هرچی تودلته بریز بیرون7
-
درونگرا ها از اینکه چیزی نمیگن و ساکتن احساس بهتری دارن ولی برونگرا های خجالتی در عذابن وقتی ساکتن
به اینا میشه گفت میانگرا هستن یعنی بستگی داره !
کی باشی کجا باشه کیا باشن -
به به...
فارما اومد یهو امتحان گذاشت جلومون بدون هیچ خبری گفت میان ترمتونه ۵ نمره بنویسید🥸
هممون شانسی زدیم
سوالا شیش گزینه ای بودن

روز عالی بود همه با افتخار از سر جلسه بیرون میومدیم!
یک یکشون...خدا شاهده -
Soltane Ghalbha Aref.mp3
=......))هعی
#تودلی -
بجز محدودیت های مسخره و امکانات کمش، بیش از حد ناپایداره. آپلود هم که داخلش فاجعست، برای دانلود هم باید بگم موفق باشی. بعد چند ماه، عملا تمام فایل ها از سرورای مزخرفشون پاک شده.
-
Comrade
میدونستین سازنده های ایتا قمین؟!

️
نمیدونم درسته یا نه این جمله ولی شنیدم سروراشم از قمه. -
امروز دوساعت داشتم دنبال سالن امتحانات میگشتم هعی از این طبقه به اون طبقه از یه آقایی که معلوم بود تو دانشکده مسئول بود پرسیدم گفت این سالنو میری جلو میپیچی سمت چپ یه در شیشه ای میبینی میری بالا حالا من هعی میگشتم در شیشه ای پیدا میکردم که میره به سمت پایین نمیرفت بالا

️
دیگه داشت امتحانم شروع میشد یه پسره رو دیدم گفتم این سالن شماره ۵ کجاست گفت یه در شیشه ای هست پله میخوره میره بالا اونه
گفتم خب این در شیشه ای پیدا نمیکنم دیگه اعصابم خورد بود
بیچاره دلش سوخت گفت خب بیا خودش اومد نشونم داد
دیدم من از اونجا ۳۰ بار رد شدم ولی اون در شیشه ای و ندیدم
واقعا کورم مثل اینکه -
Anzw 18 کنکوریا تقریبا ۹۰ درصدشون وقتی از بند کنکور رها میشن اضطراب اجتماعی دارن چون چندین سال از عمرشون تک و تنها توی یه اتاق بودن به مرور درست میشه یه سال دوسال بگذره و خودشم تلاش کنه باهاش مقابله کنه
_ Reza _
۹۰ درصد؟!
آرههههههه خب آداب اجتماعی و توانایی معاشرتشون لنگ بزنه، ولی خب بازم نمیتونم همینجوری حرفت رو تایید کنم که این حجم ازشون اضطراب اجتماعی داشته باشن:))))))اصلا یه اختلال مسخره و عجیب غریبیه... نمیشه به هر خجالتی بودن یا آداب ندونستن، یا حتی درونگرایی گفت اضطراب اجتماعی
|

شعردانه