هرچی تودلته بریز بیرون7
-
سلام من کلاس یازدهم امسال میرم ،
ویدیو های استاد یاری برای فیزیک و درسهای هندسه و ..،مناسب کنکور اون زمان هست من ببینم؟
من هندسه و فیزیک رو تا نصفه دیدم،اما یه سری از مسائل احساس میکنم عوض شده از توی کتابها .... -
سلام من کلاس یازدهم امسال میرم ،
ویدیو های استاد یاری برای فیزیک و درسهای هندسه و ..،مناسب کنکور اون زمان هست من ببینم؟
من هندسه و فیزیک رو تا نصفه دیدم،اما یه سری از مسائل احساس میکنم عوض شده از توی کتابها ....من واقعا خیلی استرس دارم ،یعنی یه جورایی هم میدونم باید چیکار کنم هم نمیدونم!
فیلم ها توضیحاتشون خوبه ،ولی زمان زیادی رو برای تست باید بزارم، سال یازدهم داره شروع میشه و من هنوز دهم رو نبستم؛)))
با ویدیو های رایگانی که گذاشتید شروع کردم به درس خوندن، ولی این ویدیو ها برای سالهای قبله، الان یهو دلهره دارم که اصلا بیهوده باشه این همه زمانی که گذاشتم ،چون کتابها و هر سال کنکور تغییر میکنه.. -
جدی؟
ممنونم -
من واقعا خیلی استرس دارم ،یعنی یه جورایی هم میدونم باید چیکار کنم هم نمیدونم!
فیلم ها توضیحاتشون خوبه ،ولی زمان زیادی رو برای تست باید بزارم، سال یازدهم داره شروع میشه و من هنوز دهم رو نبستم؛)))
با ویدیو های رایگانی که گذاشتید شروع کردم به درس خوندن، ولی این ویدیو ها برای سالهای قبله، الان یهو دلهره دارم که اصلا بیهوده باشه این همه زمانی که گذاشتم ،چون کتابها و هر سال کنکور تغییر میکنه..Dina 1
سلام....
بیس اصلی کتاب که تغییری نکرده همون محتوا و درس هاست و خب با توجه به یه سری تغییرات شما اون پارت ها رو جدا گونه یا فیلم ببینید (گوگل) یا خودتون تمرین کنید
ولی اگر حس میکنید با استاد زیاد راحت نیستید یا حس میکنید جامع و کامل نیست و نمیتونه کمکتون کنه بهتره از اساتید دیگه استفاده کنید. -
تودلی ۶ بدبخت کلش ۱۲۰۰۰ پیام شد
فکر کنم مدیر پرسپولیسی باشه میخواد با عدد ۷ استقلالیا رو حرص بده ... -
Dina 1
سلام....
بیس اصلی کتاب که تغییری نکرده همون محتوا و درس هاست و خب با توجه به یه سری تغییرات شما اون پارت ها رو جدا گونه یا فیلم ببینید (گوگل) یا خودتون تمرین کنید
ولی اگر حس میکنید با استاد زیاد راحت نیستید یا حس میکنید جامع و کامل نیست و نمیتونه کمکتون کنه بهتره از اساتید دیگه استفاده کنید.______ شما اطلاعات دقیقی از اینکه چه مواردی بیشتر توی کنکور آینده میاد دارید؟
+با استاد راحتم ،اما سطح بالا درس میدن ،یعنی مثلا مسائل دانشگاه هم توضیح میدن، این بد نیست ،امابرای منی که از پایه دارم یاد میگیرم و تست میزنم طاقت فرسا میشه