هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ز چه امید نداری تو که ریحان هستی ؟
ز چه خود سوخته ای ، ای که تو سوزان هستی ؟
زنده ی زنده دلان باش تو ای راحت جان
با امیدت بده هم جان که تو جانان هستی ... -
بابونــــه کاش بحث فقط کنکور بود، برای من از زمین و آسمون داره میباره):
نقطه اینو بدون که فقط شما نیستی
همه مشکل دارن
شاید فکر کنی مشکل شما با بقیه خیلی فرق داره، بزرگتره، هیچکس به اندازه شما در سختی و تنگنا قرار نگرفته
اما مشکل هر کسی از نظر خودش بسیار بزرگ و شاید غیرقابل حل شدن باشه
میخوام بهت بگم که ناامید بودن و ناراحت بودن مشکلت رو حل نمی کنه، سعی کن اگر نمیتونی حلش کنی باهاش کنار بیای
زمان درستش میکنه
و البته به عنوان یه پیشنهاد عالی برای اینکه حالت بهتر بشه
ارتباطت با خدا رو بیشتر کن -
بزار یه اعترافی بکنم
واقعا استقلال افتخار آورده برا ایران تو آسیا
چون دو بار قهرمان شده
من خوشم نمیاد که پرسپولیسی ها از روی تعصب بی جا قهرمانیشونو انکار میکنن
به نظرم آدم باید انصاف داشته باشه
در این مورد پرچم استقلال بالاعه -
دوران کنکور آدم رو فرسوده و افسرده و ناامید میکنه
انگار که زندگی به یک بن بست رسیده
اما درست میشه و همینطور نمیمونه
تجربه ش کردم
طاقت و تاب آوری کم میشه اما این حالت و حس ماندگار نیستبابونــــه کاش برگردم عقب، بهخدا ۳, ۴ ماه قبل کنکورم کافیه. کاش یکی بهم میگفت اینا همه تموم میشن بهجای ناامیدی و گریه زاری درستو بخون
-
انقدر که من حسرت میکشم سر اون دوسال بعدم دانشگام که حد نداره. هرروز، هردقیقه، هرثانیه
-
اوایل اینجوری نبودما، یه اتفاقایی افتاد که حس کردم کاش بیشتر درس میخوندم و هعیییی
-
Rover
شاید پسرانه این شرایط رو نداشته باشه.
به هر حال من راستش تجربهام متفاوت بوده.
حداقل چیزی که میتونم درباره تیزهوشان بگم، اینه که احتمال اینکه یه دانش آموز، ترغیب بشه که برای آیندهاش زحمت بکشه رو خیلی بالاتر میبره.
نه بهخاطر معلماش یا امکاناتش در درجه اول، به خاطر اینکه آدمهایی رو توی تیزهوشان میبینه که خیلی تلاشگر ترن (و حتی چند بُعدی تر)
خلاصه اونجا خیلی بهتر میشه آدمایی رو پیدا کرد که حاضرند برای هدفشون (حالا هر چی که هست. نه الزاما پزشکی یا کامپیوتر) خیلی خوب تلاش کنن.
شاهد مثالش هم میانگین قبولیهای سمپاد توی کدرشتههای تاپ تجربی و ریاضی و...
شاید خودتونم این تاثیر رو گرفته باشید. اما حواستون بهش نیست.Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover
شاید پسرانه این شرایط رو نداشته باشه.شهرهای بزرگ با شهرهای کوچیکه متفاوتند ربطی به پسرانه و دخترانه بودن نداره.
حداقل چیزی که میتونم درباره تیزهوشان بگم، اینه که احتمال اینکه یه دانش آموز، ترغیب بشه که برای آیندهاش زحمت بکشه رو خیلی بالاتر میبره.به نظرم دانش آموزی که خودش راغبه که برای ایندش زحمت بکشه نیازی بهش نداره.
