هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
وقتی یه کوچولو نرم شد
خیلی نرم بشه چون قرار بپزه شفته میشه@خرگوشیانو-سنپای بیشتر باید بر اساس اینکه داخلش سفیدی داره یا نه تشخیص بدم


-
یکی از دستور پختای پشم ریزون مرغ که از مامانم یاد گرفتم،
روشیه که فقط مرغ و پیاز و ادویه جات رو میندازی تو قابلمه و تمام
نه اب میخواد نه روغن!
و به طرز خفنی خوش مزه میشهMichael Vey
نشانک زدم
-
من خودم ترم اخر کارشناسیم معدلم یکم از بیست کم بود
جمع هشت ترمم نوزده و پنج
اون اولا اعتماد به نفس نداشتم از رشته دیگه بودم یه ترم خراب کردم
رفته رفته کار کردن زیاد و استادا و و تشویقا و سختگیریا جلو بردنم -
Michael Vey
نشانک زدم
@خرگوشیانو-سنپای پس پیامای بعدی هم بخون که از جزئیاتش باخبر بشی

-
من خودم ترم اخر کارشناسیم معدلم یکم از بیست کم بود
جمع هشت ترمم نوزده و پنج
اون اولا اعتماد به نفس نداشتم از رشته دیگه بودم یه ترم خراب کردم
رفته رفته کار کردن زیاد و استادا و و تشویقا و سختگیریا جلو بردنم -
الان که فکر نکنم
ولی ترم جدید که شروع شد
یه سری چیزای اصیل شمالی میخوام ببرم خوابگاه کف هم اتاقیام ببره
براشون نازخاتون درست کنم، کشمش پلو درست کنم، ماست دلالی درست کنم...Michael Vey
وای پرنیا ترخدا به منم یاد بده
-
@خرگوشیانو-سنپای پس پیامای بعدی هم بخون که از جزئیاتش باخبر بشی

Michael Vey
چشم -
@خرگوشیانو-سنپای بیشتر باید بر اساس اینکه داخلش سفیدی داره یا نه تشخیص بدم


-
mahdi.ek بوده که نه هست
من هنرم گرافیک -
@خرگوشیانو-سنپای اشپزیشون خیلی خوبه من هر شمالی دیدم خوابگاه دستپختش عالی بوده
-
@abcd یه سوال
شما اکالیپتوسی؟Michael Vey بله
-
@خرگوشیانو-سنپای اشپزیشون خیلی خوبه من هر شمالی دیدم خوابگاه دستپختش عالی بوده
-
Maaah بزن فارغ التحصیل مومن لیبل درس خون چیه

@abcd آخههه دوسش دارم


-
mahdi.ek بوده که نه هست
من هنرم گرافیک -
Michael Vey
وای پرنیا ترخدا به منم یاد بده
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری)
ولی نازخاتون چیز راحتیه
بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه
بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
بعد میریزی تو کاسه
انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
دلال (یا بورانی) میزنی
سیر
یکم نمک
یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست
و نوش جان
همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن

-
@abcd
آخه گفتید ترم آخر کارشناسی گفتم تموم کردید...
یه برهه زمانی تو فکرم بود گرافیک بخونم
mahdi.ek اره دیه الان ارشدم نصفش رفته
-
Michael Vey بله
@abcd بههه صاب تاپیک مورد علاقمی پسسس



-
@abcd
آخه گفتید ترم آخر کارشناسی گفتم تموم کردید...
یه برهه زمانی تو فکرم بود گرافیک بخونم
mahdi.ek الان چی خوندی؟ منکه خیلی پشیمونم کاش از همون هنرستان شروع میکردم
|
شعردانه
