هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _ عهههه؟ هنوز تو کارآموزی نرفتی وای خیلیییی یهجوریه 🥲 اصن یه عالمه حس متفاوت رو در لحظه تجربه میکنی
Maaah این تو دلم موند 🥲

خیلی دوس داشتم کارآموزی هم تجربه میکردم بعد قبول میشدم
مثلا فکر کن یه پزشک آمپول زدن بلد نباشه یا این کارای دم دستی که خیلیم کاربرد دارن
من هرجور شده باید اینارو یاد بگیرم
سخت بود ارتباط با بیمار و یا اجرای کارای پراتیک توی فضای واقعی ؟ -
Maaah این تو دلم موند 🥲

خیلی دوس داشتم کارآموزی هم تجربه میکردم بعد قبول میشدم
مثلا فکر کن یه پزشک آمپول زدن بلد نباشه یا این کارای دم دستی که خیلیم کاربرد دارن
من هرجور شده باید اینارو یاد بگیرم
سخت بود ارتباط با بیمار و یا اجرای کارای پراتیک توی فضای واقعی ؟_ Reza _ خب بقیه همکلاسیاتم مثل خودتن دیگه، ۷۰, ۸۰ درصدشون رشته دیگهای نخوندن مستقیم اومدن. اولاش آره ولی بعد اوکی شد کلا ما برای همین قضیه ارتباطگیری خیلی تئوری پاس کردیم الان داریم اجراش میکنیم تو بالین.
بعد کارآموزی اولمون که هیچی ولی الان دیگه کارای بخشو تا جایی که بتونیم کنار استاد و پرستارا انجام میدیم بیشتر همون دارودادنه با کارایی مث نوار قلب و پانسمان و تراکشن و سوند و اینا -
_ Reza _
بسم الله
مگه اصلا دیدن همو:))))))))))))؟!
(مگر اینکه مثلا تو گروهتون هم بچههای نیمسال اول باشن هم دوم که خب اونجوری ترما فرق می کنه دیگه)
برا ما کل خبری که هست اینه که هر چند وقت یه بار یه عضو جدید اضافه میشه به گروه وگرنه هنوز کسی چیزی نگفته
-
بی ادب
-
_ Reza _
بسم الله
مگه اصلا دیدن همو:))))))))))))؟!
(مگر اینکه مثلا تو گروهتون هم بچههای نیمسال اول باشن هم دوم که خب اونجوری ترما فرق می کنه دیگه)
برا ما کل خبری که هست اینه که هر چند وقت یه بار یه عضو جدید اضافه میشه به گروه وگرنه هنوز کسی چیزی نگفته
-
Anzw 18 نه نیمسال دوم هست فقد خودمونیم اما به شدت چت میکنن و به شدت هم به جون همدیگه افتادن به چت کردن همدیگه گیر میدن و دعواشون میشه

روانیا:))))))))))))))
-
_ Reza _ خب بقیه همکلاسیاتم مثل خودتن دیگه، ۷۰, ۸۰ درصدشون رشته دیگهای نخوندن مستقیم اومدن. اولاش آره ولی بعد اوکی شد کلا ما برای همین قضیه ارتباطگیری خیلی تئوری پاس کردیم الان داریم اجراش میکنیم تو بالین.
بعد کارآموزی اولمون که هیچی ولی الان دیگه کارای بخشو تا جایی که بتونیم کنار استاد و پرستارا انجام میدیم بیشتر همون دارودادنه با کارایی مث نوار قلب و پانسمان و تراکشن و سوند و اینا -
یه پارت پومودوروی دیگه مونده
-
و ساعت یکه:|
گاد نمیشد یکم بیشتر ۲۴ ساعت تایم میدادی تو روز؟! -
قبلا یه اشتباهی کردم
از سر ناچاری که با بچه های گروه در ارتباط نبودم
رفتم با دوستای دانشگاه صمیمی تر شدم
ولی بعد دیدم اونا مال این نیستن که بشن محرم اسرار من
و حتی با عقل های کوچیک زنگ زده شون، جلوی پیشرفت منم میگرفتن
ولی الان خداروشکر، ماشاالله، اینطور نشده
گرچه کمتر حرف میزنم چه با پسرش چه با دخترش
ولی در حفظ خودم، بهتر عمل کردم.
و حقیقتا راضیم
کلا پی بردم که خیلی جدی بقیه میتونن چیز خیلی واضحی رو نبینن و کور باشن و نفهمن -
دلم میخواد بمیرم....
-
به تنهایی زیادی نیاز دارم...
-
به ارامش ...
-
اتفاق خوابگاه ۶۰ درصدش تقصیر خودم بود ....

|
شعردانه