هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah آخه از این تعجبم میاد طرف ۲۷ سالشه انتظار این رفتارای بچگونه رو ازش نباید داشت قاعدتا ! احتمال میدم یا کسی پشتم چیزی گفته و حرف دهن من گذاشته یا خودش نمک فلفل شوخیای منو زیاد کرده ( که بازم میگم هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی میتونه ناراحت شده باشه ) ولی اینو میدونم هرچی باشه باید قبل از اینکارا بیاد به خودم بگه این ته نامردیه که بدون اینکه چیزی بگی سکوت کنی چند وقت پیش وقتی هنوز اینقدر جدی نشده بود و صرفا چند روز بود که سین نمیکرد یهو سر زده وارد باشگاه شد یه احوالپرسی سردی کرد و دیدم رفت جداگانه تمرین کرد وسط تمرین رفتم پیشش گفتم خوبی ؟ چیزی شده ؟ از چیزی ناراحتی ؟ هرچی هست بهم بگو ... میگفت نه یخرده خستم گفتم خب ینی چی
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنه_ Reza _
وقت بده رضا. یا واقعا تقصیر تو نیست و درگیری ذهنیای داره که میخواد خودش حلش کنه که هیچ.
یا طرفت بچهبازی داره درمیاره که بازم تقصیر تو نیست و هیچ.
مسئول حدس زدن ذهنیات دیگران و بزرگ کردنشون نیستی... -
نمیدونم چرا بعضیا پسوندشونو دوست ندارن یعنی نمیخوان پسوندی داشته باشن...
-
Maaah آخه از این تعجبم میاد طرف ۲۷ سالشه انتظار این رفتارای بچگونه رو ازش نباید داشت قاعدتا ! احتمال میدم یا کسی پشتم چیزی گفته و حرف دهن من گذاشته یا خودش نمک فلفل شوخیای منو زیاد کرده ( که بازم میگم هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی میتونه ناراحت شده باشه ) ولی اینو میدونم هرچی باشه باید قبل از اینکارا بیاد به خودم بگه این ته نامردیه که بدون اینکه چیزی بگی سکوت کنی چند وقت پیش وقتی هنوز اینقدر جدی نشده بود و صرفا چند روز بود که سین نمیکرد یهو سر زده وارد باشگاه شد یه احوالپرسی سردی کرد و دیدم رفت جداگانه تمرین کرد وسط تمرین رفتم پیشش گفتم خوبی ؟ چیزی شده ؟ از چیزی ناراحتی ؟ هرچی هست بهم بگو ... میگفت نه یخرده خستم گفتم خب ینی چی
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنه_ Reza _ اوووو تازه اولشه بزار بری دانشگاه یه آدمای عجیبی میبینی
به سن که ربطی نداره واقعیتش. اینو بیزحمت بزار کنار آدمی که بخواد بمونه هر اتفاقیام افتاده باشه میاد میگه به طرف مقابل که آره ببین من دوست دارم باهات اوکی باشم منتها این قضیه اذیتم کرده. این یهویی سرد شدنا بدون توضیح یعنی کات فور اور -
این خونه دیگه، خونه نیست صرفا یه سرپناهه
اینو منی میفهمم که بعد ۲,۳ هفته میام -
واقعا رفیقم دیوونه شده بابا چرا اینطور میکنه

یکماهه نه جواب منو میده نه سین میکنه نه میگه چشه الانم پروف گذاشته با بیو ( یه بغض شکسته رفیق گلوم شد ) لعنتییی خب نمیدونی من گردن گیرم بالاست الان همش فکر میکنم خودم یکاری کردم درحالیکه هرچی فکر میکنم مطمئنم هیچ اقدام بدی نداشتم ولی نمیدونم چشه_ Reza _ اولا طرف اگه واقعا چنین حرکتی زده و منظورش تو بودی که چقد حوصله داره واقعا و فکر نکنم چنین حرکتی به خاطر تو باشه

