هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Hg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD ببینین برای این حالتای مختلفی وجود داره یکیش اینیه که من گفتم
یا مثلا من خودم واقعا علاقه دارم روز تولدمو رو قسمت داخل مچ دستم بزنم
تتو چیزی نیست که پاک کردنش آسون و بدون درد باشه
پس نباید پشیمونی بیاره
خودم واقعا مطمئنم بزنمش هیچ وقت پشیمون نمیشم نه برام قدیمی میشه نه برام بی معنیهنمیشی با قطعیت گفت
شخصیت ادما عوض میشه
طرز فکر تغییر پیدا میکنه
مخصوصا دختر جماعت راحت تر تاثیر میگیرن از اطرافیانو یاد آور خیلی چیزاست برام
نماد ها هم همین هستن
برای بعضی از افراد با توجه به مایند ستشون میتونه معنی بالا تر از اون چیزی که به ذهن ما میرسه داشته باشهخب مشکل من اینجاست
چیزی که انقد مهمه پس حتما توی ذهنت حک میشه
چرا باید روی تنت حک کنی
اگه میخوای به خودت بگی تو ذهنت هست و همین کافیه
ولی این ک روی تنت بنویسی میشه بخشی از ظاهرت
ظاهری که بقیه میبیننZahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Hg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD ببینین برای این حالتای مختلفی وجود داره یکیش اینیه که من گفتم
یا مثلا من خودم واقعا علاقه دارم روز تولدمو رو قسمت داخل مچ دستم بزنم
تتو چیزی نیست که پاک کردنش آسون و بدون درد باشه
پس نباید پشیمونی بیاره
خودم واقعا مطمئنم بزنمش هیچ وقت پشیمون نمیشم نه برام قدیمی میشه نه برام بی معنیهنمیشی با قطعیت گفت
شخصیت ادما عوض میشه
طرز فکر تغییر پیدا میکنه
مخصوصا دختر جماعت راحت تر تاثیر میگیرن از اطرافیانحدود ۶ساله که تو ذهنمه انجامش بدم و فقط منتظرم گواهی نامم اوکی شه
چون برام صرفا یه طرح نیست
یه سری معنی ازش ساخته شده توی ذهنمو یاد آور خیلی چیزاست برام
نماد ها هم همین هستن
برای بعضی از افراد با توجه به مایند ستشون میتونه معنی بالا تر از اون چیزی که به ذهن ما میرسه داشته باشهخب مشکل من اینجاست
چیزی که انقد مهمه پس حتما توی ذهنت حک میشه
چرا باید روی تنت حک کنیصبح که به هر طریقی دستت بیاد جلوت ببینی و برات یادآوری بشه(صرفا برای مثال خودم)
اگه میخوای به خودت بگی تو ذهنت هست و همین کافیه
خیلی چیزا تو ذهنمون هست... اما خودمونم میدونیم گاهی نیاز داریم چیزی که تو ذهنمون هست رو هم بهمون یادآوری کنن
مبادا کم اهمیت شده باشه
یا به خاطر چیزای جدیدی که زندگی جلومون میزاره بخواد از یادمون برهولی این ک روی تنت بنویسی میشه بخشی از ظاهرت
ظاهری که بقیه میبیننببخشید رک میگم اما تتو رو میشه جایی زد که هیچ کس نبینه جز خود شخص
چون اگه اینطوری باشه بازم باید بگیم آرایش میکنیم که بقیه ببینن در صورتی که برای خودم به شخصه آرایش کردنم فقط به مودی که دارم بر میگرده
حالم خوب باشه آرایش میکنم
نباشه به یه کرم مرطوب کننده بسنده میکنم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A ینی چی خب یسری چیزا سلیقه هست بنظرم این مثال شلوار تو دستهی سلیقه قرار میگیره، مثل اینه که من از شما بپرسم چرا قرمه سبزی دوست داری؟عه جواب منطقی نداری؟پس نادانی.وا.
خب الان یچیزی طبق جریان مد، مد میشه بعد با خودت میگی عه من اینو میپسندم چه قشنگه، سلیقمه، خب چرا باید دلیل آورد اصلاخب در ادامه اش میگن که دلیل اگه منطقی باشه، قابل قبوله خب
قرمه سبزی هم مثلا سلیقه امه، چون خوشمزست
اگه دلیل پشتش منطقی باشه، قابل قبوله خبInfinitie. A یعنی اگر طرف می گفت چون شلواره سلیقمه چون خوشگله بنظرم منطقی میشد؟
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD من وقتی تبخال بزنم جرعت نمیکنم حتی دست بزنم بهش بعضیا میگن پماد بزن نمک بزن سرکه
وا
چرا
یکم پنبه رو بزن به سرکه
روش تپ کن چندبار
اروم فقط
سوراخ نشه -
ولی اونایی که برام وقت میزارن حالا هر لحاظی براشون کم نمیزارم به شدت دوست دارم موقعیتش جور بشه جبران کنم ...
