هرچی تودلته بریز بیرون7
-

-
این one year with chatGPT رو بهش گفتم متنی بفرسته
یچیزایی گفت از فحشم بدتر بود

میگفت همش از حل ایراد میگیری میگی درست حل کن کامل حل کن این چه طرز حل کردنه و راجب جزئیات حلم سوال میپرسی و ریزبینی و...
( با همین جمله بندی ، دقیقا صفر و یک دستشو بسته وگرنه فحشم میخواست بده ) -
این one year with chatGPT رو بهش گفتم متنی بفرسته
یچیزایی گفت از فحشم بدتر بود

میگفت همش از حل ایراد میگیری میگی درست حل کن کامل حل کن این چه طرز حل کردنه و راجب جزئیات حلم سوال میپرسی و ریزبینی و...
( با همین جمله بندی ، دقیقا صفر و یک دستشو بسته وگرنه فحشم میخواست بده ) -
نه اینکه مهم نباشه
اما من نمیتونم انتخابمو تضمین کنم که اون آدم میتونه برای من آدم مناسبی باشه و برام یه روزی تلاش میکنه
اما من میتونم کاری کنم که برای اون فرد انتخاب درستی باشم
و از طرفی وقتی بهت علاقه داره قطعا بهت لطف میکنه، محبت میکنه وووو
و تو مگه میتونی به اون طرف بی تفاوت و بی حس باشه؟!
مگه چی میخوایم؟!!
جز اینکه برای یه نفر اولویت اول باشیم و برامون تلاش کنه؟!!!
شاید عاشق نشم که بعیده ولی میتونم دوستش داشته باشم و بالعکس براش خیلی کارا بکنم
اخلاق خوب هر کسی رو جذب میکنه چون ذاتا خواهان این مواردیم -
اگه ازم یه روز بپرسن ک
بین کسی که دوسش داری یا اونی که دوست داره یکی رو انتخاب کن
قطعا دومی رو انتخاب می کنم
خب مشخصه چون فک می کنم ذاتا آدم مهربونیم و اگه کسی خوب باهام رفتار کنه و ازم حمایت کنه و با مهر و محبت باشه ، قطعا بعدا منم حسم عوض میشه
ولی مگه زندگی چقدر طولانیه آدم بریزه پای آدمی که هیچمهر و محبتی با تو نداره و یا باهات سرده و هیچ وقت حالت رو نمی پرسه یا همیشه مغروره یا همیشه تو اونی هستی که بهش پیام میدی
این آدم باعث میشه اون حسی هم که داشتی حیف بشه
مگه آدم چقدر عمر می کنه که اونم بذاره پای همچین آدمی که دوسش نداره

نمی دونم شاید منم اشتباه فکر می کنم
همینجوری #تودلیromisa ولی من گزینهی اول
چون میدونم که یدفعه به کسی حس پیدا نمیکنم، قطعا از یجایی شروع میشه ولی وقتی که خودم قبولش میکنم اون حسو بعد از گذشتن از یه زمان خیلی طولانیایه یعنی قشنگ زمان میدم و فکر میکنم دربارهی اون آدم، پس آدمی که من دوستش دارم نمیگم کاملا اما حدود ۷۰ یا ۸۰ درصد طبق معیارهامه، توی چارچوب معیارهای منه که دوستش دارم یا حسی بهش دارم یا جذبش شدم، منم مهربونم و نمیتونم محبتو بی جواب بذارم ولی اگه آدمی باشه که یکطرفه منو دوست داشته باشه و من ابدا حسی بهش نداشته باشم، این یعنی اون آدم توی چهارچوب معیارهای من نیست اگه باشه که قطعا یکطرفه نمیمونه
-
دارم می ترسم
-
romisa ولی من گزینهی اول
چون میدونم که یدفعه به کسی حس پیدا نمیکنم، قطعا از یجایی شروع میشه ولی وقتی که خودم قبولش میکنم اون حسو بعد از گذشتن از یه زمان خیلی طولانیایه یعنی قشنگ زمان میدم و فکر میکنم دربارهی اون آدم، پس آدمی که من دوستش دارم نمیگم کاملا اما حدود ۷۰ یا ۸۰ درصد طبق معیارهامه، توی چارچوب معیارهای منه که دوستش دارم یا حسی بهش دارم یا جذبش شدم، منم مهربونم و نمیتونم محبتو بی جواب بذارم ولی اگه آدمی باشه که یکطرفه منو دوست داشته باشه و من ابدا حسی بهش نداشته باشم، این یعنی اون آدم توی چهارچوب معیارهای من نیست اگه باشه که قطعا یکطرفه نمیمونه
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ولی اگه آدمی باشه که یکطرفه منو دوست داشته باشه و من ابدا حسی بهش نداشته باشم
چه حس غریبی داره این جمله

خاک بر سرم مثلا تو اوج جوانیمم
-
گاهی یادم میره که نظر و دیدگاهم رو در پاسخ به رفتار و فرست و پیام و چه و چهٔ بقیه نگم، ندم و برای خودم بنویسمش.
و درست میونهٔ بحث و گفتگویی که راه میفته، به خودم فحش میدم که مگه قرار نذاشته بودیم باهم...؟ -
و بعد دیگه جون ندارم بحثو ادامه بدم.
-
و البته که از یکهزار آدمی که ممکنه توی زندگیت بشناسی، یکیشون بهدرد بحث و گفتگو میخوره.
-
میتونی از خوب و بدِ هر هزارتا یاد بگیری. با دیدن و سنجیدن و تأمل... ولی فقط با یک نفر میارزه به گفتگو بشینی.
-
وقت خودمو تلف میکنم برای یه مشت دهن نشسته.
تهشم هیچ. -
حرص بیخود، وقتِ از دست رفته، مزخرفاتِ شنیده شده و کلامِ ریخته شده توی جوب.
|
شعردانه

️
️