هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad.20 من میشه یه سوال بپرسم ازتون؟
شما نمیدونین فاصله بین فارغالتحصیلی کارشناسی و شروع کار دانشجوهای پرستاری چقدره؟Maaah یه چیزی بگم؟!
حتما سعی کنین یه مهارتی هم یاد بگیرین در طول دانشجویی من خالم پرستار بود همیشه میگفت مثلا میرفتم زخم کار میکردم پاره وقت خیلییییی درامدم بالا بود و موفق تر بودم ولی پسر داییم از همون دوره دانشجویی رفت کاشت مو و ابرو یاد گرفت الان با اینکه سربازه درامد داره فکررررر کنم نداشته باشه هم قبل سربازی داشت -
Maaah بستگی به زمان ثبت نام تون تو صف طرح داره به اینکه قبل شما چند نفر ثبت نام کرده باشن
و منطقه ای که ثبت نام میکنید نیرو بخوان چند نفر بخوان
مثلا شهر ما نیرو های طرحی قبلی تمدید شدن و ما همچنان تو صفیم تا از طرف بیمارستان اعلام نیاز نشه به کار نمیگیرن
ولی خیلی از بچه هامون سر یه ماه رفتن سر کار -
Zahra.tg تو کلاس ما هم استادمون پرسید کی مهارتای دیگهای داره بگین که راهنماییتون کنم بعدن بتونین این مهارتو با رشتهتون ترکیب کنین از کنارش پول دربیارین همهشون یه چیزی بلد بودن یکی زبان المانی بلد بود، یکی برنامهنویسی، یکی طراحی پوستر
Maaah دقیقاااااا احساس میکنم انگار فقط من به بطالت گذروندممممم
ولی خیلی سعی میکنم یه مهارتی یاد بگیرم
مثلا دوتا دوره تربیت مشاور تحصیلی میگذرونم مدرک بگیرم از وزارت علوم بعدش کار هم پیدا نکنم اگخهههه مهارتی دارم به هر حال -
Maaah یه چیزی بگم؟!
حتما سعی کنین یه مهارتی هم یاد بگیرین در طول دانشجویی من خالم پرستار بود همیشه میگفت مثلا میرفتم زخم کار میکردم پاره وقت خیلییییی درامدم بالا بود و موفق تر بودم ولی پسر داییم از همون دوره دانشجویی رفت کاشت مو و ابرو یاد گرفت الان با اینکه سربازه درامد داره فکررررر کنم نداشته باشه هم قبل سربازی داشت -
Maaah بستگی به زمان ثبت نام تون تو صف طرح داره به اینکه قبل شما چند نفر ثبت نام کرده باشن
و منطقه ای که ثبت نام میکنید نیرو بخوان چند نفر بخوان
مثلا شهر ما نیرو های طرحی قبلی تمدید شدن و ما همچنان تو صفیم تا از طرف بیمارستان اعلام نیاز نشه به کار نمیگیرن
ولی خیلی از بچه هامون سر یه ماه رفتن سر کار -
jahad.20 آها ممنون، چون میخواستم یه دورهای رو ثبتنام کنم بعد گفتم اگه فاصله بین فارغی و شروع طرح زیاده همون موقع برم
-
Maaah دقیقاااااا احساس میکنم انگار فقط من به بطالت گذروندممممم
ولی خیلی سعی میکنم یه مهارتی یاد بگیرم
مثلا دوتا دوره تربیت مشاور تحصیلی میگذرونم مدرک بگیرم از وزارت علوم بعدش کار هم پیدا نکنم اگخهههه مهارتی دارم به هر حال -
به حدی بی حوصله شدم که دیگه حوصله توضیح یا اثبات هرچیزی رو ندارم تفاوت نظر داری خب به درد خودت میخوره حالا من بیام خودمو بکشم تهشم باز حرف خودتو بزنی آرامش از همه چیز برام مهم تره ...
طرف با خودش فکر میکنه من کم اوردم مهم نیست مهم آرامشیه ک حفظ میشهولی خب دوس دارم طرفو بگیرم خفه ش کنم اخههههه تو چقد رومخی از اون بدتر افرادی که تاییدش میکنن
-
ولی خب دوس دارم طرفو بگیرم خفه ش کنم اخههههه تو چقد رومخی از اون بدتر افرادی که تاییدش میکنن