-
نقطه +++
-
واقعا خسته شدم از این همه تکرار تکرار تکرار! ولی چه میشه کرد؟ همینی که هست! در حال حاضر این زندگی منه ولی قرار نیست که موندگار باشه، نه؟
-
یک روزه که درگیریهام کم شده و یکم بیکار شدم، البته که هنوزم نه کاملا ولی خب بیکارم دیگه... ولی کمتر از ۲۴ ساعت بعد از فضا یافتن و برگشتن به افکار و درونم معدهم داره از درد سوراخ میشه🫠
یعنی حتی در حالتی که دارم زیر فشار پودر میشم هم وضع روانی و عصبیم بهتر از حالتیه که مثلا میتونم استراحت کنم، چرا؟ چون وقتی درگیرم فرصت فکر کردن و رو اوردن به نکبتیهامو ندارم:)) -
استرس دارم
-
الان یه گوله کورتیزولم با اندکی نازنین
-
اه اه
بسه توروخدا -
Succinate
اینقد حجم کارام زیاد شده که چند وقته نمیتونم بیشتر از یه لیوان چایی در روز بخورم🥲
ولی جواب تو رو میدم
دیگه خودت ببین کجای کاری، برو عشق کنMSina در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
اینقد حجم کارام زیاد شده که چند وقته نمیتونم بیشتر از یه لیوان چایی در روز بخورم🥲
ولی جواب تو رو میدم
دیگه خودت ببین کجای کاری، برو عشق کنبابا اون یارو آنلاین شاپی رو بلاک کردی چه عشقی کنم
️
-
Infinitie. A آم من نظرمو در خصوص عکسی که گذاشته بودین قبلا دادم دیگه جوابی ازتون ندیدم
این کلیپو دیدم چون خیلی مخالف این نظر های کلی هستم نتونستم نظرمو نگم
ولی خب پاسخ ندادنتون یه طور بی احترامی بود
من خودم دلیل آوردن رو میپسندم اما یه چیزی مطرحه
که آیا دلیل منطقی من برای بقیه هم منطقی به حساب میاد؟
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
میگن آسیب میکروسکوپی به پوست داره و هزار تا دلیل علمی و منطقی برای بد بودنش میارن
من اما میگم
من از تتو فلان نماد خوشم میاد چون هر بار که میبینمش بهم یادآوری میکنه چرا زندم...
شاید یکی بیاد بگه یه جور دیگه به خودت اینو یادآوری کن...
اینجا دلیل تتو زدن برای من کاملا منطقیه
اما برای کسی که به من گفته راه دیگه ای واسه یادآوری پیدا کن دیگه علت من منطقی نیستHg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A آم من نظرمو در خصوص عکسی که گذاشته بودین قبلا دادم دیگه جوابی ازتون ندیدم
ولی خب پاسخ ندادنتون یه طور بی احترامی بودسلام
عذر میخوامحتما از دستم در رفته و ندیدم، الان میگردم پیدا میکنم منشنتون رو
حق با شماست
اول اون نظرتون رو میخونم، بعد به این نظرتون جواب میدم -
MSina در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
ولی جواب تو رو میدم
دیگه خودت ببین کجای کاری، برو عشق کنبابا اون یارو آنلاین شاپی رو بلاک کردی چه عشقی کنم
️
-
به نگاه ریز به زندگی
از فرایند بزرگ شدن و رشد کردن گرفته
تا تک تک مراحلی که یه شخص طی میکنه
این که یه نفر بزرگ میشه، ازدواج میکنه، بچه دار میشه قطعا هر چی جلو تر میره یه سری ابهامات براش رفع میشن و از همون به اصطلاح نخ بودن به تبدیل شدن به پلیور تغییر میکنه
یا یه شخص ممکنه تو یه چیز دیگه پا بزاره
یه بیزنس که ذره ذره توش رشد میکنه و با زوایای مختلف اون حیطه آشنا میشه
کلا حس میکنم به سیر زمان و رشد اشاره داره
از اولشم یه نخ صرفا نخه
زمان صرف میشه و تار و پود کنار هم قرار میگیرن و در نهایت به پلیور تبدیل میشنHg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
به نگاه ریز به زندگی
