هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
الان که فکر نکنم 
 ولی ترم جدید که شروع شد
 یه سری چیزای اصیل شمالی میخوام ببرم خوابگاه کف هم اتاقیام ببره
 براشون نازخاتون درست کنم، کشمش پلو درست کنم، ماست دلالی درست کنم...Michael Vey 
 وای پرنیا ترخدا به منم یاد بده 
- 
@خرگوشیانو-سنپای پس پیامای بعدی هم بخون که از جزئیاتش باخبر بشی  Michael Vey 
 چشم
- 
@خرگوشیانو-سنپای بیشتر باید بر اساس اینکه داخلش سفیدی داره یا نه تشخیص بدم   
- 
mahdi.ek بوده که نه هست  من هنرم گرافیک من هنرم گرافیک
- 
@خرگوشیانو-سنپای اشپزیشون خیلی خوبه من هر شمالی دیدم خوابگاه دستپختش عالی بوده 
- 
@abcd یه سوال 
 شما اکالیپتوسی؟Michael Vey بله 
- 
@خرگوشیانو-سنپای اشپزیشون خیلی خوبه من هر شمالی دیدم خوابگاه دستپختش عالی بوده 
- 
Maaah بزن فارغ التحصیل مومن لیبل درس خون چیه  @abcd آخههه دوسش دارم   
- 
mahdi.ek بوده که نه هست  من هنرم گرافیک من هنرم گرافیک
- 
Michael Vey 
 وای پرنیا ترخدا به منم یاد بده @خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری) 
 ولی نازخاتون چیز راحتیه
 بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه 
 بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
 بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
 بعد میریزی تو کاسه
 انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
 دلال (یا بورانی) میزنی
 سیر
 یکم نمک
 یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست 
 و نوش جان همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن  
- 
@abcd 
 آخه گفتید ترم آخر کارشناسی گفتم تموم کردید...
 یه برهه زمانی تو فکرم بود گرافیک بخونم mahdi.ek اره دیه الان ارشدم نصفش رفته 
- 
Michael Vey بله @abcd بههه صاب تاپیک مورد علاقمی پسسس    
- 
@abcd 
 آخه گفتید ترم آخر کارشناسی گفتم تموم کردید...
 یه برهه زمانی تو فکرم بود گرافیک بخونم mahdi.ek الان چی خوندی؟ منکه خیلی پشیمونم کاش از همون هنرستان شروع میکردم 
- 
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری) 
 ولی نازخاتون چیز راحتیه
 بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه 
 بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
 بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
 بعد میریزی تو کاسه
 انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
 دلال (یا بورانی) میزنی
 سیر
 یکم نمک
 یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست 
 و نوش جان همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن  
- 
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری) 
 ولی نازخاتون چیز راحتیه
 بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه 
 بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
 بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
 بعد میریزی تو کاسه
 انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
 دلال (یا بورانی) میزنی
 سیر
 یکم نمک
 یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست 
 و نوش جان همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن  Michael Vey 
 واااااای دهنم اب افتاد
- 
@خرگوشیانو-سنپای بحث امشب عالیه  
 


 |
 |

 شعردانه
شعردانه














