هرچی تودلته بریز بیرون7
-
1111 برای چشم میگن خوبه احتمالا حساسیت داره چشمتون یا قبلا نزدید عادت نداره
باید درست و به اندازه باشه نمی دونم چطور و چقدر -
ايا من نباید کم کم خواب باشم ؟!
-
زندگی هماتاقیام چقد قشنگتر از منه، چیه این همه استرس و تپشقلب و نگرانی؟
-
mr.vinyzo منی که همشونو دان کردم و به عنوان یادگاری همه شونو دارم از فرسنگ ۱ تا ۹ همه دروس 🥲
منم خودم مثل تو ام
-
Maaah خودت رو با هیچ کس مقایسه نکنید اونم تو باطن حتما از یک چیزای رنج می برند
بعدن برای چیزی که باگذشت زمان فراموش میشه و درست میشه یا زیاد اهمیتی نداره هیچ وقت ناراحتی و استرس به خودت راه نده
زندگی رو هر طور بگیری همون طور می گذره
اینم نصحیت از طرف شیرازی
-
چه زود تودلی هفت شد
-
Maaah خودت رو با هیچ کس مقایسه نکنید اونم تو باطن حتما از یک چیزای رنج می برند
بعدن برای چیزی که باگذشت زمان فراموش میشه و درست میشه یا زیاد اهمیتی نداره هیچ وقت ناراحتی و استرس به خودت راه نده
زندگی رو هر طور بگیری همون طور می گذره
اینم نصحیت از طرف شیرازی
-
jahad.20 درس بخونید چیزای جدید تر کتاب ها جدید مطالب جدید داخل کانال ها هست
کتاب ها و کلاس ها ارشد مطالبی که علاقه دارید یادبگیرید و...
واقعا دور بودن از فضا درس خوندن و دانشگاه اذیت کننده استjahad_121 در حال یاد گرفتن هستم اما درس نیست یعنی درس دانشگاهی نیست..
امکان خوندن ارشد ندارم چون باید اول طرحم و بگذرونم
و اینکه گرایش های رشته مون رو دوست ندارم
منتها در حال یادگیری هستم
کتاب میخونم نهجالبلاغه میخونم قرانم و دارم ادامه میدم و کارگاه شرکت کردم
با این وجود دلم میخواست دانشجو میبودم -
دوبار جدی تا سفارش دادن کتاب های ارشد رفتم
اما منصرف شدم
یه بار پارسال همین موقع که کاراموزی هام فاصله داشت و بیکار میشدم و یه بارم بعد اتمام کارشناسی که بازم بیکارم
چرا؟ چون خسته میشم از این وضعیت
اما خدا برام چیند پارسال و وقتمو پر کرد امسال هم امیدوارم وقتمو با چیزای خوب پر کنه و ارشد هم اگر به صلاحه تو زمان خودش بتونم بخونم. -
Maaah قربونت فیلمه حق میگه ها عامووو
ولی ببین کاری که درست انجام بده و دیگه بعدش به خودت سخت نگیر یک جا های واقعا باید خیلی آروم باشی و زیاد سخت نگیری این طوری اذیت میشی من خودمترم اولم خیلی حساس بودم و آسیب هم دیدمسرش
اما ترم بعد دیگه کارمو می کردم ها اما زیاد به خودم سخت نمی گرفتم می دونستم همچی سر زمان خودش درست چیده میشه دیگه وقتی یک چیزی گذشت و یا دست من نیست لزومی نداره سرش حرص بخورمدر عوض نمراتم بهتر شد این ترم خودم حالم خیلی بهتر بود بچه ها بهم می گفتن خیلی آرومی بی خیالی اما من توجود خودم حواسم بود دارم چی کار می کنما اما دیگه جوش نمی زدم آروم بودم خیلی بهتره حتما یک بازه ای امتحانش کن 🩵
️
️
هروقت دیدی خیلی داری اذیت میشی یک بستنی بگیر و بیرون تو هوا آزاد پیپیادروی کن خیلی خوبه
️
ان شاالله این ترنت خیلییی عالیییی برات بگذره و ازش لذت ببری