هرچی تودلته بریز بیرون7
-
جواب خسته شدم؛ خسته نباشی نیست.
جوابش «حالا یه چای برات میریزم»ـه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
جوابش «حالا یه چای برات میریزم»ـه.کاشکی می شد اینو چند بار لایک کنم
-
فهمیدهام انسان باید همیشه مشغول باشد، وگرنه غصه خواهدخورد!
انسان باید همیشه کار کند و مسئولیت داشتهباشد و خسته و خوابآلوده به رختخواب برگردد. آدمیزاد اگر ذرهای استعدادِ زیاد فکر کردن و زیاد فهمیدن داشتهباشد، رنج دنیا را تاب نخواهد آورد، مگر اینکه خودش را تا حد خفگی، در کار و مشغولیتها غرق کند، آنقدر که دیگر نتواند دقت کند و اهمیت بدهد و به چیز دیگری فکر کند... -
_ Reza _ خواهش میکنم
خوشحال که حالتون خوب کرد همیشه عالی باشید
️
️
شما ارزشتون خیلی بالاست و افتخار پدرو مادرتون هستید سعی کنید همیشه حالتون خوب باشه و قدر خودتون بودنید اول از همه چیز خودمون باید برای خودمون مهم باشیم تا بعد بتونیم دست بقیه رو هم بگیریممن اینجا بارها بچه ها باعث شدن حالم خوب بشه
شما و بقیه واقعا کمکم کردید و ازتون ممنونم
واقعا کوچکترین کاری که بتونیم بکنیم همین حرف زدن هاست
و واقعا محیط اینجا بعضا بهتر از محیط حقیقی اطرافمون باعث حال خوبمون شده حداقل ش تودلی یک گوش شنوا برامون بوده -
صبح اول صبحی بیدار نشده تو حالت خواب و بیداری سود ۱۰ دلاری یه پوزیشن رو به باد دادم

آخه کدوم پروفسوری تو حالت خواب یادش میفته از این کارا بکنه
دیگه قول دادم همه سودامو جمع کنم
فقط چندین میلیون سود به باد دادم
نکنید آقا همه سوداتونو برداشت بزنید با تشکر
زندگی فریبم داد حال عذابم می دهد🥸
البته یه اتفاقی به خیر گذشت از درد اون کم شد
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
انگشت کوچیکهٔ پا که همهش میخوره تو در و دیوار.
خیلی میخوری تو در و دیوار؟Zahra.HD
نه. متأسفانه بلایای زندگی خیلی به من برخورد میکنن. -
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
جوابش «حالا یه چای برات میریزم»ـه.کاشکی می شد اینو چند بار لایک کنم
Succinate
به نظرت اونی که پیام خودمو لایک نکرده ولی پیام تو رو لایک کرده منظورش چیه؟ -
Succinate
به نظرت اونی که پیام خودمو لایک نکرده ولی پیام تو رو لایک کرده منظورش چیه؟S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
به نظرت اونی که پیام خودمو لایک نکرده ولی پیام تو رو لایک کرده منظورش چیه؟هوممم نمیدونم

-
هیچ چیز دل شکننده تر از این نیست که وقتی به یکی میگی کم آوردم، حالم خرابه، برگرده بهت بگه همه همینن. فلانی و فلانی و فلانی رو هم برات مثال بزنه. تازه بگه اینا که چیزی نیست و بدبختی های خودشم برات مثال بزنه و ثابت کنه وضعش از تو بدتره
می دونی تیر خلاص رو کی می زنه؟
وقتی که بهت میگه بالاخره این سختی هارم باید تحمل کنی عوضش بعدا وضعت خوب میشه. ماشین شاسی بلند می خری
و اونجا فقط یه لبخند ملایم کافیه، لبخندی که درد داره و مکالمهای که بهتره هر چه زودتر تموم بشه... -
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
غدهی هیپوفیز:)
که تو یه حصار استخونی حبس شده، با این حال ولی داره ادامه میده هرچند خیلی کوچوله و به چشم نمیادالهیییی
گویا خوابگاه خیلی اذیتت میکنه ها
توصیف قشنگی بود
ممنون -
نیومده میخوام برگردم
از اول همین بودم فکر کنم تا آخرش هم همین بمونم -
به نظرم عادت کردن معنی نداره یا حداقل برای من بیمفهومه
-
_ Reza _ خواهش میکنم
خوشحال که حالتون خوب کرد همیشه عالی باشید
️
️
شما ارزشتون خیلی بالاست و افتخار پدرو مادرتون هستید سعی کنید همیشه حالتون خوب باشه و قدر خودتون بودنید اول از همه چیز خودمون باید برای خودمون مهم باشیم تا بعد بتونیم دست بقیه رو هم بگیریممن اینجا بارها بچه ها باعث شدن حالم خوب بشه
شما و بقیه واقعا کمکم کردید و ازتون ممنونم
واقعا کوچکترین کاری که بتونیم بکنیم همین حرف زدن هاست
و واقعا محیط اینجا بعضا بهتر از محیط حقیقی اطرافمون باعث حال خوبمون شده حداقل ش تودلی یک گوش شنوا برامون بودهjahad_121
خیلییی ازت ممنونم واقعا بهم لطف داری و چ زیباست این دیدگاه شما به همه چیز زندگی آدم حس خوب میگیره وقتی پیامتونو میخونه

حالا خیلی بحث دوست نیست چون میگم بعضیا اصن باهام ارتباطی هم نداشتن کلن و دوستم نبودن ( که دیگه الان در حال حاضر برام مهم نیست )
ولی درکل بخوام بگم من آدمی هستم که خیلی ارزیابی میکنم خیلی روی انتخاب دوستام حساسم و با هر کسی نمیتونم دوست بشم واسه همین تا این سن از زندگیم بی معرفتی و اینطور رفتارای چرتی رو ندیده بودم واسه همینه یه خرده برام عجیب بود...
الانم دیگه اینم مهم نیست صرفا یه مدت تحت تاثیر قرار داد منو که الان اوکی اوکیم

-
دلگیر
دلتنگ
کلافه
نمیدونم -
Zahra.HD
نه. متأسفانه بلایای زندگی خیلی به من برخورد میکنن.S.daniyal hosseiny ای بابا

-
کسی نیست بزنمش؟!
-
هیچ چیز دل شکننده تر از این نیست که وقتی به یکی میگی کم آوردم، حالم خرابه، برگرده بهت بگه همه همینن. فلانی و فلانی و فلانی رو هم برات مثال بزنه. تازه بگه اینا که چیزی نیست و بدبختی های خودشم برات مثال بزنه و ثابت کنه وضعش از تو بدتره
می دونی تیر خلاص رو کی می زنه؟
وقتی که بهت میگه بالاخره این سختی هارم باید تحمل کنی عوضش بعدا وضعت خوب میشه. ماشین شاسی بلند می خری
و اونجا فقط یه لبخند ملایم کافیه، لبخندی که درد داره و مکالمهای که بهتره هر چه زودتر تموم بشه...
شعردانه