هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Reza-H
مرسی پسر
تو چطوری؟
بد نیستم
اوضاع که اگه باورت بشه بگم که تا الان هیچ درس اختصاصی رو استارت نزدم( عمومی یه کم فعالیت کردم)
و حس میکنم کم کم قراره اوضاع سخت بشه
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اوضاع که اگه باورت بشه بگم که تا الان هیچ درس اختصاصی رو استارت نزدم( عمومی یه کم فعالیت کردم)
و حس میکنم کم کم قراره اوضاع سخت بشهآره.
خوابگاه ما هم باشگاه خلوت شده. سالن مطالعه کم کم پر
من کلی درس اختصاصی جمع شده که نخوندم
بیوشیمی هم که از دور لبخند میزنم
چه درسایی داری این ترم؟ -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
و حس میکنم کم کم قراره اوضاع سخت بشهآره.
خوابگاه ما هم باشگاه خلوت شده. سالن مطالعه کم کم پر
من کلی درس اختصاصی جمع شده که نخوندم
بیوشیمی هم که از دور لبخند میزنم
چه درسایی داری این ترم؟ -
خدایا مارو با نقطه ضعفامون امتحان نکن:).
-
بچه ها دعا کنین امشب خفتمو نگیرن🥲
-
یعنی واقعن فکرشم نمیکردم
-
فک کن استاده یهو تصمیم بگیره سر گروه ما دیگه مربی بالین نباشه بعد بگردن بگردن استاد قبلیمونو اوکی کنن =))))))
-
jahad_121 من فقط اینجوریام که خوشحالم همین، یعنی لبخند میزنم همهش یا با علاقه کارارو انجام میدم
-
بعد من اینجوریام که هنوز تو شوکم واقعن :///
-
فک کن استاده یهو تصمیم بگیره سر گروه ما دیگه مربی بالین نباشه بعد بگردن بگردن استاد قبلیمونو اوکی کنن =))))))
-
officer k عههه سلام، خوبین؟ شبتون بخیر

نمیدونم جو کلاس و گروه شما چجوریه ولی مال ما اینجوریه که انگار همهشون زوری اومدن. بعد مثلن ما میریم بالین وقتایی که استاد دیر میکنه یا تایمای استراحت من میرم استیشن یا اورژانس بعد اینا اینجوریان که چرا خب؟
امروز استادمون نیومد، بعد من با مسئول بخش حرف زدم گفتم بمونم شیفت عصرو گفت باشه v/s همهشونو بگیر بعد میدونم کار خاصی نیست ولی من با خوشحالی اومدم گفتم من میمونم شما برین همین. بعد هیچی دیگه دیدن خیلی مشتاقم بر دارودادنم بردنم بعد یه عالمه هپارینلاک وصل کردم بعد دیگه اون برگه ارزیابی اولیه رو پر کردم. کلا کلا کلا من نمیتونم احساساتمو بروز ندم همینم باعث همهی اتفاقا شده
|
شعردانه

️
️
️