هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بذار بگم دیگه آخرش چی میشه
سکتههه می کنم
فشارم میره بالا انقدر بالا که یهو هرچی رگ تو بدنم دارم منفجر بشن و کل خونم بپاشه تو در و دیوار -
میخوام یه هدیه برای یک خانم حدودا ۳۰-۳۵ که خیلی اهل کتاب خوندنه بگیرم.. استاد بنده هم هستش خیلی داره کمکم میکنه
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
ماگ با چند بیت مورد علاقه ش ...
کتاب که خیلی خونده پس نمیدونم چیا نخونده...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیه -
میخوام یه هدیه برای یک خانم حدودا ۳۰-۳۵ که خیلی اهل کتاب خوندنه بگیرم.. استاد بنده هم هستش خیلی داره کمکم میکنه
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیه_ Reza _ ماگ به نظرم خوبه حالا از اینا که مثلا پک هستش با قهوه و اینا هم کنارشه
یا همون که خودت گفتی شعر روی ماگ باشه خیلی خوب میشه اگه سبک آهنگ هایی که گوش میده سنتی قربانی و اینا باشه میتونی از متن آهنگاش باشه که شعر و اینا مینویسه
ولی پنل مطالعه یه طوریه حس میکنم جالب نباشه برای هدیه -
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Blue28
https://survey.porsline.ir/s/UQeA7Go6#?ref=te
بررسی ارتباط بین آمادگی برای یادگیری بین حرفه ای با خودکارآمدی تحصیلی با میانجگری همدلیخیلی خیلیی ممنون میشم🥹
️منم پر کردم ولی اخرش یادم افتاد نکنه اجازه شو نداشتم؟

Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Blue28
https://survey.porsline.ir/s/UQeA7Go6#?ref=te
بررسی ارتباط بین آمادگی برای یادگیری بین حرفه ای با خودکارآمدی تحصیلی با میانجگری همدلیخیلی خیلیی ممنون میشم🥹
️منم پر کردم ولی اخرش یادم افتاد نکنه اجازه شو نداشتم؟

دمت گرم و واسه همکلاسیا و همه هم بفرست🥹🥲

-
_ Reza _ ماگ به نظرم خوبه حالا از اینا که مثلا پک هستش با قهوه و اینا هم کنارشه
یا همون که خودت گفتی شعر روی ماگ باشه خیلی خوب میشه اگه سبک آهنگ هایی که گوش میده سنتی قربانی و اینا باشه میتونی از متن آهنگاش باشه که شعر و اینا مینویسه
ولی پنل مطالعه یه طوریه حس میکنم جالب نباشه برای هدیهnazanin.mirzai پک ماگ و دمنوش اینا یه مقدار گرونن دم از ۱٫۵-۲ تومن میزنن

ولی ایده خوبیه کاش ارزونترش هم میبود
اگه نبود دیگه همون ماگ رو براش میخرم -
romisa یه سوال فنی
ممکنه عاشق کسی شی که هیچ حسی بهت نداره؟
گزینه اول ذاتا برا من قفله حس میکنمZahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
romisa یه سوال فنی
ممکنه عاشق کسی شی که هیچ حسی بهت نداره؟
گزینه اول ذاتا برا من قفله حس میکنمشاید چون تجربه شو نداری اینطوری فک می کنی

شاید هم مدت زیادیه که فیلم و سریال عاشقانه و اینجور چیزا ندیدی خواهر
️

-
romisa ولی من گزینهی اول
چون میدونم که یدفعه به کسی حس پیدا نمیکنم، قطعا از یجایی شروع میشه ولی وقتی که خودم قبولش میکنم اون حسو بعد از گذشتن از یه زمان خیلی طولانیایه یعنی قشنگ زمان میدم و فکر میکنم دربارهی اون آدم، پس آدمی که من دوستش دارم نمیگم کاملا اما حدود ۷۰ یا ۸۰ درصد طبق معیارهامه، توی چارچوب معیارهای منه که دوستش دارم یا حسی بهش دارم یا جذبش شدم، منم مهربونم و نمیتونم محبتو بی جواب بذارم ولی اگه آدمی باشه که یکطرفه منو دوست داشته باشه و من ابدا حسی بهش نداشته باشم، این یعنی اون آدم توی چهارچوب معیارهای من نیست اگه باشه که قطعا یکطرفه نمیمونه
-
nazanin.mirzai پک ماگ و دمنوش اینا یه مقدار گرونن دم از ۱٫۵-۲ تومن میزنن

