی گفتم واقعاااااا نه من نمیخوام و دوست ندارم
یه این نتیجه رسیدم برای کارورزی تو بخش های مختلف به صورت تخصصی باید پزشکی بخونم که من آدمش نیستم -
کارآموزیای پزشکیا تو یه لول دیگه از جذابیته.
-
شاید اگه پرستاری میخوندم انتخاب های بهتر و بیشتری برای ارشد داشتم و ارشد داخلی میخوندم و این حس و تجربه میکردم
jahad.20 شما میدونین ارشد داخلیجراحی کدوم بخش میتونه کار کنه؟
-
خلاصه که بچه های دانشجو پزشکی پرستاری پیراپزشکی
وقتایی که میرید کاراموزی شاید خیلی خسته کننده باشه اما تمام مهارت سال های بعدی کارتون تو همون ساعت ها خلاصه میشه لطفا سفت بچسبیدشونو البته بچه های پزشکی که یه مدت طولانی قبل وارد شدن به کارعملی باید تئوری بخونن
آره درسته تا انجامش ندی یاد نمیگیری
اما تا تئوری اتم قوی نباشه کارعملی میشه یه روتینی که برای همه یه نسخه میپیچیپس قدر زمان و مکانی که توش قرار گرفتید و بدونید و ازش استفاده بی نهایت و ببرید
️