هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah بستگی به زمان ثبت نام تون تو صف طرح داره به اینکه قبل شما چند نفر ثبت نام کرده باشن
و منطقه ای که ثبت نام میکنید نیرو بخوان چند نفر بخوان
مثلا شهر ما نیرو های طرحی قبلی تمدید شدن و ما همچنان تو صفیم تا از طرف بیمارستان اعلام نیاز نشه به کار نمیگیرن
ولی خیلی از بچه هامون سر یه ماه رفتن سر کار -
jahad.20 آها ممنون، چون میخواستم یه دورهای رو ثبتنام کنم بعد گفتم اگه فاصله بین فارغی و شروع طرح زیاده همون موقع برم
-
Maaah دقیقاااااا احساس میکنم انگار فقط من به بطالت گذروندممممم
ولی خیلی سعی میکنم یه مهارتی یاد بگیرم
مثلا دوتا دوره تربیت مشاور تحصیلی میگذرونم مدرک بگیرم از وزارت علوم بعدش کار هم پیدا نکنم اگخهههه مهارتی دارم به هر حال -
به حدی بی حوصله شدم که دیگه حوصله توضیح یا اثبات هرچیزی رو ندارم تفاوت نظر داری خب به درد خودت میخوره حالا من بیام خودمو بکشم تهشم باز حرف خودتو بزنی آرامش از همه چیز برام مهم تره ...
طرف با خودش فکر میکنه من کم اوردم مهم نیست مهم آرامشیه ک حفظ میشهولی خب دوس دارم طرفو بگیرم خفه ش کنم اخههههه تو چقد رومخی از اون بدتر افرادی که تاییدش میکنن
-
ولی خب دوس دارم طرفو بگیرم خفه ش کنم اخههههه تو چقد رومخی از اون بدتر افرادی که تاییدش میکنن
-
هعیییی
آروم
سکوت
استراحت
سکوت
خاموشی و خواب️
-
1111 خب یعنی گروهی چیزی با همکلاسیهاتون ندارین؟ منم خب ولی تو همهی پلتفرمای جهان فعالیت دارم
-
نه
البته گروه دارم اما برای کارام
سال به دوزاده ماه پیام نمیدم داخل گروه و فقط اطلاعیه ای چیزی میخونم
بیشتر درگیر درس هستم
استراحتم کتاب غیر درسی خوندن و شعر گفتنه -
1111 من کیام که یکیو تخریب کنم؟ آدما اختیار خودشونو و زندگیشونو دارن به هیچکسم مربوط نیست سبک زندگی بقیه