هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه بار من و رفیقمو دست انداخت ک اینا نمیتونن با یه روش جدید سوالو حل کنن . اگه تونستن من به همه ی کلاس ناهار میدم . ما تونستیم حل کنیم . ولی اون ناهار نداد بهمون
-
یه بار به پشتیبانی الا پیام دادم گفتم به اقای فلانی بگید ناهار ما رو ندادن . جواب دادن ها؟
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی داشتن یه کار پاره وقت حتی با حقوق خیلی کم رو بهتون پیشنهاد میکنم
خیلی باحال و لذت بخشه
آدم احساس مفید و خفن بودن میکنهمثلا من همین دیشب تا 3 بیدار بودم برای آماده کردن یه فایل
نمیییدونییین چقدررر لذت بخش بود -
هعی اینم شانس مایه
-
اه چی میشه یهو همهی غصههای دنیا میریزه تو قلبم.
-
خوب بودم که
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
معلومه سریال بین قهاری هستی ما نوب شما پرو ... یه ماهی فکر کنم طول بکشه دیدن این البته اگ حوصلم بکشه بتونم تا اخر ببینم گزینه های دیگتم بگو دیر به دیر آن میشینه بابا اونقدم قهار نیستم
مطمئن باش تا تو اینو ببینی منم آن میشم
ولی اگرم دوشکی سر زیاد بودنش بگو مینی سریال خفن بهت بگم درحد چهار تا ده قسمت... -
خرگوشیانو سنپای قلبم یهجوری شده برات 🥲
-
یه چیزی بگم رندوم
یکی از معلم ریاضیای الا سال یازدهم اومد معلممون شد سال بعدشم رفت@Neo-ی-احمق من یکی از استادای زیست آلا جمع بندی کنکور باهاش بودم
-
جای شما خالی دراماها میفهمیدیم
-
Blue28 آخرین چیزی که من شنیدم اینه که این قضیه زنگزدنا و مشتری جذبکردنا کار پشتیبان نیست، کار دانشجوهای رشتههای معمولیتره.
Maaah عهه
-
f.nalist نمی تونم تشخیص بدم هزار یا میلیون
-
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سامسونگ دوربین و اسپیکرش بهتره
شیائومی نرم افزار و باتریش
حتی سخت افزارشم بهتره
ولی دوربینم چیز مهمیهاینو بگما ردمی هنگ میکنه
سامسونگ تو این موردو دوربین بهتره -
-
۱۴۱ سوال آناتومی
۱۲ سوال بافت
۳۱ سوال جنین -
وقتشه یه قسمت دیگم ببینم فصل یک تموم شه
-
مهربونی خوبهها، ولی هم اندازه داره هم طرف مهمه. تو باید ببینی طرف انقدر ظرفیت داره که بالا ببریش. اینکه در اولین مواجه با طرف، با مهربونترین و خوشقلبترین ورژن خودت رفتار میکنی از نظر طرف تو فقط یه اسکلی. همهچی حد داره حتی بهترین چیزا. به تو هم هیچ ربطی نداره که میخوای اعتماد به نفس بدی به طرف یا چه میدونم حالشو خوب کنی. سرت تو زندگی خودت باشه پلیز
-
مهربونی خوبهها، ولی هم اندازه داره هم طرف مهمه. تو باید ببینی طرف انقدر ظرفیت داره که بالا ببریش. اینکه در اولین مواجه با طرف، با مهربونترین و خوشقلبترین ورژن خودت رفتار میکنی از نظر طرف تو فقط یه اسکلی. همهچی حد داره حتی بهترین چیزا. به تو هم هیچ ربطی نداره که میخوای اعتماد به نفس بدی به طرف یا چه میدونم حالشو خوب کنی. سرت تو زندگی خودت باشه پلیز
Maaah
گوسفند درون شما گرگ درون بقیه رو بیدار میکنه