هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah قُل لَن يُصيبَنا إِلّا ما كَتَبَ اللَّهُ لَنا
هرگز به ما چیزی نمیرسد مگر آنچه خداوند برای ما نوشته است...Batman
قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَبگو: هرگز به ما جز آنچه خدا لازم و مقرّر کرده، نخواهد رسید، او سرپرست و یار ماست و مؤمنان فقط باید بر خدا توکل کنند.
️
️
-
-
nazanin.mirzai نظر خانم دکتر در رابطه با پیام های پایین من چیه ؟چرا شما علوم پزشکیا اینقدر عجیبید ؟
یا شاید ما خیلی تباهیمmahdi.ek امتحانات اونا مثل ما نیست
برای ما تخصصی هامون تشریحی و ۲ اینکه دانشگاه ها و استادید فرق داره و درضمن درس ها اونا هم فرق داره و حجم کتاب ها سنگین
و خب مطالب بسیار مهمه و باید تسلط داشته باشند چون با جون آدم ها به طور مستقیم در ارتباطاین نظر من ببخشید رو سوالتون
-
S.daniyal hosseiny اشکال نداره
مسخرهس ولی خب از ماهی خیلی می ترسم و ترسم مدلش جوریه که مامان میگه احتمالا قبلا یه اتفاقی افتاده که این شکلی ازشون می ترسی. درحالی که ترسیه که مثلا از اول نبوده (بچه بودم تنگو می ذاشتم جلوم دستمو مینداختم داخلش ماهیا رو دنبال می کردم)
حتیییی من کلا چندبار بیشتر برام پیش نیومده که با خواب دیدن از خواب "بپرم" ولی اون ۵-۶ باری که شده، ۳-۴ بارش برای لحظه ای بود که تو خواب دیدم ماهی پرید روم و از اینکه این اتفاق تو واقعیت بیوفته هم خیلی می ترسمبعضا به این فکر می کنم اگه مثلا کنارم یه آکواریومی تنگی چیزی بشکنه یا یه جوری ماهی بیوفته زمین و در حال مردن باشه، احتمالا هیچ کمکی نتونم بهش کنم و برش دارم
آخ آخ اون حرکتای قبل مردنشون، اون دهن دائما بازشون، اون چشمای مسخرهشون خیلی بده
Anzw 18
خیلی عجیب هم هست. چون ماهی خود به خود توی زمین بازی تو هیچ شانسی نداره -
Masoumeh.sh
همهش ادا، ادا، ادا، ادا
(یه چیز دیگه میخوام بگم نمیتونم)S.daniyal hosseiny ها میدونم چی میخوای بگی بی تربیت
ولی چه ربطی به ادا داره -
S.daniyal hosseiny ها میدونم چی میخوای بگی بی تربیت
ولی چه ربطی به ادا دارهMasoumeh.sh
خب به نظر میرسه وقتی امکان ادا نداری اضطراب میگیری.
بنابراین همهش ادا، ادا، ادا، ادا. -
Anzw 18
خیلی عجیب هم هست. چون ماهی خود به خود توی زمین بازی تو هیچ شانسی نداره -
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
یعنی الف بشی
یعنی قوی ای...
الف نشی نیستی
خود الف شدن ( بالا ۱۷ )
نه معدل بالا ۱۹://خب من این روز بگم تو رشتم خیلی عادیه و بچه ها میخونن
معدل پایین هم هست ولی بالا کم نیست
من خودم از ترم اول تا الان کلا بالا ۱۸ بودم یه بارم بالا ۱۹
و خب همیشه کوئیز یا یچی داریم انجام بدیم حالا ترجمه مقاله یا حل سوال و...و حتی پیشخوانی
بابت همین من هیچ وقت شب امتحانی نبودم
هر چی اساتید درس دادن واس همه بعدش آماده بودم و خونده بودم
بیشتر شب امتحان صرفا مرور کردم و سر کلاسام خیلی فعالم
این ترم یه ۱۵ و ۱۷ داشتم اونم استاد واقعا کم داد
همین شب امتحان نبودن کمک میکنه به سرکار و ارشد برسم
ولی خب این مدت به شدت بی انگیزه بودم
حتی حال خودمم نداشتم واس همین اومدم تاپیک -
دیروز اولین مورد مرگ بیمار رو بعد 8 ترم درس خوندن دیدم
️
تایم استراحت تو حیات بیمارستان نشسته بودیم کهاومدن به خانوادش گفتن باباتون فوت کرد
اصلا جا خورده بودن چند دیقه اول نمیدونستن چی کنن و دستپاچه فقط به همدیگه میگفتن بابامون مرد!!!!!!!
وقتی جیغ شیون شروع شده دیگه نتونستم تحمل کنم و زدم زیر گریه -
چقد خوشحالم که شلوغی سر وصدای دستگاها خارج از محیط اصلی بیمارستان رو انتخاب کردم
من اصلا جون دیدن این صحنه ها رو ندارم
️
من خودمو میشناختم به خاطر همین هم از اول سمت رشته های پر اتفاق نرفتم -
همین که لام مغز استخوان یه بچه 4-5ساله مبتلا به لوسمی رو میبینمم روزم خراب میشه چه برسه به مرگ و میر و اتفاقای اینطور
️
نمیدونم پرستارا عادت کردن؟! یا واقعا قلبشون سنگی شده که همه خیلی عادی تو همون محیطی که داشتن جیغ داد میزدن راه میرفتن و گاها حتی مثل تماشاچی ها جمع میشدن و پچ پچ میکردن
️هرچی که هست من خوشحالم که جای رشته هایی هستم که محیط کارم کاملااااا از بیمار جداست
-
همین که لام مغز استخوان یه بچه 4-5ساله مبتلا به لوسمی رو میبینمم روزم خراب میشه چه برسه به مرگ و میر و اتفاقای اینطور
️
نمیدونم پرستارا عادت کردن؟! یا واقعا قلبشون سنگی شده که همه خیلی عادی تو همون محیطی که داشتن جیغ داد میزدن راه میرفتن و گاها حتی مثل تماشاچی ها جمع میشدن و پچ پچ میکردن
️هرچی که هست من خوشحالم که جای رشته هایی هستم که محیط کارم کاملااااا از بیمار جداست
پیروز قلبشون سنگی نشده...عادت کردن...
اگه برای هر فوتی و... چند روز افسرده بشن که کلا نابود میشن
ولی با این اوصاف باز هم ناراحت میشن ولی افسرده نه...
اگه کسی این محیط رو نتونه تحمل کنه همون بهتر نیاد چون همین حال خراب بعد یه اتفاق میتونه تاثیر بذاره روی روند درمانی یه نفر دیگه و... -
Infinitie. A
Yes -
Infinitie. A میخوای بانک بزنی؟!
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A میخوای بانک بزنی؟!
نه
میخوام کلاه بردارم -
Infinitie. A اگر نتونم کنترل کنم اضطراب ناشی از این فکر ها رو دچار میشه فرد بهش
ولی من در حد که بعضی مواقع تصور می کنم هست و..
این طوریjahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A اگر نتونم کنترل کنم اضطراب ناشی از این فکر ها رو دچار میشه فرد بهش
ولی من در حد که بعضی مواقع تصور می کنم هست و..
این طوریمتوجه ام
خودمم اینطورم
اضطراب از اتفاق نیوفتاده،استاد روانمون گفت این مشکل یه چیز طبیعیه و اغلب افراد به یه نسبت دارن اینو
ولی خب باید کنترلش کرد، ترجیحا زیاد نباید به این چیزا فک کرد