دوما شاید یه مشکل دیگه ای براش پیش اومده که قابل بیان نیست و...
سوما اگه واقعا طرف برات مهمه بهش زنگ بزن یا حضوری برو
اگه آخرش اطمینان پیدا کردی که با تو مشکل پیدا کرده و قصد حل کردنش رو هم نداره که هیچی تکلیفت معلوم میشه. -
_ Reza _
وقت بده رضا. یا واقعا تقصیر تو نیست و درگیری ذهنیای داره که میخواد خودش حلش کنه که هیچ.
یا طرفت بچهبازی داره درمیاره که بازم تقصیر تو نیست و هیچ.
مسئول حدس زدن ذهنیات دیگران و بزرگ کردنشون نیستی...S.daniyal hosseiny قبول دارم بهشم وقت دادم یکماهه بهش فرصت دادم .. بهش پیام دادم زنگ زدم حداقل بهم بفهمونه چشه من توضیح دقیق نخواستم !
وقت بیو گذاشتن و پروف عوض کردن داره ولی وقت نداره یه توضیح کوتاه به من بده ؟!
خب پس من حق دارم اینطور برداشت کنم چیزی برای گفتن نداره بخدا اگه تا الان صبر کردم چون به عنوان یه داداش بزرگتر برام هم محترمه هم مهمه ولی اصلا ازش انتظار نداشتم ... -
_ Reza _ اوووو تازه اولشه بزار بری دانشگاه یه آدمای عجیبی میبینی
به سن که ربطی نداره واقعیتش. اینو بیزحمت بزار کنار آدمی که بخواد بمونه هر اتفاقیام افتاده باشه میاد میگه به طرف مقابل که آره ببین من دوست دارم باهات اوکی باشم منتها این قضیه اذیتم کرده. این یهویی سرد شدنا بدون توضیح یعنی کات فور اور -
_ Reza _ اولا طرف اگه واقعا چنین حرکتی زده و منظورش تو بودی که چقد حوصله داره واقعا و فکر نکنم چنین حرکتی به خاطر تو باشه

دوما شاید یه مشکل دیگه ای براش پیش اومده که قابل بیان نیست و...
سوما اگه واقعا طرف برات مهمه بهش زنگ بزن یا حضوری برو
اگه آخرش اطمینان پیدا کردی که با تو مشکل پیدا کرده و قصد حل کردنش رو هم نداره که هیچی تکلیفت معلوم میشه. -
فرض کنید، مسئول کتابخونه هستید
بعد، خب خیلی هم روی کتاب ها حساسی، کتابخونه پرفکتیه، و دوست داری همه چی سر نظم باشه
ساکت باشه، درسته عمومیه ولی خب قانون داره، کتابا تا نخورن، پاره نشن، سالم امانت داده و پس گرفته بشن
خب
حالا شما میای میبینی چندین نفر هستن
که خیلی ببخشید، مثل گاو، میان با کتابا برخورد میکنن
همینطوری میندازن کتابارو، ترتیب قفسه هارو به هم میزنن، تو کتابخونه سر و صدا میکنن، کلا آداب اجتماعی یه همچین جایی رو یاد نگرفته درست
سوال اینجاست
شما به عنوان مسئول چیکار میکنی؟
دوست دارم نظراتتون رو بدونم
Infinitie. A
بار اول تذکر میدم ولی نه با لحن تند.
بار دوم اگه تکرار کردن باز تذکر میدم اما اینبار تند.
بار سوم اگه باز توجه نکردن و به کارشون ادامه دادن، پررررررتتتشون می کنم بیرون احمقای زبون نفهمو:) -
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنهببخشید که دخالت میکنم
اصلا شما بدترین کار جهان هم کرده باشی این آدم 27 سالشه اونقدری بالغ هست که بدونه چجوری رفتار کنه...درستش اینه حتی اگه از شما ناراحته بیاد بگه یا دیگه اوجش بلاک کنه
انگار خودشو لوس کرده...
|
شعردانه

نمیدونم واقعا