نه بهخاطر معلماش یا امکاناتش در درجه اول، به خاطر اینکه آدمهایی رو توی تیزهوشان میبینه که خیلی تلاشگر ترن (و حتی چند بُعدی تر)
راستش واقعا اینطوری نیست که شما فکر می کنید طبق چیزی که من تجربه کردم صرفا برای رقابت ناسالم ساخته شده دانش آموزانی که نمی تونن خودشون رو تو دهم ثابت کنم تا تهش بخاطر این موضوع مورد قلدری قرار میگیرن حتی توسط معلمشون.
خلاصه اونجا خیلی بهتر میشه آدمایی رو پیدا کرد که حاضرند برای هدفشون (حالا هر چی که هست. نه الزاما پزشکی یا کامپیوتر) خیلی خوب تلاش کنن.
شاید خودتونم این تاثیر رو گرفته باشید. اما حواستون بهش نیست.شما تجربه خوبی داشتین ولی چیزی که اینجا جا افتاده چیزی. نیست که شما تجربه کردین.
-
ولی من جور دیگه ای تعبیرش می کنم من از علاقم میگم به چیزی که لایقش بودم چرا الان دیگه نمیخوامش؟
چون بزرگ شدم و فهمیدم رسیدن به عشق بی معنیه درستش اینه که نرسی!
میخوام فقط ازش فاصله بگیرم انقد که دیگه رویام نباشه بعدش میتونم برای به دست آوردنش دوباره تلاش کنم اینبار نه بخاطر علاقه ، صرفا بخاطر اینکه میخوام. نه به اندازه آسمون و زمین نه به اندازه خدا فقط می خوام به اندازه خودش! -
بابونــــه کاش برگردم عقب، بهخدا ۳, ۴ ماه قبل کنکورم کافیه. کاش یکی بهم میگفت اینا همه تموم میشن بهجای ناامیدی و گریه زاری درستو بخون
Maaah هر چی هم بهت میگفتن دیگران فایده نداشت مطمئنا
باید حتما تموم میشد کنکور و از فضاش خارج میشدی -
Maaah هر چی هم بهت میگفتن دیگران فایده نداشت مطمئنا
باید حتما تموم میشد کنکور و از فضاش خارج میشدیبابونــــه دقیقا، انگار خودم باید به این نتیجه میرسیدم
-
من آدم خیلی خیلی خیلی مهربونیم یعنی الان از اون بعد سلیطه بودن و شیطون بودن خودم فاصله گرفتم بیشتر درگیر خودم شدم و میخوام خیلی بیشتر درباره خودم بدونم و هیچوقت از این دونستن سیر نمیشم قبلا اینجوری بودم که فلانی اگه تو این موقعیت بود چی کار می کرد ولی الان اینجوریم که خب من الان تو این موقعیتم باید چی کار کنم ؟
-
ای قوم به حج رفته کجایید کجایید
معشوق همینجاست بیایید بیایید -
ده بار از آن راه بدان خانه برفتید
یک بار از این خانه بر این بام برآیید -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover
شاید پسرانه این شرایط رو نداشته باشه.شهرهای بزرگ با شهرهای کوچیکه متفاوتند ربطی به پسرانه و دخترانه بودن نداره.
حداقل چیزی که میتونم درباره تیزهوشان بگم، اینه که احتمال اینکه یه دانش آموز، ترغیب بشه که برای آیندهاش زحمت بکشه رو خیلی بالاتر میبره.به نظرم دانش آموزی که خودش راغبه که برای ایندش زحمت بکشه نیازی بهش نداره.
راستش واقعا اینطوری نیست که شما فکر می کنید طبق چیزی که من تجربه کردم صرفا برای رقابت ناسالم ساخته شده دانش آموزانی که نمی تونن خودشون رو تو دهم ثابت کنم تا تهش بخاطر این موضوع مورد قلدری قرار میگیرن حتی توسط معلمشون.
شاید خودتونم این تاثیر رو گرفته باشید. اما حواستون بهش نیست.شما تجربه خوبی داشتین ولی چیزی که اینجا جا افتاده چیزی. نیست که شما تجربه کردین.
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما تجربه خوبی داشتین ولی چیزی که اینجا جا افتاده چیزی. نیست که شما تجربه کردین.
شاید