هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هعیییییییییییی
-
دیما دیما
-
سن ایروم
-
هعییییییییییی
-
_ Reza _
اره ان شاالله که چیز خاصی نباشه و حداقل با قرص ها اهن رفع بشهممکنه
باید سعی کنید یک مدت خیلی با آرامش بیشتر و دور از هیجان کار کنید که بدنتون این طوری واکنش نشون نده
-
Anzw 18 چه عالی پس حتما بخونش کتاب رو
داری من فایل صوتی شو گوش دادم
کتاب رو برای تولد یکی از دوستام گرفتم
دیگه بعدا فایل صوتیش رو گوش دادم -
شانس مارو
فیلم آپلود نمیشه -
آقا ویدئوی پایین رو ببینین همتون
دوست دارم برداشتتون رو بدونم از صحبت های ایشون
برداشت خودتون رو فارغ از هرچیزی، بگید
منو نگا -
منو نگاInfinitie. A ینی چی خب یسری چیزا سلیقه هست بنظرم این مثال شلوار تو دستهی سلیقه قرار میگیره، مثل اینه که من از شما بپرسم چرا قرمه سبزی دوست داری؟عه جواب منطقی نداری؟پس نادانی.وا.
خب الان یچیزی طبق جریان مد، مد میشه بعد با خودت میگی عه من اینو میپسندم چه قشنگه، سلیقمه، خب چرا باید دلیل آورد اصلا -
Infinitie. A ینی چی خب یسری چیزا سلیقه هست بنظرم این مثال شلوار تو دستهی سلیقه قرار میگیره، مثل اینه که من از شما بپرسم چرا قرمه سبزی دوست داری؟عه جواب منطقی نداری؟پس نادانی.وا.
خب الان یچیزی طبق جریان مد، مد میشه بعد با خودت میگی عه من اینو میپسندم چه قشنگه، سلیقمه، خب چرا باید دلیل آورد اصلاBlue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A ینی چی خب یسری چیزا سلیقه هست بنظرم این مثال شلوار تو دستهی سلیقه قرار میگیره، مثل اینه که من از شما بپرسم چرا قرمه سبزی دوست داری؟عه جواب منطقی نداری؟پس نادانی.وا.
خب الان یچیزی طبق جریان مد، مد میشه بعد با خودت میگی عه من اینو میپسندم چه قشنگه، سلیقمه، خب چرا باید دلیل آورد اصلاخب در ادامه اش میگن که دلیل اگه منطقی باشه، قابل قبوله خب
قرمه سبزی هم مثلا سلیقه امه، چون خوشمزست
اگه دلیل پشتش منطقی باشه، قابل قبوله خب -
منو نگاInfinitie. A قبول دارم اگر معقول باشه و ضد عقل نباشه اوکیه
سلیقه ها آدم ها باهم هم فرق داره اما اینکه اون چیزی که بهش علاقه داره با عقل می خونه چه عالی اما اگر برخلاف عقل داریم اشتباه می ریم دیگه -
Infinitie. A قبول دارم اگر معقول باشه و ضد عقل نباشه اوکیه
سلیقه ها آدم ها باهم هم فرق داره اما اینکه اون چیزی که بهش علاقه داره با عقل می خونه چه عالی اما اگر برخلاف عقل داریم اشتباه می ریم دیگهjahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A قبول دارم اگر معقول باشه و ضد عقل نباشه اوکیه
سلیقه ها آدم ها باهم هم فرق داره اما اینکه اون چیزی که بهش علاقه داره با عقل می خونه چه عالی اما اگر برخلاف عقل داریم اشتباه می ریم دیگهبله آفرین دقیقا
-
به نظرم قبل از هر چیزی، باید منظورمون رو از «معقول» روشن کنیم. آیا منظورمون از گزاره «معقول»، گزاره ایه که میشه با «استدلال» به درستیش رسید هست؟ یا منظورمون گزاره ایه که براش صرفا «دلیل» داریم؟ یا...؟
در اینصورت، در فرض اول، گزاره «گل سرخ زیباست» نامعقول و در فرض دوم، گزاره «هر واقعه ای نیاز به دلیل دارد» خودش نامعقوله.
در کل میخوام بگم که اول باید «مبنا»ی حرفمون مشخص باشه. مثلا بدونیم این عقلانیت، رو به روی «سلیقه» قرار میگیره؟ یا رو به روی «احساس»؟ و یا مثلا رو به روی «تبعیت»؟ یا...