هرچی تودلته بریز بیرون7
-
انشالله بهترینا برات رقم میخوره
منم شکر ، چی بگم…
ورودی دانشگاه وایستاده بودم یه معتاد هلم داد دستم شیکسته از کارو زندگی عقب افتادم -
بدنی کوفته پر از درد
تازه امروزم مثلا سبک تر از دیروز بود این طوری شدماز درون پاپ هام انگار یک چیزی محکم هی به ذره و بافت و استخوان هام ضربه می زده
بله دیگه وقتی صبح هم با شیمی فیزیک شروع بشه و ظهر تربیت بدنی تا ۱ونیم تقریبا ته دانشگاه بیام اول دانشگاه و راس ۱ونیم این طرف کلاس معادلات دیفرانسیل یم شروع شده باشه و یک نفس استاد درس داد
بعدشم شیمی آلی وسط دانشگاه
استادی که یک ریز درس و فشرده درس داد و داشتیم دیگه سر کلاسش بی هوش می شدیم بعد می گفت چرا با من گرفتید ۷ونیم می گرفت با استاد فلانیمنم گفتم تداخل داشت با آزمایشگاه شیمی
اما دلیل ها دیگشم این بود که به خصوص می خواستیم با این استاد برداریم البته من چرا ای هم نداشتم تای های دیگه آزمایشگاه هم با شیمی فیزیکم تداخل داشت و ...هعییییییییییییی
-
خییییییییییییلیییییییییییییییی
خستم
همزمان چند تا برنامه هم باید. پیش. ببرمجزوات کلاس ها رو هماهنگکنم
نماینده شیمی معدنی
و الی این درس ها باید هماهنگ ها رو انجام بدم خصوصا الی باید جزوه ها به دست بچه ها برسونمخیلی هام که یا سوال دارند یا کارم دارند و...
دیگه گوشیم گذاشتم رو حالت پرواز یک وقت تلگرام چک نکردم زنگ زدن سر کلاس ها به مشکل نخورم اونم فکر کن شر کلاس معدنی که گوشی ها باید تو کیف باشه زنگ بخورهبا اون استاد جدی
-
هعییییییییییییییییی
نیاز دارم بیشتر ۱ ساعت فقط استراحت بدنی داشته باشم بلکمخون جریان خوبی تو پاهام داشته باشه
-
شیمی فیزیکم که کلا انتگرال و رویه ها ریاضی ۲ نیازش میشه
و حتی انتگرال ها مثلثاتی یعنی انتگرال ها ریاضی ۱ -
دیفرانسیل هم که دوباره خوردیم به انتگرال