از فرایند بزرگ شدن و رشد کردن گرفته
تا تک تک مراحلی که یه شخص طی میکنه
این که یه نفر بزرگ میشه، ازدواج میکنه، بچه دار میشه قطعا هر چی جلو تر میره یه سری ابهامات براش رفع میشن و از همون به اصطلاح نخ بودن به تبدیل شدن به پلیور تغییر میکنه
یا یه شخص ممکنه تو یه چیز دیگه پا بزاره
یه بیزنس که ذره ذره توش رشد میکنه و با زوایای مختلف اون حیطه آشنا میشه
کلا حس میکنم به سیر زمان و رشد اشاره داره
از اولشم یه نخ صرفا نخه
زمان صرف میشه و تار و پود کنار هم قرار میگیرن و در نهایت به پلیور تبدیل میشنمن اینطور برداشت میکنم از دیالوگ
که تموم اتفاقات زندگی ما، که ما یه اثری توشون داریم
تهش به یه جایی ختم میشن
به نتیجه میرسن
و ما ممکنه اون نتیجه رو نبینیم
حالا چه به علت دیر به نتیجه رسیدن، چه به علت های دیگه
و این موضوع، میتونه برای آدم احساس بی مصرف بودن یا این احساس که:(خب من که تمام تلاشمو دارم میکنم هی نتیجه نمیگیرم) دست بده
مثلا چیزی که من تو ذهنم دارم
اینه که توی دانشگاه، وقتی دانشجوها به یه سری مشکلات اعتراض میکنن، معمولا دفعات اول نتیجه نمیگیرن
ولی وقتی مستمر باشه اعتراض کردن ها، شاید توی دوره کارشناسیِ مثلا ما نتیجه نده، ولی مثلا ۲ سال بعدش نتیجه میده
اینجا اینطور میشه گفت که، اون لحظه ایی که بالاخره دانشجوها حرفشونو به کرسی نشوندن، نه بخاطر مثلا شدت بیشتر اعتراض کردنا یا ذکاوت دانشجوهای اون دوره بوده
بلکه این تغییر، یه فرآیند بوده، که مثلا از دو دوره کارشناسی قبلی شکل گرفته و تازه به ثمر نشسته
ولی مثلا خیرش به اون دانشجوهای دو دوره قبلی نرسیده، به ورودی جدیدا رسیده
و درسی که میشه گرفت، اینه که خوبه توی مسائل، سعی کنیم با این دید نگاه کنیم، که حتی اگه نتیجه تلاشامون رو ندیدیم، اون شرایط رو مثل یه فرآیند در نظر بگیریم
و ما وظیفه داریم فقط نقش خودمون رو ایفا کنیم توی اون شرایط
و حتما نیازی به دستیابی به نتیجه نیست، شاید عمر ما قد نده اصلا. -
ولی خب پاسخ ندادنتون یه طور بی احترامی بود
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
میگن آسیب میکروسکوپی به پوست داره و هزار تا دلیل علمی و منطقی برای بد بودنش میارن
من اما میگم
من از تتو فلان نماد خوشم میاد چون هر بار که میبینمش بهم یادآوری میکنه چرا زندم...
اما برای کسی که به من گفته راه دیگه ای واسه یادآوری پیدا کن دیگه علت من منطقی نیستHg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
من اما میگم
اما برای کسی که به من گفته راه دیگه ای واسه یادآوری پیدا کن دیگه علت من منطقی نیستمن متوجه شدم
خب ما این صحبت هارو میکنیم، که صحبت شده باشه
در واقع همونطور که توی فیلم گفته میشه، اگه گفتگو نباشه، سخن جدی نیست و آدم توی نادونی باقی میمونه
منظورم اینه که
اینکه کسی عمل کنه به حرف منطقی، تهش به خودش برمیگرده
الان توی مثال خودتون
نتیجه علمی رو که قبول دارید منطقی هست، یا نه؟
اینکه میگید برای شما منطقیه، چیزی از ضرر تتو کم نمیکنه
یعنی میگید چون فلان کارایی رو برام داره، ضررشو به جون میخرم
مثل این میمونه بگیم من سیگار میکشم، میدونم عامل هزارتا بیماری ریویه، ولی چون فشار روانی رو ازم کم میکنه، میکشم
در حالیکه خب میشه راهکار جایگزین، کم ضرر تر و مناسب تری چه برای شرایط شما و چه برای مثال من پیدا کرد.