هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah چشمم رو می بندم که دقیق بکشم مثلا
پلکم شروع به لرزیدن می کنه اصلا نمی تونم کنترلش کنم:))))))) -
______ جمعه هفته قبلی من و یکی از پسرا رفته بودیم داروخونه بعد یه زنه اومده بود یه کرم میخواست که هم ضد جوش باشه هم جوان کننده باشه هم آبرسان باشه و هم روشن کننده
حالا هر چی میخواستی وایسی توضیح بدی همچین کرمی نیست و نداریم
یکی از دخترا هم نبود متاسفانه که براش توضیح بده -
Maaah چشمم رو می بندم که دقیق بکشم مثلا
پلکم شروع به لرزیدن می کنه اصلا نمی تونم کنترلش کنم:)))))))مامانم رو موقع آرایش چشم یا ویدئو های اینستا اینا رو که می بینم، همیشه متعجبم که چجوری می تونن یه چشمشون رو آروم ببندن و روش کار کنن و اون پلک نلرزه
-
چرا پزشکا نه؟
️
یک نمونه اش
ولی من حس میکنم هیچوقت آبم با یک رزیدنت دختر به عنوان همسر توی یک جوب نمیرود. مثلا من ازش بخواهم گهگاهی برایم چایی درست کند و او به بهانهی خستگی قبول نکند و من به این فکر کنم اینی که الآن برای درستکردن یک چایی خسته است دیشب توی کشیکش سیوشش ساعت نخوابیده و بدون بهانه کار کرده، یا مثلا روزی منت پختوپز یک وعده غذا را سرم بگذارد و من به این فکر کنم که طرف روزگاری دوازده کشیک را با حقوق ماهی پانزده میلیون تومان و بدون منت گذرانده. بگویم بچه بیاوریم و او بگوید نه، حوصلهی بچهداری و ونگ ونگ بچه و شببیداریهایش را ندارم و من به این فکر کنم که خودش یک زمانی هرروز صبح ساعت پنج بیدار میشده و میرفته بیمارستان که از دهها بیمار در مورد دفعشان سوال کند و نرمی شکمشان را چک کند. ازش کاری بخواهم و به بهانهی مشغله قبول نکند و من به این فکر کنم که طرف برای قبولی در دستیاری و ارتقا سال یک و دو و سه و چهار و احتمالا بورد تمام کارهای فرعیاش را کنسل کرده. یا مثلا بابت موضوعی به اختلاف بخوریم و من کمی صدایم را بالا ببرم و طرف قهر کند و من یاد این بیفتم که سالها رزیدنت سال بالا و اتند شلنگ را گرفتند رویش و چیزی نگفته و.... به نظرم کسی که رزیدنت باشد در مقولهی زندگی به صورت پیشفرض یک هیچ از بقیه عقبتر است و اگه قرار باشد روزی از رزیدنت جماعت دنبال جفت و همدم باشم طرف باید توی خیلی از موضوعات از همنوعهایش یک هیچ جلوتر باشد. یعنی دیگر خیلی عاقل و بالغ و فهمیده باشد. خیلی.
-
Ramos9248
بین پسرا میشه نامتقارن بودن ریش.S.daniyal hosseiny دقیقا
لامصب اونجا که وایمیسی مرتبش میکنی میری حموم میایی میبینی یه طرفش کجه یه طرفش و درست نزدی -
منم خیلی خوب نمیتونم خط چشم بکشم
حالا امیر اینجاست تنها نیستم ولی من معمولا تکپسر جمعم و مجبورم بالأخره توی بحثا شرکت کنم.
-
نباید وا بدی. وا بدی سوارت میشن.

-
منم خیلی خوب نمیتونم خط چشم بکشم
S.daniyal hosseiny مرگ مولف

️ -
مامانم رو موقع آرایش چشم یا ویدئو های اینستا اینا رو که می بینم، همیشه متعجبم که چجوری می تونن یه چشمشون رو آروم ببندن و روش کار کنن و اون پلک نلرزه
-
S.daniyal hosseiny مرگ مولف

️ -
در چه بحثایی که من شرکت نکردهم.
-
بدون هیچگونه اطلاعاتی.
-
خط چشم جدیدم هم ریا نشه گرون خریدمش خیلی باهاش تمرین اینا نمی تونم بکنم
-
گرونا!
-
Anzw 18