هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اشک فراوان
-
حداقل از این خوشحالم که میتونم به خواهر کوچیک ترم بگم که من همه ی اینا رو دیدم و چیزی نمیشه ،یه وقت نگران نباشیا((:
-
من پزشکی رو با همه سختیهاش دوست درم این آرزوی بچگی منه...
میدونم مسیر آسونی نیست اما حتی با وجود همه تبلیغات منفی تصمیمم تغییر نمیکنه من دنبال پول نیستم هرچند در نهایت درآمدش هم هست اما چیزی که این راه میخواد صبر و استقامته
برای من بزرگترین انگیزه دیدن لبخند و اشک شوق پدر و مادرمه همین برای من کافیه... شعارم نمیدم
پس به نظرم بهتره هر کسی توی زندگی خودش تصمیم بگیره اگه کسی علاقه نداره وارد این مسیر بشه خب نره!
اما اینکه دکترهایی که این مسیر رو انتخاب کردن حالا فقط جنبه های سختش رو پررنگ کنن واقعا درست نیست.
میگه رضا الان داغی چندسال آینده میان جیبتو میبینن
واقعا ؟! میگم چیزی توش نیست عزت زیاد !
من سرم درد میکنه برا سختی برا چالش برا عذاب کشیدن
عرضه شم دارم پولمو حتی شده از کارای دیگه درمیارم -
پرستو بابایی همدانی ینی؟
-
mr.vinyzo
سلام خوبی؟
جریان چیه؟۳ سالگیِ چی؟ -
هعیی
-
میدونم مسیر آسونی نیست اما حتی با وجود همه تبلیغات منفی تصمیمم تغییر نمیکنه من دنبال پول نیستم هرچند در نهایت درآمدش هم هست اما چیزی که این راه میخواد صبر و استقامته
برای من بزرگترین انگیزه دیدن لبخند و اشک شوق پدر و مادرمه همین برای من کافیه... شعارم نمیدم
پس به نظرم بهتره هر کسی توی زندگی خودش تصمیم بگیره اگه کسی علاقه نداره وارد این مسیر بشه خب نره!
اما اینکه دکترهایی که این مسیر رو انتخاب کردن حالا فقط جنبه های سختش رو پررنگ کنن واقعا درست نیست.
عرضه شم دارم پولمو حتی شده از کارای دیگه درمیارم_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دنبال پول نیستم هرچند در نهایت درآمدش هم هست اما چیزی که این راه میخواد صبر و استقامته
برای من بزرگترین انگیزه دیدن لبخند و اشک شوق پدر و مادرمه همین برای من کافیه...حضرت علی (ع) :
ارزش هر کس با آنچه دوست می دارد مشخص می شود ...
اینکه این همه زحمت میکشی و دنبال مال دنیا نیستی و دوست داری لبخند پدر و مادرتو ببینی نشون میده که چه آدم با ارزشی هستی ...
-
من، همیشه
به چشمان کودکان
به کوههای بلند
به کفشهای کوهمَردهای شهر که از کار بر میگردند
به جزوات پاره بعد از امتحانات
به فرشهای رنگورورفته
به مهتابیهای خاکستری بیجان
به گربههای سربهزیر خوابگاه
به دستهکلیدهای سنگین
به نیمکتهای خاک خورده پارکهای
به یادگاریهای کج و معوج دیوارها
به دستهای گریسی مکانیکها
و به ابرهای تنهای آسمان
خیره میشوم...- افاضات پسرکی مشتاق...
-
عرضه شم دارم پولمو حتی شده از کارای دیگه درمیارم_ Reza _ اصن شغلی نیست که یهعده ناراضی نداشته باشه، تو درباره بهترین شغلم که تحقیق کنی یهعده هستن که بگن واییی نه این معایبو داره.
بنظر من، بهترین معیار بر انتخاب شغل علاقهس تموم. یعنی علاقه باشهها سختیها عین گلوبلبل میشه پول میاره واست یه عالمه -
حالا خودم ۱۰۰ صفحه از جزوهم مونده، قبلیارم قاطی کردم. عااااالیههههه