هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah چه ترم بالایی هستی شما؟ تا حالا تقریبا ۱۵ تا آنژیوکت زدم بدون کوچکترین اشتباه اونم کار تمیزا هر کی میبینه عشق میکنه🥸
حالا هی بگو یه ترم بالاترم... شما باید بیای کار یاد بگیری
Batman وا مگه ترم دو، یک واحد نیست؟ چجوری تو ۹ روز به همهتون انقدر آنژیوکت رسیدههههه؟
اصلن ترم دو طبق قوانین اجازه هیچکاری نداری بعد لابد جراحی بودین، نه؟ جراحی چون قبل و بعد اتاقعمله آنژیوکتخورش بالاس
خوش به حالت واقعن 🥲🥲🥲🥲 البته ما پسرای کلاسمون کارای بالینشون از ما بهتره تبعیض دارن قائل میشن 
-
دلیل اینکه نمیتونیم از یه احساس دردناک جدا بشیم اینه که، اون احساس برامون «آشنا»ست. چرا که ذهن انسان به چیزهای خوب وابسته نمیشه بلکه به چیزهایی دل میبنده که براش آشنا هستن و به اونها عادت کرده...
-
Maaah شاهکار هم کردی که استاد
آنژیو کت زدن فقط وقتی که خون رو میبینی و میفهمی درست رفتی تو رگ بعد یه نفس راحت میکشی...
Batman بابا بلدممممم ولی اصلن انقدر دستم میلرزید و هول شده بودم، نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم. بعدشم من ۳ تا نمونه گرفتم با سرنگ خیلییی آسونه، آنژیو سخته واقعن حتی همون ۲ تا چسبشم نمیتونستم باز کنم انقدر دستام میلرزید

-
خیلی جاها میتونستی تو هم بد باشی
خیلی جاها میتونستی مثل بقیه رفتار کنی
خیلی جاها میتونستی کاری بکنی که هیچکس نفهمه
ولی انتخاب کردی خوب باشی،
انتخاب کردی بدی ها رو ببینی و عوض نشی!
این انتخاب روح خیلی بزرگی میخواد...
این یعنی اصالت -
خدایا نمیشد زندگی اینقدر پوج نمیبود ؟!
میلیون ها سال نبودیم میلیون ها سال هم نخواهیم بود همین چند سالی که هستیم نمیشد عشق دنیا رو میکردیم ؟! بخدا گناه داریم
چرا همش درحال سگ دو زدن و فکر کردن به آینده ای بهتریم درحالیکه خودمونم میدونیم قرار نیست معجزه ای بشه... -
خدایا نمیشد زندگی اینقدر پوج نمیبود ؟!
میلیون ها سال نبودیم میلیون ها سال هم نخواهیم بود همین چند سالی که هستیم نمیشد عشق دنیا رو میکردیم ؟! بخدا گناه داریم
چرا همش درحال سگ دو زدن و فکر کردن به آینده ای بهتریم درحالیکه خودمونم میدونیم قرار نیست معجزه ای بشه... -
امیلی
خیلی هم زیبا چه دیار مقدس و گرانقدری
سرزمینی متبرک به وجود حرم امام رضا (ع) و آکنده از معنویت
خوشحال شدم از آشنایی تون
|
شعردانه

️