هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بچه ها این Gemini که عکس قدیمی درست میکنه
همون هوش مصنوعیه؟
فارغ-التحصیلان-آلاء -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
نمیدونم این آرزوی خوبیه یا نه
ولی خیلی خوب میشه یه نفر از بچه های اینجا سمنان قبول بشه بیاد اینجاتو سمنانی؟
فرزامی دیگه؟Infinitie. A
Yes -
بچه ها این Gemini که عکس قدیمی درست میکنه
همون هوش مصنوعیه؟
فارغ-التحصیلان-آلاء -
یه روش کسب درآمد و پولدار شدن بلدم
کلمه "ثروت" رو کامنت کن، تا جزئیات برات ارسال بشه.Infinitie. A میخوای بانک بزنی؟!
-
فرزام چه خبر داری از اتوبوس که تصادف کرده ؟
f.nalist -
گاهی راحتتر آن است با وجود اندوهی که در درونتان موج میزند لبخند بزنید تا اینکه بخواهید به همه عالم علت غمگینی خود را توضیح دهید.
-
Anzw 18
نباید میخندیدم. ببخشید.S.daniyal hosseiny اشکال نداره
مسخرهس ولی خب از ماهی خیلی می ترسم و ترسم مدلش جوریه که مامان میگه احتمالا قبلا یه اتفاقی افتاده که این شکلی ازشون می ترسی. درحالی که ترسیه که مثلا از اول نبوده (بچه بودم تنگو می ذاشتم جلوم دستمو مینداختم داخلش ماهیا رو دنبال می کردم)
حتیییی من کلا چندبار بیشتر برام پیش نیومده که با خواب دیدن از خواب "بپرم" ولی اون ۵-۶ باری که شده، ۳-۴ بارش برای لحظه ای بود که تو خواب دیدم ماهی پرید روم و از اینکه این اتفاق تو واقعیت بیوفته هم خیلی می ترسمبعضا به این فکر می کنم اگه مثلا کنارم یه آکواریومی تنگی چیزی بشکنه یا یه جوری ماهی بیوفته زمین و در حال مردن باشه، احتمالا هیچ کمکی نتونم بهش کنم و برش دارم
آخ آخ اون حرکتای قبل مردنشون، اون دهن دائما بازشون، اون چشمای مسخرهشون خیلی بده
-
بابونــــه
منم از اینا :
Anzw 18 -
Blue28 اهم اهم قربوووونت برم
اتفاقا قمو قبل سمنان زدم
نمی دونم تا چه رتبه ای قم برداره ولی اگه قرار بر اومدنه که پیش تو اومدن بالاتره تو لیست انتخاب رشتهم تا فرزام -
من یاد گرفتهام زوال یک رؤیا درست از جایی شروع میشود که آدمها به جای حرفزدن با دیگری، شروع به گفتگوهای درونی طولانی میکنند؛
آن سنگ خودخوری که در دلت نگه میداری، عاقبت سنگین میشود و تو را به قعر تاریک دریای تنهایی بازمیگرداند. -
S.daniyal hosseiny اشکال نداره
مسخرهس ولی خب از ماهی خیلی می ترسم و ترسم مدلش جوریه که مامان میگه احتمالا قبلا یه اتفاقی افتاده که این شکلی ازشون می ترسی. درحالی که ترسیه که مثلا از اول نبوده (بچه بودم تنگو می ذاشتم جلوم دستمو مینداختم داخلش ماهیا رو دنبال می کردم)
حتیییی من کلا چندبار بیشتر برام پیش نیومده که با خواب دیدن از خواب "بپرم" ولی اون ۵-۶ باری که شده، ۳-۴ بارش برای لحظه ای بود که تو خواب دیدم ماهی پرید روم و از اینکه این اتفاق تو واقعیت بیوفته هم خیلی می ترسمبعضا به این فکر می کنم اگه مثلا کنارم یه آکواریومی تنگی چیزی بشکنه یا یه جوری ماهی بیوفته زمین و در حال مردن باشه، احتمالا هیچ کمکی نتونم بهش کنم و برش دارم
آخ آخ اون حرکتای قبل مردنشون، اون دهن دائما بازشون، اون چشمای مسخرهشون خیلی بده
-
شما از چه چیزی میترسین که شاید ترس مرسومی نیست؟
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
شما از چه چیزی میترسین که شاید ترس مرسومی نیست؟
از گوی خیلی بزرگ آهنی
تا حالا از نزدیک اتفاق نیوافتاده
ولی از بچگی خیلی وقتا خوابشو میدیدم که می فته دنبالم و فرار میکنم ازش