هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mahdi.ek بوده که نه هست
من هنرم گرافیک -
@خرگوشیانو-سنپای اشپزیشون خیلی خوبه من هر شمالی دیدم خوابگاه دستپختش عالی بوده
-
@abcd یه سوال
شما اکالیپتوسی؟Michael Vey بله
-
@خرگوشیانو-سنپای اشپزیشون خیلی خوبه من هر شمالی دیدم خوابگاه دستپختش عالی بوده
-
Maaah بزن فارغ التحصیل مومن لیبل درس خون چیه

@abcd آخههه دوسش دارم


-
mahdi.ek بوده که نه هست
من هنرم گرافیک -
Michael Vey
وای پرنیا ترخدا به منم یاد بده
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری)
ولی نازخاتون چیز راحتیه
بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه
بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
بعد میریزی تو کاسه
انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
دلال (یا بورانی) میزنی
سیر
یکم نمک
یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست
و نوش جان
همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن

-
@abcd
آخه گفتید ترم آخر کارشناسی گفتم تموم کردید...
یه برهه زمانی تو فکرم بود گرافیک بخونم
mahdi.ek اره دیه الان ارشدم نصفش رفته
-
Michael Vey بله
@abcd بههه صاب تاپیک مورد علاقمی پسسس



-
@abcd
آخه گفتید ترم آخر کارشناسی گفتم تموم کردید...
یه برهه زمانی تو فکرم بود گرافیک بخونم
mahdi.ek الان چی خوندی؟ منکه خیلی پشیمونم کاش از همون هنرستان شروع میکردم
-
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری)
ولی نازخاتون چیز راحتیه
بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه
بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
بعد میریزی تو کاسه
انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
دلال (یا بورانی) میزنی
سیر
یکم نمک
یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست
و نوش جان
همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن

-
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری)
ولی نازخاتون چیز راحتیه
بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه
بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
بعد میریزی تو کاسه
انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
دلال (یا بورانی) میزنی
سیر
یکم نمک
یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست
و نوش جان
همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن

Michael Vey
واااااای دهنم اب افتاد -
@خرگوشیانو-سنپای بحث امشب عالیه

-
mahdi.ek الان چی خوندی؟ منکه خیلی پشیمونم کاش از همون هنرستان شروع میکردم
-
من خونه نبودم ولی وقتی اومدم
هویج و سیب زمینی و قطعات درشت مرغ و.... رو گذاشته بود وسط برنج بپزه
توی برنجش هم کشمش ریخته بود

Michael Vey

|
شعردانه

منطقیه...