ولی ایده خوبیه کاش ارزونترش هم میبود
اگه نبود دیگه همون ماگ رو براش میخرم_ Reza _ دوتا پیج هستن کاراشون خیلی خوبه قبلا ۶۰۰ و اینا بود کاراشون ولی الان ..

بذار ازشون بپرسم برات ببینم چقدر میگن -
_ Reza _ دوتا پیج هستن کاراشون خیلی خوبه قبلا ۶۰۰ و اینا بود کاراشون ولی الان ..

بذار ازشون بپرسم برات ببینم چقدر میگنnazanin.mirzai دمت گرم
️ -
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیه_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیهیه خودنویس بگیر به عنوان یادگاری
چون استاده یه جورایی یه کادوی رسمی هم هست -
گاهی یادم میره که نظر و دیدگاهم رو در پاسخ به رفتار و فرست و پیام و چه و چهٔ بقیه نگم، ندم و برای خودم بنویسمش.
و درست میونهٔ بحث و گفتگویی که راه میفته، به خودم فحش میدم که مگه قرار نذاشته بودیم باهم...؟S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
گاهی یادم میره که نظر و دیدگاهم رو در پاسخ به رفتار و فرست و پیام و چه و چهٔ بقیه نگم، ندم و برای خودم بنویسمش.
و درست میونهٔ بحث و گفتگویی که راه میفته، به خودم فحش میدم که مگه قرار نذاشته بودیم باهم...؟شاید همشون فقط یه سری افکار دیوانه کننده ان

-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate

اینو هم چن ماه پیش گفته بودم بهش درست کرد

(دقت کن قصر پشت سرمه من یه پرنسسم
)چی شد که از پرنسسی و قصر رسیدی به پزشکی و جزوه؟

-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
و درست میونهٔ بحث و گفتگویی که راه میفته، به خودم فحش میدم که مگه قرار نذاشته بودیم باهم...؟شاید همشون فقط یه سری افکار دیوانه کننده ان

romisa متوجه نشدم.
-
nazanin.mirzai دمت گرم
️_ Reza _ یکی شون سایت داره شد گالری کاشانه اسمش سرچ بزنی میاره کیفیت کاراشون خوبه و معتبره ولی تا حالا خودم نخریدم قیمت هاشونم خوبه واقعا نسبت به قیمتای الان
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیهیه خودنویس بگیر به عنوان یادگاری
چون استاده یه جورایی یه کادوی رسمی هم هست -
_ Reza _ یکی شون سایت داره شد گالری کاشانه اسمش سرچ بزنی میاره کیفیت کاراشون خوبه و معتبره ولی تا حالا خودم نخریدم قیمت هاشونم خوبه واقعا نسبت به قیمتای الان
nazanin.mirzai مرسی از وقتی که گذاشتی چک کردم کارای خوبی دارن منم اسشمو نشنیده بودم
-
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیهmodules:composer.user-said-in, _ Reza _, هرچی تودلته بریز بیرون7
اگه اهل خوندن کتاب الکترونیک و یا گوش دادن کتاب صوتی هست، می تونی براش اشتراک هدیه طاقچه رو بگیری

هدیه خوبی می تونه باشه
اشتراک ۳ ماههش فکر می کنم مثلا ۳۰۰-۴۰۰ تومن باشه -
البته اگه خواستی هدیهت تو این فاز و این مدلا باشه
|