هرچی تودلته بریز بیرون7
-
از این مشتری هایی که ساعت11:30 پا میشن میان داروخونه با یه حوصله ی عجیبی میخوان نسخهشونو بگیرن یا مکمل و آرایشی بهداشتی بخرن متنفرم
فکر اینو نمیکنه که یه بدبختی از ساعت 4 بعدازظهر رفته شیفت حالا دیگه باید ببنده بره خونه شام بخوره بخوابهRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
از این مشتری هایی که ساعت11:30 پا میشن میان داروخونه با یه حوصله ی عجیبی میخوان نسخهشونو بگیرن یا مکمل و آرایشی بهداشتی بخرن متنفرم
فکر اینو نمیکنه که یه بدبختی از ساعت 4 بعدازظهر رفته شیفت حالا دیگه باید ببنده بره خونه شام بخوره بخوابهیهو میبینی
که ساعت ۱۱:۴۵ میشه و پوز قفل میکنه:))))
یا نسخه کاغذی نیرو مسلح داشته باشه:))))))))))) -
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
فکر اینو نمیکنه که یه بدبختی از ساعت 4 بعدازظهر رفته شیفت حالا دیگه باید ببنده بره خونه شام بخوره بخوابهیهو میبینی
که ساعت ۱۱:۴۵ میشه و پوز قفل میکنه:))))
یا نسخه کاغذی نیرو مسلح داشته باشه:)))))))))))Infinitie. A
طرف میخواد کارتشو دربیاره حساب کنه یه دو ساعت دنبال کارت میگرده بعد تازه یه کد رهگیری دیگه پیدا میکنه میگه اینم بزن -
Reza-H
حالا اینکه به اون چیره دستی رسیده یا نه رو نمی دونم ولی خب فرق دارن به هر حال... ادبیات فارسی و انگلیسی و چمیدونم مثلا روس، هرچقدرم اشتراک داشته باشن بازم فرق دارن با هم (هرچند من خیلی اطلاعات ندارم راجع بهشون). به خاطر همین مترجم هم شاید صرفا "زبان" رو ترجمه کنه و عوض کنه و نه ادبیات رو:)
باز من نمی دونما! خیلی سر در نمیارم از اینجور چیزا فقط نظرمو گفتم -
moBn
?Head or mind
.That's the questionS.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
moBn
?Head or mind
.That's the questionهد مجاز از مایند
-
انشالله بهترینا برات رقم میخوره
منم شکر ، چی بگم…
ورودی دانشگاه وایستاده بودم یه معتاد هلم داد دستم شیکسته از کارو زندگی عقب افتادم